IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
22.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 3 548 (1.7.2008 alkaen)
Koko
149 jäsentä
Tyttöjä: 44 (30 %)
Poikia: 105 (70 %)
Keski-ikä
35,2 vuotta
Otos: 114 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,6 vuotta

Jäsenet (149)

Mivolmimmu78r1ch4rdg3r3niina[rovaniementimi``da-nnykimbottouhoankkaSofelius_xx3bratz^jace-agu-tide83MörkökurkoKraak[roop3]
« Uudemmat - Vanhemmat »
Minulla on toisinaan liikaa aikaa pohtia (ja kirjoittaa) eri asioita. Eräänä päivänä tajusin, että joukolla mahtavia julkkiksia ei ole ainakaan julkisuudessa esiteltyä jälkikasvua. Nämä julkkiskakarat haluan vielä nähdä!



Frederikin skidit
Junttidiskon kuningas, laulaja Frederik on todennut julkisuudessa hänellä olevan todennäköisesti kymmeniä lehtolapsia pitkin Suomea. Joitakin lapsiaan hän tiettävästi tuntee ja tapaileekin (ei härskissä mielessä!), ja lapsenlapsiakin on jo olemassa. Yhtään lasta ei ole kuitenkaan nähty julkisuudessa. Miksi?

Varmaa on, että Frede on tiettävästi vieläkin viriili mies – tiettävästi ainakin kaverini kaveri oli päätynyt miehosen kanssa koeajeluille auton takapenkillä. On kuitenkin selvää, ettei Frederikin lehtolapset jaksa herättää kovin suurtaa mielenkiintoa. Jos joku lapsi hakeutuisi vaikkapa MTV3:n Kadonneen jäljillä -ohjelmaan... c'mon, mitäköhän siitäkin tulisi?

"Äitini muistaa isän olleen iskelmälaulaja, joka ei omien sanojensa mukaan laula iskelmää vaan junttidiskoa."
"Sehän on varmasti Frederik!"
"Aa no ni faija löytyi, meen sen keikalle ja alan ruinata elatusmaksuja!"

Olisihan se liian helppoa. Sen takia ohjelma täytyisikin keikauttaa päälaelleen: Reetu itse osallistuisi lastensa etsimiseen. Jakso alkaisi muistelmaosiolla, jossa Frederik muistelisi menneitä hoitojaan: "Se oli sellainen vaaleatukkainen povipommi, Kalajoella joskus kasikytluvulla, ehkäisy taisi vähän jäädä ja voihan olla että pasautin sen paksuksi. Se oli Saara... tai Sara... tai Sari. Nainen kuitenkin." Tai: "Se oli thaimaalainen hierojatar lomamatkallani vuonna 2009. Oisko nimi ollu Fukmii tai jotain, sitä se ainakin huusi, mä huusin sitten vastapainoksi omaa nimeäni, Reetua."

Jakso etenisi jäljittämisellä: missä Kalajoen povipommi on nykyisin? Lopulta nainen löytyisi heinäveteläisestä S-marketista ja kyllä, myös lapsi tosiaan olisi tosiaan syntynyt. Kukin jakso päättyisi Frederikin ja tämän jälkeläisen tapaamiseen: milloin lapsi syyllistäisi isäänsä vuosien poissaolosta, milloin paljastuisi daddynsa koko tuotannon omistavaksi fanaatikoksi tai sitten isänsä kaltaiseksi naistemieheksi.

"Daddy's home!"
"Daddy!"
"Not in a creepy way!"

Cheekin kersat
Kuka muu muka vetää tälleen?

Cheek kiskaisisi jaloista, ja lapsi syntyisi maailmaan.

Koska Jiihootee on poikkeuksellinen mies Suomen oloihin, poikkeuksellisia täytyisi olla myös hänen jälkeläistensä. Ehkä omena putoaisi kauas puusta ja lapset osaisivat räpätä?

Pappamies muttei sentään vauvankakkamies.

Joskus Cheekin riimittelyt tuntuvat kuluneilta, mutta ehkä lasten myötä hän saisi uutta pontta jutuilleen.

Tänään on bileet vauvan peput on sileet.

Lasten ensimmäiset sanat ainakin tiedetään: "aa".

Oppisivatkohan ne koskaan puhumaan?

Lady Gagan pikkuhirviöt
Millaista jälkikasvua oudoista asuistaan ja räväköistä esiintymisistään tunnettu Lady Gee saisi? Kapaloisiko popmaailman outolintu lapsensa muoviseen kelmuun tai sovituttaisiko pienokaisten jalkoihin Alexander McQueenin muotikorkkareita?

