IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
26.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 3 261 (1.7.2008 alkaen)
Koko
50 jäsentä
Tyttöjä: 19 (38 %)
Poikia: 31 (62 %)
Keski-ikä
34,0 vuotta
Otos: 32 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,2 vuotta
Ylläpitäjä
Gorgoth_

Jäsenet (50)

SetonasTamponasFrost_FuziiHessu83RoseOfDeathTyfonFalkenMokKishOldFart-EvAPohjanoteerausSethenlienptp82regitalDarkmistDestroyah
« Uudemmat - Vanhemmat »
Moni ei ymmärrä anoreksiasta kärsiviä ihmisiä.
Ymmärrettävää.
En olis itekkää välttämättä ymmärtäny ellen olis käyny sitä läpi.

Toisaalta oon ilonen et kävin sen helvetin läpi. Ainakin se opetti elämästä paljon ja avas silmät ihan eritavalla uuteen maailmaan. Siinä käytiin niin lähellä kuolemaakin joskus. Anoreksian läpi käytyä sitä oppii arvostamaan ihan pieniäkin asioita eritavalla. Jotenkin kaikki on niin erilaista verrattuna aikaan ennen anoreksiaa ja anoreksian jälkeen.

Moni ihminen joutui osalliseks mu sairauteen ja kärsimään vieressä. En voi ikinä kiittää tarpeeks ihmisiä jotka jakso tsemii mua näiden vuosien aikana. Jakso mun iänikuset raivarit ja huutamiset ja itkut ja kaiken.

Sanon itseni olevan 'recovering' mut lääkärin mukaan en tuu ikinä paranemaan täysin. Hassua. Oon siis kuolemaani asti 'recovering' en saa ikinä sitä 'parantunut' tekstiä mun papereihin. Vaikka tiedostan sen faktan, nautin elämästä. Elän niinkun kuka tahansa nuori, vaikka se anoreksiapeikko tuolla takaraivossa nakuttaakin.

hide-Kivat antibiootit.Luonut: hide-Perjantai 10.07.2009 19:36

Melko harvinaisia sivuvaikutuksia (esiintyy useammin kuin yhdellä potilaalla 1000:sta mutta harvemmin kuin yhdellä potilaalla 100:sta) ovat:

pyörrytys/huimaus, päänsärky, kouristukset, haju- ja makuhäiriöt, löysät ulosteet, ilmavaivat, ruoansulatushäiriöt, ANOREKSIA, allergiset reaktiot (kuten kutina ja ihottuma), nivelsärky ja emätintulehdus.

eeeeh kertokaa mulle mikä vittu toi sivuvaikutuksena "anoreksia" tarkottaa O____o
« Uudemmat - Vanhemmat »