IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
2.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 770 (1.7.2008 alkaen)
Koko
70 jäsentä
Tyttöjä: 16 (23 %)
Poikia: 54 (77 %)
Keski-ikä
34,3 vuotta
Otos: 52 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,9 vuotta
Ylläpitäjä
Jankkki
Valvojat
Jakke77

Jäsenet (70)

JurGelelioncatHandicapJankkkivnr-hene-alfalfa-LorienPolvi_^^|R4M80|^^Caro^ÄÄÄMordarparonZampsukkaZKolt-PastoriHitchhikerJanmeebarouhilöksy
« Uudemmat - Vanhemmat »

JanmeebaTaas uusi "biisi"!Luonut: JanmeebaMaanantai 01.07.2013 18:56

Tällä kertaa ei-databendattu kuva. Tein mun profiilikuvasta tän GIMPin aaltovääritymäefektillä. :P

https://soundcloud.com/janmeeba/vinku

Tuli sellainen jännä vinkuva noiseääni. Päätin ladata muidenkin kuultavaksi sen. :3

ElyseWIP(t)Luonut: ElyseLauantai 11.08.2012 02:05





Ensimmäinen on kättä vaille valmis ja toinen on se, jota lähden seuraavaksi työstämään jahka tärkeämmiltä hommiltani vain kerkiän. Skanneri (tai minä) raiskasi osan laadusta, mutta onneksi asiaan voi vaikuttaa tabletin keinoin.


Uhuhu. Mistä tämä innostus. Tänäänkin rustasin tuota kuvaa, joka on siis hyvin, hyvin, hyvin keskeneräinen. Mutta pointti oli se, että innostuinpinnostuin taas piirtelemään piirtopöydälläni, koska nykyään tunnen käsitteen "vapaa-aika".

Reaalitaiteilu on muutenpas aikalailla helpompaa. Ainakin tässä vaiheessa. Mutta yksi juttu, jota opin jo nyt rakastamaan: Layerit.


Hassu juttu muuten, että periaatteessa viimeiset viikko ja puolituinen ovat täyttyneet iltaan asti improvisaatiotreeneillä, mutta silti vaan jaksan touhuta jopa näin paljon. En uskonut, että koskaan voisi enää olla tätä samanlaista tunnetta. En koskaan.
Olen ostamassa Wacomin Pen tabletia ja tarviisin suosituksia et minkälaista kannatais hankkia. Ihan piirtämistä varten. ja tuli kaverin kanssa ilmi, kun puhuttiin piirrustus ohjelmasta, onko jollain käytössä SAI? Onko se yhtään hyvä? Minkälaisia kokemuksia?

Photoshop on liian iso ja kallis. heh. ja on mulla tuo GIMP koneella mutta se ei taytä puoliakaan mun vaatimuksistani kun piirtää. Blehj... Kuvan editoimiseen se on ok. Ja no miniläppis kysesssä ettäh... pitäs sen pelittääkkin.

Mitä te käytätte?

Ehdotuksia otetaan vastaan. Sekä ohjelmista että tableteista.

-dorianTokyo DOGSLuonut: -dorianTorstai 05.11.2009 01:24



8D
« Uudemmat - Vanhemmat »