IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
22.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 2 593 (1.7.2008 alkaen)
Koko
27 jäsentä
Tyttöjä: 18 (67 %)
Poikia: 9 (33 %)
Keski-ikä
35,6 vuotta
Otos: 20 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,8 vuotta
Ylläpitäjä
AAoK

Jäsenet (27)

JimKai-Micro-AAoK_Aika_Mouton_N44TTiHullu_basisti-AikaMouton-MapenRo^sieJennakotuittu75MaatissiMaX1mU5Hypokondriakruttuhukkax
« Uudemmat - Vanhemmat »
Aloin mietiskellä viimestä kolmea vuotta ja sitä kuinka mun neuroosit, ocd whatever sama asia kuitenkin on muuttunu näiden vuosien varrella.

Ajattelen varsinki usein että nyt kaikki on pahimmillaan ja aarrrggghh elämä on helvettiä nykyään ja ennen oli helppoa, vaikka niin ei kylläkään ollut. Oikeestaan nää on pysynyt koko kolme vuotta yhtä pahana ja ihan samana, aihepiirit ovat vaan vaihdelleet, mutta henkisenä helvettinä se on kuitenkin koko ajan pysynyt.

Ja varmaan kaikki luulee että ryven itsesäälissä ja kirjottelen tänne sen takia että saisin mahdollisimman paljon myötätuntoa, mutta oikeestaan syynä on vain se että olen äärimmäisen turhautunut koko mun tilanteeseen pääni sisällä. Ensimmäiseksi sen takia että mikään lääke ei auta sadan prosentin varmuudella, vaan jättää aina veitsenterälle roikkumaan, ja toiseksi se etten osaa näyttää miun turhautuneisuutta millään järkevällä tavalla, tietenkin satunnaisia "vihaan kaikkea"- agressiopurkauksia on, mutta niistä on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Olen kyllä hyväksynyt jo sen että nämä on riesana koko loppuelämän, mutta silti se laittaa hyvinkin alakuloiseksi kun alkaa miettiä mistä kaikesta joutuu luopumaan. Nimittäin itse olen sitä mieltä ettei pakkoterapiat ym. pelkojen kohtaamiset auta, ja silloin ei jää muutavaihtoehtoa kuin elää niiden tahtiin. Enitenhän siitä kärsii ystävä- ja seurustelusuhteet, jolloin alkaa tuntea itsensä hyvin nopeasti erakoksi. Onko siis yksinäisyys "terveyden" hinta?



... vois olla vielä vähän harmaampaa >_<

p.s. lääkkeetkää ei oo vielä kunnolla alkanu vaikuttaa, ja ihanku nää joskus kunnolla vaikkutaiski! .____.

-MedusA-8DLuonut: -MedusA-Tiistai 09.06.2009 20:09

Pystyin käymää omas huonees kahden viikon viiveen jälkeen :D! Katsotaan taas seuraavat viikot miten käy :_____:

-MedusA-://Luonut: -MedusA-Torstai 07.05.2009 01:50

neuroosi, o i r e-n e u r o o s i,

neuroosi jossa ihmisellä on enemmän tai vähemmän häiritseviä *minä-dystonisia *symptomeita, kuten *ahdistusta, *somaattisia oireita, *fobioita ja/tai *obsessionaalisia *oireita. *Luonne on tavallisesti joustavampi kuin (tietyssä mielessä vastakohtaisessa) *karaktääri-neuroosissa.
« Uudemmat - Vanhemmat »