IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 5 769 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 3
Koko
305 jäsentä
Tyttöjä: 92 (31 %)
Poikia: 213 (69 %)
Keski-ikä
36,2 vuotta
Otos: 197 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,9 vuotta
Ylläpitäjä
Artifex

Jäsenet (305)

imaschiJyri-CMrG^Joh2nyAnnaBanaanaTommi_eamaneEVOmanShazzeldobbieKarjixTimiz_GirilEewaltsiilexiTepeS

Yolkonot goodLuonut: YolkoKeskiviikko 24.03.2010 21:39

nyt kun mulla on itelläni tämä tablet niin jäin koukkuun tällä suttuiluun. teen koko ajan tällasia viiden minuutin suhruja PS:ssä. Hmm. Ja kun en kehtaa enää spämmätä niillä DeviantArttia pistän tänne galtsujournaliin, jee.
Älä koe tätä loukkaavana -- tämä on vain minun mielipiteeni. En tuomitse malleja, vaan niitä ihmisiä, jotka kehtaavat muokata kuvat niin kammottaviksi. Eikä tämä tarkoita, että pitäisin normaalisti laihoja ihmisiä ällöttävinä, ei todellakaan. En vain pidä itsensä riuduttamisesta, sillä minä...

Minä elän syödäkseni enkä syö elääkseni.



Kauniit naiset ja Photoshopin uhrit


Eikös Madonna olekin hyvin säilynyt ikäisekseen? Nainenhan on ylitse viidenkymmenen, eikä hänen kasvoillaan näy rypyn ryppyä, kämmenissä suonen suonta, maksaläiskistä ei ole tietoakaan. Siltähän me kaikki haluamme näyttää, kun olemme itse saman ikäisiä. Haluamme samankaltaisen, täydellisen, hehkuvan ihon ja hoikan vartalon. Hyi, jenkkakahvoja emme halua nähdäkään.
Todellisuudessa Madonnan täydellisyyden taustalla on suurimmin osin sellainen pikku pirulainen kuin Photoshop. Omat silmäni levisivät vielä asteen enemmän, mitä normaalisti, kun etsin Googlesta näitä ennen-jälkeen kuvia julkimoista. Varsinkin juuri nämä Madonnan kuvat järkyttivät. Totesin, että todellisuudessa Madonna näyttää jopa ikäistään vanhemmalta.

Hot or not?

Nainenhan on täynnä ryppyjä päästä varpaisiin! Iho roikkuu löysänä käsivarsien alla ja reisissä, hiukset ovat haaleat ja lässähtäneet, silmänaluset – niistä en halua puhuakaan… Tällaistako me ihannoimme ja pyrimme samanlaiseen?
Viimeisempien vuosikymmenten aikana (varsinkin 2000-luvulla) syömishäiriöt ja kauneusleikkaukset ovat lisääntyneet rajusti, koska ihmiset tavoittelevat tätä täydellisyyttä (tietoisesti tai sitten ei), mikä koneen avulla rajusti muokatuista kuvista paistaa. Ylikapeat lantiot ovat jo lähes naurettavia, sellaiset, joita varsinkin muotisuunnittelija Ralph Laurenin viimeisimmät valokuvat, jotka ovat tulleet julkisuuteen, sisältävät. Onhan se outoa, että mallin hartiat ja jopa pää ovat suuremmat kuin lantio ja rintakehä ja käsivarret ovat lähes paksummat kuin heidän reitensä?

Tämä on sitä todellista kauneutta.

Ja mitä tällainen kuvanmuokkaaminen saa aikaiseksi mallien keskuudessa? Varmasti järkyttäviä paineita ja stressiä, koska he eivät koe olevansa tarpeeksi laihoja tai kauniita, kuten kuvien muokkaaminen antaa ainakin minun ymmärtää. Siksi he luultavasti laihduttavat itsensä ylilaihaan kuntoon, ja kärsivät siitä koko loppuelämänsä, pahimmassa tapauksessa kuolevat, kuten ne pari mallisiskosta, jotka elivät kuukausia vedellä ja salaatilla saadakseen itsensä huippukuntoon. Lopulta heidän ruumiinsa lakkasi toimimasta.
En ole koskaan ymmärtänyt sairaalloisen laihuuden ihannointia. En koe sitä millään tavalla kauniiksi, että luut törröttävät ihosta jopa paikoista, josta niiden ei kuuluisi törröttää. Minun mielestäni ihmisessä kuuluisi olla ainakin jotain muotoa, ei meidän kuuluisi riuduttaa itseämme kukkakepeiksi toinen toistaan kauheammilla tavoilla. Minun mielestäni laihduttaminen on järkevää vain, jos siihen on oikeasti tarvetta. Ja tällä tarpeella siis tarkoitan ylipainoa. En todellakaan sitä, että olet normaalipainoinen, ja sinun todetaan olevan liian läski malliksi. Naurettavaa.
Huvittavaa tässä on, että en ole itse oikein milloinkaan pitänyt mitenkään kauniina tai haluttavina millään tavoin. Ehkä omat ihanteeni ovat kieroutuneet tai jotakin, mutta minä itse pidän paljon enemmän normaalikokoisista, oikeasti kauniista ihmisistä. Kyllä vain, olen niitä läskejä, jotka istuvat sipsipussinsa päällä ja valittavat mallien olevan liian laihoja, kuten Ralph Lauren totesi valittajien olevan. Minä olen ylpeä tästä tittelistäni.
Odotan jo kiivaasti aikaa, kun pyöreämmät ihmiset tulevat muotiin, kuten on ennustettu. Sitten voinkin itsekseni tyytyväisenä hymisten katsella, kun nämä 40-kiloiset yrittävät epätoivoisesti lihottaa itseään pärjätäkseen julmassa mallimaailmassa, kun minä olenkin jo enemmän kuin sopivissa mitoissa.
With love, emma
Olen ostamassa Wacomin Pen tabletia ja tarviisin suosituksia et minkälaista kannatais hankkia. Ihan piirtämistä varten. ja tuli kaverin kanssa ilmi, kun puhuttiin piirrustus ohjelmasta, onko jollain käytössä SAI? Onko se yhtään hyvä? Minkälaisia kokemuksia?

