IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 2 733 (1.7.2008 alkaen)
Koko
223 jäsentä
Tyttöjä: 108 (49 %)
Poikia: 115 (51 %)
Keski-ikä
39,2 vuotta
Otos: 176 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 38,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 39,5 vuotta
Ylläpitäjä
jutski

Jäsenet (223)

Hell-eviturretemmitää_angel__TiiTuLi^VaniljeWiljamoneAcaciafabuleuxMatsu2010Lilliii[thepa]v4delmaTuokkiMMSLpikku-pelichio
« Uudemmat - Vanhemmat »
Hapen alakerrasta löytyy kädentaidoille ja kuvataiteelle pyhitetty alue, joka tunnetaan nimellä Värkkäämö. Siellä voit tehdä esimerkiksi neulegraffiteja, batiikkivärjäystä, pinssejä, koruja ja mobileja. Värkkäämössä sujuu myös skräppääminen tai vanhojen kirjojen tai kenkien tuunaaminen.

Värkkäämön väki haluaa kehittää toimipistettä, ja ideoita ja suuntaviivoja haetaan kyselyn avulla. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa siihen, millaista toimintaa Värkkäämössä järjestetään. Mitä sinä haluaisit käsilläsi tehdä? Millaiseen työpajaan sinä osallistuisit?

Kyselyn löydät täältä. Kysely on lyhyt, joten vastaamiseen kuluu vain muutama minuutti kallista aikaasi. Vastaa, vaikuta ja tule värkkäämään Happeen!

Katso lisää http://nuoriso.hel.fi/happi

Nuorten toimintakeskus Happi
Helsingin kaupungin nuorisoasiaiankeskus
Nuorten toimintakeskus Happi avaa vähitellen ovensa Sörnäisten rantatie 31, Helsingissä. Talosta löytyy välineitä äänen- ja kuvankäsittelyyn, teatterisali ja paljon muuta. Talossa on myös nuorisojärjestöille ja nuorten ryhmille tarkotiettu monistamo ja av-lainaamo.

Voit myös kysyä, miten hakea Sponssi-avustusta omaan proggikseenne. kts nuoriso.hel.fi/sponssi

Jos etsit tilaa tai neuvoa Sponssin hakemiseen laita meili happi@hel.fi

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen ylläpitämä talo on tarkoitettu aikuistuville nuorille ja heidän ryhmilleen ja järjestöilleen.
« Uudemmat - Vanhemmat »