IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
22.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 3 329 (1.7.2008 alkaen)
Koko
241 jäsentä
Tyttöjä: 236 (98 %)
Poikia: 5 (2 %)
Keski-ikä
37,0 vuotta
Otos: 156 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 41,1 vuotta
Ylläpitäjä
Shau^re

Jäsenet (241)

vänkky``Nita_MissLemon^jallu^[Kisse][BiEdRa]Siperina-Cessa-SmallaAnudie`sisaduhgladapienienkeli-88Diidu`kultainen
« Uudemmat -

-mauo87.Luonut: -mauLauantai 05.03.2011 18:39

Ette usko, miten lahjakas koira mulla on o__o

veellaeläintarhaLuonut: veellaTorstai 15.10.2009 22:16

tätä menoo kisoihin ei koskaan
Elikkä oltiin Sodankylässä TOKOilemassa ja tällasta tulosta tuli;

1. Luoksepäästävyys 10 =10p.
2. Paikalla makaaminen 0 = 0p.
3. Seuraaminen kytkettynä 10 = 20p.
4. Seuraaminen taluttimetta 10 = 40p.
5. Makaaminen seuraamisen yhteydessä 7½ = 15p.
6. Luoksetulo 10 = 30p.
7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 10 = 20p.
8. Estehyppy 7½ = 15p.
9. Kokonaisvaikutus 10 = 10p.

Pistemäärä yht. 160p. ja ykkönenhän sieltä tuli :)

Tosi hyvin Roope teki suurimman osan liikkeistä, maahanmenossa epäröi mutta meni kumminkin ja estehypyssä käsimerkistä lähti kaks pistettä (ihan suunniteltu käsimerkki ;)) ja koira meni hypyn jälkeen seisomaan tuomarin luo niin siitä sitte tuo ½ p. pois :D

Paikkamakuu meni ihan plörinäksi, Roope pysy kohtuuhyvin noin puolet ajasta mutta sitte leikkiminen rupesi kiinnostaan enemmän ja siinä sitä sitte oltiin... Eli ens kisoihin paikkamakuu varmaksi ja toista ykköstä hakemaan :)

arttulanMöllitokoiluaLuonut: arttulanKeskiviikko 15.07.2009 21:17

Tänään kävin Katan kanssa möllitokossa Särkisalossa. Piti vähän hakea kisatuntumaa pitkän kisatauon jälkeen - parin viikon päästä ois colliemestikset pk-lajeissa... iik.

Möllikisa meni kyl aika hienosti vaikka häiriötä oli tosi paljon. Vain maahanmeno meni nollille kun Kata tekikin täydellisen istumisen... Suoritettiin tokon alokasluokan liikkeet ilman hyppyä. Kertoimet oli muutettu siten, että täydet pinnat oli silti 200.

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 10
Seuraaminen hihnassa 10
Seuraaminen vapaana 10
Liikkeestä maahanmeno 0
Luoksetulo 10
Liikkeestä seisominen 9
Yleisvaikutelma 10

Yhteensä 178/200 ja toinen sija :D

Kalju-Hippi eli huippu-upee sammarikasvattini Arttulan Diilitippi möllitokoili myös - hiukan oli kesävire päällä eikä ihan mennyt kaikki putkeen... Hippi osallistui myös mölli-agilityyn ja oli tosi hienosti kolmas. Onnea Hipille ja Marikalle hienosta suorituksesta <3

untouchablePaineita !!!!Luonut: untouchablePerjantai 15.05.2009 15:33

Juuh, mä olen alkanut stressaamaan Bean kouluttamisesta: paljon. Viime yönkin koulutin Beaa unissani ja perkele mä sanon, mä en saanut sitä seuraamaan ilman nameja! <O_o>

Nyt siis isosti huomiota siihen, että en palkkaa sitä namilla joka kerta, vaan välillä kehulla ja välillä myös lelulla ja palkkaustakin voi harventaa vähän.
Mä haluaisin ensi keväänä käydä sen ALO luokan suorittamassa, minkä ei todellakaan pitäisi olla mikään mahdottomuus. Silti nyt on jostain syystä iskenyt hirveä stressi ja epäonnistumisen pelko. Mun on päästävä kunnollisiin ohjattuihin treeneihin, pian. Kesäkuun lopulla alkais ja käydäänhän me nyt häiriötreeneissä, mutta silti.

Voisko joku tarjoutua seuraamaan meidän treeniä ja huomautella mua niistä virheistä mitä teen joita en itse huomaa? APUA!!!!