Lasten urakehitys tulisi olemaan mielenkiintoista seurattavaa. Koska Mama Monster on jo saavuttanut 28 ikävuoteen mennessä niin vitusti, kersoilla olisi ainakin kirittävää.

Miten Lady Gagan lapset voisivat kapinoida?

"Kato äiti, pukeuduin lihaan ja vereen."
"Voi sinua pientä, been there, done that."
"Kato äiti mä riitelen Kelly Osbournen kaa!"
"Me haistattelimme toisillemme jo vuosikausia sitten!"
"Kato äiti masturboin lavalla ihmisten nähden!"
"Kuules nyt, minä kopsasin sen tai siis sain inspiraatiota siihen jo aikapäiviä sitten Madonnalta."

Huolta aiheuttaisi ainakin penskojen sukupuoli-identiteetti: eikö se ole ollut äidistäkin aina välillä vähän epäselvää? Eikö Lady Gaga kuulosta joltain humalassa keksityltä drag-nimeltä? Jos äitillä onkin pippeli, hän on isä – eli kuka on äiti? Ja miten tämä on mahdollista? MILLAISIA SAIRAITA NUORIA HEISTÄ VIELÄ KASVAAKAAN.

Tuksun glamour-baby-dollit
Koko kansan kohublondi Johanna Tukiainen ei ole vieläkään ilahduttanut suomalaisia vauvauutisilla: tai on, mutta Tuksun itsensä mukaan raskaus päätyikin yllättäen keskenmenoon. Itsensä steriiliksi julistanut Arto Länsman oli tehnyt ossipuolakat ja pamauttanut naisensa paksuksi – sanalla paksu tarkoitan siis lapsen odottamista, vaikka kyseinen adjektiivi on joidenkin näätien mukaan kuvannut naista jo vauvauutista aiemmin.

Milloin on oikean lapsen vuoro? Tuksu on jo aiemmin perustellut hedelmällisyyttään sillä, että hänellä on kaksi koiraa. Johanna tarvitsee manttelinperijän, kuningatar tarvitsee prinsessan!

Potentiaalista isää voisi toki olla vaikea löytää: Yolanda on tiettävästi homojen saartama, Mika tai kukaan rikas amerikkalainen mies ei ole ollut häneen pitkään aikaan yhteyksissä... ja voi olla, että yllättävän harva heterokaan mies haluaisi panna lööppijulkkistamme.

Raskausaika asettaisi Johannalle haasteita: miten juoda humaltumistarkoituksessa pullien ollessa uunissa? Eikös punaviini ole terveellistä? Sitä voi ainakin pari pulloa siis ottaa. Raskausaikana edessä on vauva-aikojen valmistelua: kaiken täytyy olla täydellisen glamouria. Olipa kyseessä tyttö tai poika, huoneen verhoilun on oltava vaaleanpunainen. Mieluusti Comet-huulipunasävyn pinkkiä.

Lapsi oppii jo pienestä pitäen, mitä glamour on: sitähän voisi ottaa mukaan vaikka keikoille tanssimaan! Äitinä Tuksu joutuisi vakavien kasvatuksellisten ongelmien eteen: milloin lapsi on esimerkiksi tarpeeksi vanha oman SeiskaLive-kanavan perustamiseen?

// blogistani http://erkkipekka.blogspot.fi/2014/05/naiden-julkkisten-vauvat-haluan-viela.html

ErQKesäkuun ihQutusbiisiLuonut: ErQSunnuntai 23.06.2013 19:15

"Kaikki hyvät kappaleet ovat toistensa kaltaisia, jokainen ihQutusbiisi on onneton omalla tavallaan."

Kesäkuussa kuunnellaan suomalaista kamaa - junttidiskon kuningas Frederikin uusi kappale Missä on jatkot on vain jotain ihQuinta maailmassa.

Ystäväni Anu valitti viime huhtikuun ihQutusbiisistä, ettei se ollut Reetua. Nyt virhe korjataan, sillä tämä on. Reetu on aidosti kova jätkä: 68-vuotias iskelmäveteraani ei jaksa jäädä eläkkeelle vieläkään. Olin eräs niistä valituista lapsista, jotka kuulivat tämän biisin ensimmäisten joukossa maailmassa: vappukeikallaan Kuopion Rauhalahdessa Reetu veti uuden biisinsä ensimmäistä kertaa livenä. Oletteko kateellisia, häh? Myönnettävä on tosin, että olin keikalla sen verran ottanut, etten olisi aamulla edes muistanut uuden biisin esittämistä, ellei joku olisi siitä sanonut.

