IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
22.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 4103 (1.7.2008 alkaen)
Koko
320 jäsentä
Tyttöjä: 119 (38 %)
Poikia: 201 (62 %)
Keski-ikä
34,2 vuotta
Otos: 222 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,6 vuotta

Jäsenet (320)

Eriondnti_samarapurpleowlnekorinKikidazcsjakatJosh_boyNafisanJulleppiBetonimyllyOzWaLDoRiistaerika1980laura_sfaVoiceamie
« Uudemmat - Vanhemmat »

SorinMitä olen oppinut?Luonut: SorinSunnuntai 22.11.2015 03:05

Ensinnäkin olen löytänyt tiettyä iän tuomaa viisautta. Se on jännä huomata miten kymmenen vuotta sitten puhuttiin ihan samoista asioista kuin nyt. Samat puheet ja samat ongelmat, mutta niille ongelmille on ollut kymmenen vuotta aikaa tehdä jotain ilman, että mitään on tapahtunut. Puheet menettää kummasti merkittävyyttään kun ne kuulee jälleen kymmenen vuoden päästä. Silloin ne vakuutti, mutta ei enää. Voisikohan tätä oppia siirtää jotenkin nuoremmille polville? Sen omakohtainen ymmärtäminen kun vaatii ajan kulumista.

Toinen jännä juttu on ylipäätään se, että minulta on kestänyt kymmenen vuotta tajuta, että mikään ei ole muuttunut. Niin se vaan aika kuluu jos asioita ei sen kummemmin ajattele. Sitten kun aihe nousee taas yhteiskunnalliseen keskusteluun ja siihen joutuu paneutumaan, niin näkee jälleen miten aika on kulunut ilman, että mikään on muuttunut.

Tämä havainto johtaa siihen ajatukseen miten ymmärrän yhteiskunnallista radikalisoitumista. Kun näkee miten puheet pysyy samana, mikään ei muutu ja vaikuttaa siltä, että mitään muutosta ei edes aiota saada aikaan, niin mitä silloin jää jäljelle? Väistämättäkin tulee mieleen ottaa asiat omiin käsiin ja tehdä asialle jotain.

Mistä päästään siihen miten olen oppinut ymmärtämään anarkisteja. Kun yritykset kiertää avoimesti veroja ja hallitus pyrkii toimillaan pelkästään helpottamaan sitä, niin silloin näkee selvästi, miten hallitus on korruptoitunut. Ja jos hallitus on korruptoitunut niin miten voit vaikuttaa mihinkään virallisia teitä? Tästä näkökulmasta vaikuttaa hassulta, miten lehdistö revittelee muutaman hassun näyteikkunan rikkomisesta. Vaikka nyt hallituksen korruption näkee selkeästi, niin voin helposti uskoa, että sen on voinut nähdä myös aiemmin.

Näitä miettiessä tulee helposti hirveen voimaton olo ja maailma näytäytyy kurjana. Sitä väkisinkin tulee mieleen että tarvitsee vähän sinisiä pillereitä. Sitä vois ihan hyvin elää vaan mukavaa elämään tehden jotain kohtuullista työtä ja nauttien elämän pienistä iloista. Mitä hyötyä näitä on edes miettiä kun asiat on niin suuria, ettei niille kykene tekemään mitään.

Mistä tuleekin mieleen miten kaukana ihmiset elävät todellisuudesta. On olemassa ikäänkuin materiaalinen todellisuus ja sitten on ihmisen tulkinta tästä todellisuudesta. Varmasti tätä on jo jossain filosofiassakin pohdittu? Jokainen kuvittelee, että oma tulkinta todellisuudesta on yhtä kuin materiaalinen todellisuus, mutta erehtyminen on hyvin helppoa. Sen näkee selkeiten kun puhutaan yhteiskunnallisista tabuista. Sitä pystyy näkemään millainen mielikuva ihmisellä on puhutusta kohteesta ja sitä pystyy sit vertaamaan todellisuuteen. Se on oikeestaan tosi hassua, mutta irrallaan ihmiset voi olla todellisuudesta. Ihmiset vielä toimii kiihkeästi ajaen asioita omasta todellisuudestaan käsin. Sitä ei tajua edes kyseenalaistaa omia mielikuviaan. Jos joku kyseenalaistaa sitten nämä mielikuvat, niin lähtökohtaisesti siinä kyseenalaistajassa on jotain vikaa, sillä eihän tervejärkinen ihminen nyt noin ajattelisi. Aika hassua. Jos hulluus on sitä, että elää omassa maailmassaan niin me kaikki olemme hulluja.

ArmandEnter The MatrixLuonut: ArmandSunnuntai 05.02.2012 19:52

Peli: Enter The Matrix.

Alusta: PC.

Laitevaatimus: Matrix.

Testikone: Odotti puhelimen pirinää päästäkseen pois.

Olipas harvinainen onni kohdata vieläkin huonompi lisenssipeli mitä edes uskalsin odottaa. Tämä löi lankulta kertaheitolla muutaman ennen surkeana pitämäni pelin ja keräsi huonoimmat pisteet miesmuistiin.

Miten tällainen tekele on ylipäänsä voinut päätyä markkinoille ja vieläpä täydellä hinnalla. Onnekseni omani ostin kirpputorilta muutamalla eurolla joten ei ainakaan tarvitse pureskella murehtiassaan rystysiä verille.

Kirjoitan aina lyhyesti ja ytimekkäästi tällaisesta roskasta ja ihan hyvästä syystä. Miksi ihmeessä tuhlata kallista aikaa kirjoittamiseen kun jo pelatessa tuhrautui monta arvokasta elintuntia.

