IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
28.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 7 106 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
571 jäsentä
Tyttöjä: 348 (61 %)
Poikia: 223 (39 %)
Keski-ikä
35,6 vuotta
Otos: 380 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,9 vuotta

Jäsenet (571)

asra-lil-sakkeRaZerSupahNyahhenry_anthonyLonkizaluSeagaL-K_Joda_täysin-viatonwerramint-yPeterPunkDLG|Phantom
Suomessa ei ole tasa-arvoa. Naiset tienaavat suurin piirtein 80% siitä, mitä mies tienaa. Miehet joutuvat vankeudun uhalla joko vähintään puoleksi vuodeksi inttiin tai vaihtoehtoisesti vuodeksi tekemään pakkotyötä palkatta, paitsi tietenkin, jos mies sattuu olemaan Jehovaa palvovan kultin jäsen. Lapsen oikeusasema taas määrittyy sen perusteella, mitä hänen vanhempansa sattuvat kuvittelemaan maailmankaikkeudesta. Jos he uskovat Muhammedin lentäneen Taivaaseen taikahevosella tai juutalaisten olevan kaikkiin muihin nähden ylivertainen kansa, ei lapsen pippeliä suojele mikään jumalten verenhimolta.

Nykyinen kieroutunut ja sairas käsitys tasa-arvosta ei perustu filosofiseen ideaaliin, jossa ihminen on itsessään arvokas ja hänelle kuuluu tietty kunnioitus katsomatta hänen sukupuoleensa, ikäänsä tai ihonväriinsä. Nykyinen tasa-arvo on sitä, että ihminen leimataan ryhmänsä jäseneksi, ja sen, mitä ihminen voi ja saa tavoitella, päättää vallankäyttäjä säätämällä lakeja ja kiintiöitä siitä, miten monta minkäkinlaista ihmistä mihinkin asemaan otetaan. Jotta tämän systemaattisen alistuskoneiston mielenvikaisuus jäisi ihmisiltä huomaamatta, kutsutaan sitä sitten orwellimaisesti uuskielisillä sanoilla, kuten "positiivinen erityiskohtelu".

Niin sanottu "positiivinen erityiskohtelu" tai tutummin "positiivinen syrjintä" määritellään suomalaisessa lainsäädännössä johonkin heikommassa asemassa olevaan ryhmään kohdistuvina erityistoimina, joilla pyritään parantamaan tämän ryhmän asemaa ja näin edistämään tosiasiallista tasa-arvoa. Kuulostaa juhlavalta ja oikein hyvältä; siis jos ei satu tekemään sitä virhettä, että miettii asiaa yli kolme sekuntia, sillä silloin käsittää, että taas vaihteeksi asiat eivät olekaan ihan sillä tavalla kuin julkinen valta esittää niiden olevan.

Positiivinen syrjintä on oksymorooni, vähän samalla tavalla kuin "Windows Works". Se, että asiassa käytetään uuskielisesti sanaa positiivinen, ei tee asiasta todellisuudessa yhtään sen positiivisempaa. Samalla tavalla syöpä ei muutu yhtään sen paremmaksi asiaksi, vaikka sen nimi olisi "iloinen syöpä" tai "positiivinen syöpä". Positiivinen syrjintä ei eroa olennaisesti millään tavalla mistään muusta syrjinnän muodosta. Ainoa, millä se eroaa, on katsojan näkökulma ja se, että se pyritään piilottamaan kivojen sanojen ja satujen alle.

Yksi positiivisen syrjinnän muoto ovat erilaiset kiintiöt. Näitä kiintiöitä käytetään esimerkiksi valtion työpaikoilla ja jopa Matti "Anteeksi" Vanhasen viime ministerikabinettia kootessa. Kiintiöt perustuvat yleensä sukupuoleen, kieleen tai etnisyyteen, eli niihin asioihin, joiden perusteella nimenomaan ei saisi syrjiä. Kärjistän kiintöiden idean pähkinänkuoreen. Olkaa hyvä ja vaihtakaa kryptonilaiset ja marsilaiset miksi ikinä tahdotte, sillä puhtaasti loogisessa mielessä sillä ei ole väliä.