Myönnettäköön, etten kuuntele tätä kauhean tosissani, mutta hei, vakavalla naamalla voin sanoa biisin olevan ainakin tarttuva, ja videokin on itse asiassa suomalaismusiikkivideoksi visuaalisesti korkeatasoinen. Visuaalisuudella tosin tarkoitan kuvan korkeaa laatua sekä suuren maailman meininkiä enkä niinkään Reetun kroppaa (noh siis eihän siinä mitään vikaa ole toki!).

Long life for the king

ErQFrederik @ Rauhalahti 30.4.Luonut: ErQLauantai 11.05.2013 22:31

"Emmi, sun ei missään nimessä kuulu lähtee katsoo niitä! Siis voi juma, joku Reckless Love. Mietipä nyt vähäsen, ne on vaan sellaisia kahdeksankymmentäluvulle jumahtaneita muka-machoja ukkoja, jotka hoilaavat aina vaan niitä samoja biisejä. Älä lähe kattoo niitä vaan tuu mukaan katsomaan Frederikiä!"

Perustelin näin ystävälleni Emmille, miksi hänen kuuluisi unohtaa vappuaattona Kuopiossa esiintyneen Reckless Loven keikka Henry's Pubissa vaan tulla katsomaan Reetua Rauhalahteen. Valitettavasti perusteluni eivät saaneet häntä tulemaan paikan päälle ja tekemään uudestaan jo legendaarisia Frederik-kynsiään, mutta eräs asia oli varmaa: paikan päälle suuntasivat wanhan kunnon Disaster Club -jengin rippeet: minä, Anu, Eveliina ( @eputti ), Bimbz ( @piaa ) sekä Jasmine!

Aloitimme illan Pistämättömässä ampiaisessa, Kuopion cooleimmassa baarissa, jossa lauloimme ainoastaan (yllätys yllätys) Frederikin biisejä. Itse kävin vetämässä wnb-50-luvun-iskelmätähti-äänelläni Kolmekymppisen.

Keikalle tullessa olin itse jo jonkinlaisessa humalatilassa. Reetun tullessa lavalle riehuin eturivissä, tanssimme Volgan tahdissa ja tein sillan lattialle juuri siihen kohtaan, mihin joku oli särkenyt hetki aiemmin lonkerolasinsa. Muutama todella edustava kuva minusta ja junttidiskon kuninkaasta tuli myös otettua.



Ilmehän on yhtä selvä kuin suppea suhteellisuusteoria...

Myönnettäköön, että keikka oli myös pienoinen pettymys. Yleisön iän keskiarvo oli noin 50 vuoden tienoilla, joten keikalla kuultiin pääasiassa 70- ja 80-lukujen hittejä. Monet upeat klassikot, kuten Porno on pop, Kumimies, Ladyboy ja Miesstrippaaja jäivät kuulematta. Huusimme jossain vaiheessa Ladyboyta soitettavaksi ja Frede huusi sen olevan tulossa, muttei viisua koskaan kuultukaan. Valehteli perkule.

"makasit jossain vaiheessa selälläs siinä lavanreunallaki, ei keltää jäänny huomaamatta kuka se suurin reetu fani oli"

Myönnettävä toki on, ettei Frederikin fanittamiseni ole täysin aitoa. Enemmänkin 68-vuotiaan iskelmäkonkarin fanitukseni on, öhm. Niin. No onhan Ladyboy-veisulla aika hieno musiikkivideo. Näin vakavissaan voin kuitenkin todeta, että onhan jätkä hienon uran ehtinyt tekemään. 70-luvun alun uskonnollisesta "Jeesus Kristus" -laulusta on menty hieman ronskimpaan suuntaan viime vuosina, mutta ei kai Frederikillä nyt koskaan mopo käsistä karkaa? Eihän?



Harva meistä on rautaa, mutta Reetu on. Hyvin todennäköistä, tiedä kuinka monta tekoniveltä ja uudistettua selkärangan osaa miekkosesta löytyykään. Keikan aikana joku heitti lavalle alushousunsa (kaikista väitteistä huolimatta se EN ollut minä) ja sain Reetulta kultaisen kädenpuristuksenkin!

Keikan aikana tanssahtelin myös piruksi pukeutuneen nuoren naikkosen kanssa. Hänen seuranaan ollut mies (kavaljeeri?) tuli keikan jälkeen sanomaan:
"Hei tiiätsä mitä. Sä oot ihan kuin se hintti Salkkareista."

Joo.

