IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 5 731 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 18
Koko
339 jäsentä
Tyttöjä: 50 (15 %)
Poikia: 289 (85 %)
Keski-ikä
36,7 vuotta
Otos: 247 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,1 vuotta
Ylläpitäjä
Weed

Jäsenet (339)

RBMKKing_InkjumaAkohhNowheremanCrowmireFVampirSunShine_69GestaakeijogshamppaaMad-Fmoj0Mikael-MustaSuicidiH-Armless
« Uudemmat - Vanhemmat »
Ryövärit yrittivät periä tietullia. Sain hinnan tingittyä tosi alas mutta päätin sitten etten halua oikeastaan maksaa mitään.













Erimielisyydet on onneksi helppo ratkaista.
Falloutin maailmassa ydintuho on romanttista, ja koska päähenkilönä tuntee itsensä supersankariksi, väkivaltaiset tilanteetkaan eivät saa ajattelemaan että olisipa kurjaa olla tuolla.

Mutta jotkut jutut välillä masentavat tahattomasti.

isWfMpm.jpg

Tässä on yksi asutusalueistani. En ole suuri arkkitehti joten en ole jaksanut pystyttää sinne muuta kuin peltihökkelin ja muutaman patjan.

refYzdu.jpg

Tässä on yksi paikan asukkaista. Hänen päivänsä kuluvat viljellen hedelmättömään, radioaktiiviseen maahan ja puolustaessa paikkaa ryöväreiltä. Nyt hän rentoutuu television ääressä. Mitä sieltä mahtaa tulla tähän aikaan?

DJrc8wI.jpg

Ainiin. Ydintuhon jälkeen televisiokanavia ei ole enää olemassa. Tämä iloton piruparka viettää taukonsa katsellen tyhjää ruutua.

Tiedättekö mikä on vielä pahempaa? Nainen on ghoul - ydintuhosta eloonjäänyt ja pitkäikäiseksi muuttunut mutantti. Hän on siis ollut elossa ennen suurta sotaa ja muistaa millaista oli yltäkylläisyyden aika, kun televisio oli täynnä ohjelmaa ja jääkaappi täynnä ei-radioaktiivista ruokaa.

XsARUlo.jpg

Hän vaikuttaa tyytyväiseltä. Hänellä on ollut satoja vuosia aikaa ajatella asioita, ja ehkä hän ei kaipaakaan menneisyyttä. Ehkä hän kokee elämän merkityksellisempänä nyt, kun elo on jatkuvaa selviytymiskamppailua, ja hänen henkilökohtainen panoksensa on merkittävän arvokas tälle rojuista ja rippeistä rakennetulle yhteisölle.

N7mT1Yt.jpg

Hänen hymynsä on täynnä lempeyttä.

QuatermassNyt se alkaaLuonut: QuatermassSunnuntai 15.11.2015 05:51

MerediacInon Zur - Fallout 4Luonut: MerediacKeskiviikko 04.11.2015 20:37

« Uudemmat - Vanhemmat »