Asemaan X on määrätty otettavaksi puolet marsilaisia ja puolet kryptonilaisia. Tätä asemaa hakee kolme marsilaista ja yksi kryptonilainen. Marsilaiset ovat kaikin puolin pätevämpiä kuin krypotnilainen, sillä he ovat käyttäneet koko elämänsä taitojensa ja tietojensa hiomiseksi, minkä vuoksi heillä on myös motivaatio kunnossa. Kryptonilainen taas on laiska ja mennyt aina siitä, mistä aita on matalin. Riippumatta siitä, että kaikki marsilaiset ovat taitavampia kuin kryptonilainen, asemaan X otetaan vain yksi marsilainen ja tämä kryptonilainen luuseri, pelkästään sen vuoksi, että kryptonilainen sattuu olemaan Kryptonista ja marsilaiset Marsista, ja asema X:ään sattuu olemaan lakisääteinen kiintiö. Marsilaisia siis syrjitään pelkästään sen perusteella, että he ovat Marsista, ja kryptonilainen taas saa etua pelkästään siksi, että hän on Kryptonista.

Kaikki, mitä annetaan jollekin, on pois joltain toiselta. Jos jotain annetaan jollekin tämän sukupuolen, etnisen ryhmän tai kielen vuoksi, on se joltain toiselta pois prikulleen näiden samojen ominaisuuksien perusteella. Se, että nainen saa jotain sen vuoksi, että hän on nainen, tarkoittaa, että tämä asia on pois mieheltä sen vuoksi, että hän on mies. Sukupuolikiintiöt tarkoittavat loogisesti prikulleen samaa asiaa kuin sukupuolisyrjintä. Etnisiin ryhmiin perustuvat kiintiöt tarkoittavat prikulleen samaa asiaa kuin rotusyrjintä. Kaikki positiivinen syrjintä mitä tahansa ryhmää kohtaan on väistämättä negatiivista syrjintää toista ryhmää kohtaan. Kiintiöt ovat valtion harjoittamaa ja valtion sanktioimaa sukupuoli- ja rotusyrjintää.

Jos nainen pääsee tiettyyn asemaan sukupuolikiintiön, eli sukupuolensa, vuoksi, se ei kerro tämän naisen henkilökohtaisista vahvuuksista ja ominaisuuksista yhtään mitään. Se kertoo ainoastaan siitä, että nainen valittiin siksi, että hänellä on tissit ja pimpura. Naiskiintiö kohtelee naista puhtaasti sukupuolensa jäsenenä, ei ihmisenä. Todellisessa tasa-arvossa ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti yksilöinä heidän sukupuoleensa tai rotuunsa katsomatta. Sukupuolikiintiöt objektisoivat naisen pelkästään tisseiksi ja pimpuroiksi.

Kiintiöt eivät myöskään ainoastaan yleistä ihmistä puhtaasti ryhmänsä jäseneksi, vaan niihin kuuluu myös sanaton väite siitä, että tietyn ryhmän jäsen on huonompi kuin muut. Positiivisen syrjinnän taustalla piilee ajatus, että ns. "heikommassa asemassa olevat ryhmät", eli esimerkiksi maahanmuuttajat tai naiset, eivät pärjää omillaan, vaan he tarvitsevat ja vaativat erityiskohtelua ja erityislakeja saavuttaakseen saman aseman kuin muut. Tuo ajattelumalli on yksinkertaisesti irvokas.