Joten lyhyesti kerrottakoon että kyseessä oli aikoinaan suurta mainetta ja kunnia saaneen Matrix elokuvien toisesta osasta lisenssillä väännetty peli. Peli ei kumminkaan keskity elokuvan tapahtumiin vaan kahden elokuvassakin tavatun sivuhenkilön juonenkäänteisiin kulissien takana. Ideana ihan kelvollinen ja aihepiiristäkin luulisi ammentavan kelvollisen ja hienon toimintapläjäyksen, tai vähintäänkin keskinkertaisen. Vaan jostakin syystä tekijätiimi on mennyt metsään lähes jokaisella osa-alueella. Ei voi kuin ihmetelle miten tämä on edes mahdollista.

Pelissä juostaan ympäriinsä ammuskellaan ja välillä huidotaan käsillä kuin ninjat ikään. Taistelu itessään toimii kohtuudella, mutta ukot ovat niin pirun jäykkiä eikä mikään tunnu jäävän selkäytimeen joten koko peli menee yhdellä nopealla adhd-rynnistyksellä läpi ilman että edes ajattelee mitään muuta kuin vaimon kanssa suoritettavaa kauppareissua. Parempi niin sillä ei tätä kukaan "hyvistä" peleistä pitävä pitempään jaksaisikaan.

Graafinen anti on sen ajan mittapuulla puisevaa, juoni kulkee eteenpäin ilman että siitä tarvii isommin välittää. Ihmetyksen aihetta eniten aiheutti hienot oikeilla matrixnäyttelijöillä tehdyt välivideot, onko kaikki kehitystiimin rahat kenties menneet niihin ja itse pelillinen sisältö kopioitu huonolla menestyksellä toisesta aikalaisesta, nimittäin loistavasta Max Paynesta. Koko ajan nimittäin tuntui siltä että olisi huononnetun Pauynen puikoissa sukkuloinut eteenpäin.

Muuta huonoa pelissä oli loistavat bugit, kehno tekoäly ja hassusti seiniin kiinni juuttuvat ukot ja taisipa muutaman kerran tapahtua se salapereäinen tyhjiöön putoaminen joka kielii huonosta ohjelmoinnista ja testiryhmän totaalisesta puutteesta.

Jos ette jo tekstistäni ymmärtäneet, niin sanottakoon selkokielellä. Minä varjelen teidän elämänne tunteja joten älkää upottako sormianne moiseen höryävään ulosteläjään vahingossakaan.

Hyvää:
Taistelut sujuu kohtuudella.
Oikeiden näyttelijöiden tekemät välivideot.

Huonoa:
Älkää tuhlatko elämäänne tällaiseen, sillä se on liian korkea hinta kalliista vapaa-ajastanne.

Yleisarvosana:
2 pistettä niille välivideoille (asteikolla 1-10)

Yhteenveto:
Täydellisen epäonnistunut Matrixpeli.

Kirjoittamani arvostelu perustuu omaan mielipiteeseeni, ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand
Tää on aika vanha mut ripustanpa sen tännekin kaikkien nähtäväksi.
En muista tästä unesta paljoa joten tässä se yks kohta jota olen joillekin kertonutkin..
Uni sijoittui raamatun aikoihin.. salee. Siis siihen ajanjaksoon jolloin Jeesus eli ja kaikkee sellast. Elikkäs Jeesuksen seuraajia vainottiin ja silleen. Niitä rankaistiin julkisil paikoil sillee oikeen ilkeesti vanhan maailman tapaan. Nille lyötiin raamatut käteen ja ne pakotettiin myöntämään uskonsa raamatun sanaan että niitä voitaisiin rankaista ihmisten edessä. Niiltä ruoskittiin kädet irti (joo se ruoska vaan leikkas niiden kädet irti, se oli kummallista) ja joillekin laitettiin raamatun sijasta vasaroita käsiin jotka satuttivat heitä pudotessaan varpaille.
Yksi mies kuitenkin noustuaan korokkeelle empi hetken jonka jälkeen hän sanoi jo joissain määrin (minulle ja ehkä yhelle.. tai kahelle muulle ihmiselle, emt) legendaariset sanat "En tiedä mitä sanoa, mutta... Uskon raamattuun, koska SE ON KIRJOJEN MATRIX!" jonka jälkeen hän otti käteensä suuren vihreän kirjan, jonka kannessa luki kultaisin kirjaimin "The Matrix: Jet Pilot's Guide", jonka jälkeen hänen päältänsä lensi hävittäjä-lentokone.... joo, se oli outoa.

-Alfonzo-Koeviikko ohi!Luonut: -Alfonzo-Perjantai 05.02.2010 21:02

Woohoo se on ohi ny! Kaik' on mänt! Tavoita kaikista ainaki vitone mut musast 10 ja enkust varmaa 9.. jeejee enää ei vituta nii paljon ja alkaa 4. jakso ja sit onki jo viides, et aika on lentänyt kuin Hävittäjälentokone henkilön päältä joka julkisesti tiedottaa uskovansa raamattuun koska se on kirjojen Matrix. Taas uus jakso mut kujeist en sano mitää ku se kuulostaa tyhmält..
Coming soon: Alfonson Unikirjat!

sarvijaakko. . .Luonut: sarvijaakkoKeskiviikko 30.12.2009 00:20

niin miksikäs mulla lukikaan seinällä joskus muistilappu "älä tutki liikaa fanfiction.nettiä" ?

Agent Smith x Neo (tai toistepäi whateva) PFFFFFTTTT voi ei miks mun piti kattoo Matrix kakkonen uusiks x''''DDD
RANDOM QUOTE OF THE DAY~

//One time comeback?//
RANDOM QUOTE OF THE DAY~

//Meinasin jotai randomia..//
« Uudemmat - Vanhemmat »