IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
25.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 2980 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
506 jäsentä
Tyttöjä: 98 (20 %)
Poikia: 408 (80 %)
Keski-ikä
30,3 vuotta
Otos: 347 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,4 vuotta
Ylläpitäjä
Tuomio-
Valvojat
hakkinti

Jäsenet (506)

Mouglikarhunkaataja-DarashBurznorz-MäMMi--jaseli-VachaolovedTerästelaPalo-Oravaponssemachinekiasi`TsumbisCorruption``Latua_PerkeleGolgomoth

Kuvaus

Diskografia:
2001 - Sotajumala EP
2003 - Panssarikolonna EP
2004 - Death Metal Finland
2005 - Sotajumala/Torture Killer Split
2007 - Kuolinjulistus Single
2007 - Teloitus
2010 - Sotajumala/Deathchain Split
2010 - Kuolemanpalvelus

http://www.facebook.com/sotajumala

http://www.sotajumala.fi

Uusimmat blogimerkinnät

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.