Photoshop on liian iso ja kallis. heh. ja on mulla tuo GIMP koneella mutta se ei taytä puoliakaan mun vaatimuksistani kun piirtää. Blehj... Kuvan editoimiseen se on ok. Ja no miniläppis kysesssä ettäh... pitäs sen pelittääkkin.

Mitä te käytätte?

Ehdotuksia otetaan vastaan. Sekä ohjelmista että tableteista.

^piuku^[Ei aihetta]Luonut: ^piuku^Sunnuntai 06.12.2009 03:28

Väsy, mutta fotari on liian kiva, että huvittais mennä nukuun :D

TrisuViikatemiestäkin vituttaa.Luonut: TrisuKeskiviikko 11.11.2009 00:35

Oon ollu tänään reipas! Työstän yhtä random After Effects -projektia ja sitä varten piti saada yökuva kaupungista. Sopivaa ei tiettykään löytynyt (stockeista) valmiina, joten tein sellasen jonkun satunnaisen stock-kuvan pohjalta. Tää pitäis oikeesti nähdä isommassa koossa kun nuo yksityskohdat on nyt tommosta töheröä, mutta menkööt.



Ja alkuperäinen kuva siis tässä:



Täydellinenhän tuo nyt ei ole, mutta kelpaa tarkoitukseensa. Pitäis jotenkin muistella nyt sitten miten ne AE:n 3D layerit ja kamerat toimi...

Huomenna varmaan jatkuu samat hommat uusien kuvien parissa. En tiedä miksi blogailen tästä, mutta omaks iloks nyt ainakin. :D Kerrankin on kiva tehdä jotain koulujuttua, jee!

midai tylsää ?Luonut: midTorstai 24.09.2009 23:27

oma signaus oli vaikein :D

CRAYONN:'DDDDLuonut: CRAYONNMaanantai 10.08.2009 23:05

vittu mitä juttua taas eerikan ja nooran kanssa mesessä XDDD

photoshop. joo.

MaraiaLoistava järjestelmäLuonut: MaraiaMaanantai 20.07.2009 23:07

Kuten varmasti jotkut tietävät, Photoshopissa työ tehdään kerroksittain. Piirrät kissan, sitten teet toisen kerroksen kissan alle ja piirrät taustan ja sitten teet uuden kerroksen kissan päälle ja piirrät pallon. Ikäänkuin 2D 3D:nä.

No joka tapauksessa, mulla on miljoona layeria päällekkäin. Näin niistä jopa unta viime yönä!

Piti vaan jakaa tää mun hieno (joskus aiemmin ainakin oli) nimeämissysteemini kaikille niille hyllyntäytelaatikoille ja muille. Siellä on "red boxes". Ok, kuulostaa hyvältä.
Sitten tulee "Yellow packs next to red boxes". Ihan loogista.
"Boxes next to yellow boxes"
"Boxes next to boxes"
"Bottles next to boxes"

On boxes joo.
Jostakin syystä olen kaiken nimennyt englanniksi. Se on tosin kuin toinen luonto mulle, joten mikä ettei. Otan viikkopalaverissakin aina muistiinpanot englanniksi ja sitten kirjoitan ne suomeksi ylös.

Tai no teoriassa kirjoitan koska tänään se jäi odottamaan huomista.
MUTTAKU joku nyysi mun kynän perkele! Se oli se hyvä kynä.
ihana kannettava ja sit saan koht tähän photoshopin ♥♥

CRAYONNHahhahhaa :DLuonut: CRAYONNLauantai 17.01.2009 01:55

MIKULOVE™ sanoo:
LATASIN TÄNÄÄN 2 TUNTIA JTN SAAKELIN PHOTOSHOPPIA JOKA VITTU EI EES TOIMINU MUN KONEELLA ! TÄÄ ON KUSETUSTA! SS
MIKULOVE™ sanoo:
: (
Mimi sanoo:
ÄÄÄ HAISTAKAA MURMELINPASKA SAATANAN PHOTOSHOPIN LUOJATTT