IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
23.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 5 701 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 3
Koko
653 jäsentä
Tyttöjä: 190 (30 %)
Poikia: 463 (70 %)
Sijoitus koon mukaan: 940
Keski-ikä
35,4 vuotta
Otos: 466 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,6 vuotta
Ylläpitäjä
[Nergal]

Jäsenet (653)

nameless-Siege_Periloussoltttuvilii--Sharion_muffinssinosferatu`SeightNKunkuwish^XandrainvaliidiVermilion`fist-of-furykalmalahtikaukoOblite
« Uudemmat - Vanhemmat »

RustedSoulEvery Hour WoundsLuonut: RustedSoulPerjantai 24.04.2015 01:38

"Let the sounds and light wash over
Bathe the darkest corners of melancholy
Blow burning flames into your soul
Reveal the truth between the lines

In this world every hour wounds
Every second draws blood
Every moment delivers pain
If you choose so

In this world every hour kills
Every minute seeps despair
There is nothing but suffering
If you decide so"

Nyt on sitte Insomniumin Joensuun keikkaset käyty katsastamassa ja sitä kyllä ainaki tietää käyneensä.

Perjantain keikalla onnistuin räjäyttelemään muutaman tärykalvon, ehkä useammanki ku muutaman, päätellen vielä lauantaipäivänä kuuluneesta surinasta korvissa. Niskatkin mukavasti jumahtivat keikan jälkeen, ei meinannu pää kääntyä mihinkään muuhun suuntaan ku suoraan ylös tai alas. Pitäis muistaa treenailla sitä jammailua aina ennen keikkaa nii ei ois nii särki sitte yht'äkkiä, mutta no.. :) Aivan mahti keikka oli kyllä, sai kuulla uuden levyn kokonaisuudessaan alusta loppuun (ensimmäisellä bonusbiisillä). Niiden jälkeen soittivat vielä The Galen minkä jälkeen tietysti Mortal Sharen, ja sitte viimosena läks vielä In the Halls of Awaiting. Mmm. Onneks se ei siihen sit kuitenkaa vielä loppunu ku ties edessä olevan vielä toisen setin seuraavana päivänä :).

Lauantaina oli ihanan aiai-olo, ku niskakipu pääs yllättämään. Korvissakin inisi ja surisi mukavasti koko päivän. Aattelin sit kerranki olla fiksu ja otin korvatulpat messiin toiselle keikalle. Pysyvät korvissa koko keikan ajan eivätkä lennelleet minnekään, hyvät tulpat sattu käsiin siis. Ja muutenki hyvin vaimens ja pehmens ääniä, eipähän lähteny kuulo enempiä sit enää (perjantaina ku läks ihan tarpeeks hyvin vaihteeks). Tästä lähtien vois siis ruveta käyttämään tulppia keikoilla, aikasemmin ku en oo ees kokeillu.

Mutta niskat kyllä turtu entisestään, keikan alussa oli vähän että "ai.. ai...", mutta se sitten unohtu ku oli vähä aikaa jammaillu. Keikan jälkeen kyllä muistu taas hyvin mieleen että minne koskikaan.

Keikalla kuultiin matskua kaikilta levyiltä, en nyt jaksa muistaa mitä kaikkea soittivatkaan mutta mahti oli keikka tämäkin kyllä. Sen loputtua kävin sitte häiriköimässä Frimannia ulkona ku sattu pihalle tulemaan samaan aikaan, että pääsin kuvaan hänen kanssaan ja kiittelin samalla keikoista. :D :)

Mutta nyt ei sitte muuta ku Kuopion keikkaa odotellessa! :D
« Uudemmat - Vanhemmat »