Ja mistä mä saan ALO luokan esteen? Toivottavasti mä nyt ens vkolla saisin sen noutokapulan, niin pääsisi harjottelemaan sitä pitämistä, mikä on tolta kääpiöltä unohtunut kokonaan. Se nyt on kuitenkin jo AVO luokassa, nouto siis. Myös ruutua ja pistettä olisi hyvä alkaa työstää kohtapuoleen, mutta musta tuntuu, että me ollaan vielä ihan vaiheessa ja junnataan paikoillaan<O_o>
Ja toi perkeleen sivulletulo, mikä siinä on niin vaikeeta tajuta se sana "sivu"? Vieläkin pitää kädellä ohjata<toru>

Pääsispä nyt pian sinne raunioryhmään, ois ihanaa vastapainoa tälle iänikuiselle TOKOilulle; liikkeen hinkkaamiselle.
Muoks.

Tänään tokoilua Bean kanssa, citnalta saa koittaa napsia muutaman kuva. Sen jälkeen on vuorossa jäljen tallaamista Ninnulle.

Cartsu[Ei aihetta]Luonut: CartsuLauantai 14.03.2009 14:25

Tokoharkat...
Meni nappiin. onnistunutta ja hienoa työskentelyä PAITSI ETTÄ SEN PERUSASENTO MÄTTÄÄ. Mä en tajua kuinka koira voi seurata loistavasti oikeessa kohdassa, mutta ei osaa tulla sivulle. Tai siis tulee se, mutta paikka kusee ja pahasti kuseekin. Harjoitelua edessä.

Marja pyys tekemään MAHin kisoista kisaraportin ASB:hen. Mä en oikein tiedä miten suhtautua.

Ja...
Eilen sain uudet kengät. Ja laukun. Karitalle tuli hyvä mieli.

Ai niin.
Kuinka moni on nukkunut koiranoksennuksessa viime yön?
Saatana havahdun siihen että Max pitää outoa ääntä siinä vieressä ja nukahan sitten uudelleen. Aamulla huomaan nukkuneeni koiran yrjössä <3

Cartsu[Ei aihetta]Luonut: CartsuPerjantai 23.01.2009 23:24

45 minuuttia hallilla - sisälsi radan rakennukset (a, puomi, rengas ja kaksi putkea) ja purkamiset, kahden koiran treenin ja Maxyn tokotreenin.

Mä en käsitä miten mä olen voinut olla joskus noitten kanssa epätoivoinen.

Max-possun kontaktit on jotain niin... palvomisen aiheista. Hitaitahan ne vielä Rickyyn verrattuna on, mutta se _pysähtyy_ kontaktille. Taivaallista. Ja se eteneminen ja se rengas... täydellistä.
Sitten tapaus Ricky. Kontaktitreeniä silläkin, teki ihan hyvää. Kerran hyppäs puomin kontaktin, mutta muuten otti (huoh, näyttämällä tai pallolla) muut kontaktit virheettömästi. Ei etene yhtä hyvin kuin Max, mutta ihanaa intoa, vinkui koko matkan hallille.
Ja Maxin toko. Sivulle tuloa, kädellä hieman korjaamalla tasan oikea paikka. Ja kaksi noin kolmen askelen seuraamispätkää... Ei ole varmaan ikinä tehnyt niin hyvin. Fantastista, loistavaa, mahtavaa. Voisin myödä sieluni sille pikku porsaalle.
BH JK1 Pim Bulan Williruusu " Kata " palkittiin Suomen Collieyhdistyksen Turun alaosaston vuosikokouksessa collie-kisoissa seuraavasti:

Vuoden 2008 PK-collie sijoitus 1.
Vuoden 2008 TOKO-collie sijoitus 2.

Vähän hienosti menestytty <3

Minä sain harrastemerkin aktiivisesta rodun esilletuonnista :)

arttulanTOKO PM-2008Luonut: arttulanSunnuntai 23.11.2008 20:29

Eilen olin Vantaalla katselemassa Tokon Pohjoismaiden Mestaruuskisoja. Olipa vaan aika upeita suorituksia vaikka miten paljon.

Ja voi hitsi, että oma kisakenkä alkoi jomottaa oikein mahdottomasti... tahtoo kans taistelemaan maineesta ja kunniasta!! Oottakaa vaan, nyt alko kauhee reeni :)

Blogista löytyy enempi tarinaa ja kuvia http://arttulan.blogspot.com/
« Uudemmat -