IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 1067 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
143 jäsentä
Tyttöjä: 85 (60 %)
Poikia: 58 (40 %)
Keski-ikä
31,2 vuotta
Otos: 86 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,6 vuotta
Ylläpitäjä
AuroraBorealis

Jäsenet (143)

Kainievicky_nurziDeadPoett0x1c_d0cSkorpionimiescisse_bambi_SamvliPiipariToucheaunuu-nuuHirnverletzungGorganeMsMayDayrustusjutski
« Uudemmat - Vanhemmat »

SylvanaVampireMuzaaLuonut: SylvanaVampireKeskiviikko 03.04.2013 16:50Salamoi

WinterSun[Ei aihetta]Luonut: WinterSunLauantai 21.04.2012 18:45

Life is short and love is always over in the morning.
tumblr_l9e5s92wQp1qbv00so1_400.jpg

jäljet[Ei aihetta]Luonut: jäljetLauantai 09.05.2009 05:46

ONKO SISTERS OF MERCY VITTU OLLU KUUKAUS SITTE NOSTURISSA?! 8'SSSSSSSSSSSSSSSSS

Itken verta.
Olin eilen Nosturissa Sisters of Mercyn keikalla. Oli aikakin nähdä se bändi, olen sentään kuunnellut heidän musiikkiaan vuodesta 1996 asti. Kiinnostuin heistä alunperin siitä syystä, että suurimpiin musiikillisiin suosikkeihini kuuluva Jim Steinman on tuottanut kolme heidän lauluaan (Dominion/Mother Russia, This Corrosion ja More, joista Morea hän on ollut myös mukana säveltämässä).

Suhtauduin etukäteen tähän keikkaan vähän epäileväisesti. Sisters of Mercy on ollut huonon live-bändin maineessa. Lisäksi heidän uusimmastakin levystään on melkein 20 vuotta, eikä nykykokoonpanossa ole laulaja Andrew Eldritchin ja rumpukone Doktor Avalanchen lisäksi ketään, joka olisi soittanut heidän levyillään. Yleisön joukossa oli varmasti sellaisiakin, jotka eivät olleet edes syntyneet uusimman levyn ilmestyessä. Ja minäkin aloin kuunnella Sisters of Mercyä vasta aika monta vuotta sen levyn ilmestymisen jälkeen, vuonna 1996. Silloin näytti hyvinkin mahdolliselta, että heiltä tulisi pian uusi levy. Ei ole vieläkään tullut. Levyttämättömiä laulujakin heillä olisi. Joitakin niistä kuultiin eilenkin. Ainakin keikan aloittanut Crash and Burn ansaitsisi ilman muuta tulla levytetyksi.

Huonon livebändin maine ei pitänyt paikkaansa. Andrew Eldritch on todella karismaattinen esiintyjä. Harmi vaan, että hänen laulamisensa ei kuulunut tarpeeksi kovaa. Jotkut tosin sanoivat, että toisessa osassa katsomoa ääni olisi kuulunut ihan hyvin. Lava oli aivan täynnä savua, jonka keskeltä tuli värillisiä valoja. Se näytti aivan upealta. Biisivalinnat olivat suurimmaksi osaksi oikein hyviä. Jäin kyllä kaipaamaan useita biisejä. Jos nyt sanotaan jokaiselta kolmelta levyltä joku, jonka olisin halunnut kuulla, niin sellaisia olisivat olleet Black Planet, Driven Like the Snow ja More. Kahta ensin mainittua ei ilmeisesti ole koskaan esitetty livenä. This Corrosion ei ihan toiminut ilman kuoroa. Lämmittelijäbändi Ulterior kuulosti sekin oikein hyvältä.

WritheSISTERS OF MERCY!!!Luonut: WritheTiistai 24.03.2009 01:14

augh...ihana keikka. Istuttiin väsyneinä rappusilla, yhtäkkiä kesken instrumentaali biisin, Andrew Eldritch kävelee rappusissa puolen metrin päästä ohi. KUKAAN EI TUNNISTANUT SITÄ! Jätkä kuunteli biisin ja oli menossa takaisin lavalle. Taputettiin ihan hulluna kun se käveli ohi ja saatiin Andrewlta peukun ja hymyn. Eli Andrew on takaisin mun vaparilistalla <3
« Uudemmat - Vanhemmat »