Ekströmostin cdnLuonut: EkströmKeskiviikko 24.10.2012 23:12

Pärssonn!!Luonut: PärssonnTiistai 05.01.2010 00:34

http://www.youtube.com/watch?v=SASO3ojRnYA

Pakin isoimman minä omistan.
Sinut haluan remonttiini nyt mukaan
makuhuone ensiksi kunnostetaan.
Vesisänky uusikse pannaan vaan

Haalaria pois kohta ottaa vois
Viileämpi ois naulapyssyä lataa.
Kiiommalla laikkani laulaa saa.
Vatupassi kattoon jo kohoaa.

Remontissa meisseli kierrettä hakee
lekallani voin tehdä raskaan työn.
Remontissa roiskuu näin liisteri makee.
Höyläpenkki soi koko pitkän yön.

Remontissa pensseli maalia imee.
Poratessa vauhtini hirmuinen.
Sähköä on ilmassa vaikka on pimee.
Sahapukki kestää kaiken sen.

Remontissa vaan miehet punnitaan,
Ehkä sinut saan jos sängyn saan kokoon,
Mutta ilman ohjeita yksin mä oon.
Urakalla jatkamme kuutamoon.

Ikuista on tää vaikka kesken jää.
Ei voi enempää nyt panostansa jakaa.
Naulapyssy lanteilla ratsastaa
Rakentaa rakkautta olevaa.

Remontissa meisseli kierrettä hakee
lekallani voin tehdä raskaan työn.
Remontissa roiskuu näin liisteri makee.
Höyläpenkki soi koko pitkän yön.

Remontissa pensseli maalia imee.
Poratessa vauhtini hirmuinen.
Sähköä on ilmassa vaikka on pimee.
Sahapukki kestää kaiken sen.

Ei remonttia saa, ilman miestä taitavaa.
Se loppuun täytyy saada, jos sen kerran aloittaa.

RRRRRRemontissa meisseli kierrettä hakee
lekallani voin tehdä raskaan työn.
Remontissa roiskuu näin liisteri makee.
Höyläpenkki soi koko pitkän yön.

Remontissa pensseli maalia imee.
Poratessa vauhtini hirmuinen.
Sähköä on ilmassa vaikka on pimee.
Sahapukki kestää kaiken sen.
Joka pelätyn Kung Fun taitaa, voi esteet kaikki voittaa.
Lyöt rikki vaikka kivistä aitaa, sua kaikki kunnioittaa.
Muuta puolustusta en mä tarvi kuin vain sen.
Joku hyökkää takaa, maassa hän pian makaa.
Taito kiinalainen tää ei häviölle koskaan jää.
Iskut potkut jotka teen osuu aina kohdalleen!


Huusin 'MENKÄÄ JONOON!', eka kaatui monoon!
Mun suuta kuivaa aina kun sua muistelen
Kun rannalle taas luokses rullaluistelen
Mielessäni vain omenat sun, aina hedelmäkoriisi ihastun
Hei älä pelkää beibi vierees rantaudun

Päästä rantaleijonat kesällä hommiin, tytöt kuumana odottaa
Bikineihin tarttuu kuin hedelmäpommi, mies kun päärynää taas saa
Varjon alla rannan hienon hiekka kohta pöllyää, kun kiellettyä maistan hedelmää

En kesäkissaa voisi löytää parempaa
Mun rantapalloni voit täyteen puhaltaa
Puraisen sua, hellästi vain
Kookosmaitoa oot mun ihollain
Hei älä pelkää beibi, kaiken sulta sain

Päästä rantaleijonat kesällä hommiin, tytöt kuumana odottaa
Bikineihin tarttuu kuin hedelmäpommi, mies kun päärynää taas saa
Varjon alla rannan hienon hiekka kohta pöllyää, kun kiellettyä maistan hedelmää

Hedelmäpommi, hedelmäpommi!
Hedelmäpommi, hedelmäpommi!

Päästä rantaleijonat kesällä hommiin, tytöt kuumana odottaa
Bikineihin tarttuu kuin hedelmäpommi, mies kun päärynää taas saa
Varjon alla rannan hienon hiekka kohta pöllyää, kun kiellettyä maistan hedelmää
Päästä rantaleijonat kesällä hommiin, tytöt kuumana odottaa
Bikineihin tarttuu kuin hedelmäpommi, mies kun päärynää taas saa
Varjon alla rannan hienon hiekka kohta pöllyää, tän leikin kyllä naiset ymmärtää

nillysFREDERIKLuonut: nillysSunnuntai 12.07.2009 17:12

Fredun keikka oli kyllä ihan paras. lähen kyllä uuestaa jos joskus tulee! ihan mahtava! ;)
« Uudemmat - Vanhemmat »