Kuten väkivalta lisää väkivaltaa, myös syrjintä lisää syrjintää. Positiivinen syrjintä ei ole tästä mikään poikkeus. Jos ihminen joutuu elämänsä aikana tilanteeseen, jossa häneltä kielletään jotain hänen sukupuolensa, etnisyytensä tai kielensä perusteella, häntä alkaa pänniä ja hän turhautuu. Jos asia, joka häneltä kiellettiin, annetaan jollekin toiselle sen vuoksi, että tämä toinen on sattunut syntymään eri asemaan kuin hän, ei ole millään tavalla mahdotonta ajatella, että hänen turhautumisensa purkautuu nimenomaan sitä kohtaan, jonka eduksi hänen oikeuksiaan poljetaan. Positiivinen syrjintä, eli sukupuolisyrjintä ja rasismi, aiheuttaa kaikki samat negatiiviset asiat kuin mikä tahansa muu syrjintä, koska se ei eroa mistään muusta syrjinnästä millään tavalla.

Keinotekoisesti voimaan saatettu tila ei ole todellista tasa-arvoa. Keinotekoisesti voimaan saatettu tila on ainoastaan julkisen vallan harjoittamaa pakkovaltaa, jossa tilastolliset vääristymät yritetään vasaroida matalaksi ja yhteiskunnan epäkohdat pyritään lakaisemaan maton alle. Jos julkinen valta tahtoisi oikeasti vaikuttaa ihmisten väliseen tasa-arvoon, julkinen valta pyrkisi selvittämään yhteiskunnallisten epäkohtien todellisia syitä ja puuttumaan niihin. Tätä julkinen valta ei kuitenkaan ole tehnyt, eikä se tule tekemäänkään.

Koulukiusaaminen ei poistu koulukiusaamisella, eikä syrjintää pysty poistamaan syrjimällä lisää ja kasvattamalla todellisen syrjinnän määrää entisestään. Todellisessa tasa-arvossa ihmiset käsitetään ihmisinä, eikä ryhmänsä jäseninä. Todellisessa tasa-arvossa ihminen käsitetään tekojensa kautta, ei sattumanvaraisten geneettisten oikkujen perusteella tai sen mukaan, mihin ihminen sattuu syntymään. Todellisessa tasa-arvossa syrjintä on syrjintää sukupuoleen, rotuun, kieleen tai etniseen ryhmään katsomatta.
(Sama kirjoitus viitteineen => http://keronen.blogspot.com/ )

Tiedättekö, missä valtiossa saa potkut, jos kehtaa lähettää henkilökohtaisesta sähköpostistaan ketjukirjeitä, joissa vitsaillaan valtion mielestä liian vakavilla asioilla?

Suomessa.

Kaksi vuotta sitten Helsingin sosiaaliviraston työpäällikkö Harri Eerikäistä sai työpaikkansa sähköpostiin Reinona tunnetun blogaajan käsialaa olevan ketjukirjeen. Eerikäinen lähetti tämän ketjukirjeen työpaikkansa sähköpostista omaan henkilökohtaiseen sähköpostiinsa, josta hän sitten lähetti sen eteenpäin, kuten ihmiset vittumaisuuttaan tapaavat tehdä ketjukirjeiden kanssa. Kaksi vuotta tapahtuneen jälkeen yksi kirjeen vastaanottajista oli ottanut yhteyttä vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpäähän, joka sitten tunnetusti natsihenkistä totalitarismia ajavana fasistina päätti ryhtyä toimiin. Toimista seurasi se, että Eerikäisen esimiehen esimies taloudellisen ja sosiaalisen tuen päällikkö Leila Palviainen aloitti Eerikäistä vastaan varoitusmenettelyn.

Suomeksi varoitusmenettely merkitsee sitä, että Palviainen tahtoo antaa Eerikäiselle kenkää. Eerikäisen oma kertomus asiasta on mahdollista lukea Homma-foorumilta. Kanssanettisoturi Kullervo Kalervonpoika puolestaan käsittelee erittäin ansiokkaasti, minkä vuoksi tämänkertainen(kin) touhu rikkoo (vaihteeksi) lakia. Myös Ellilän Mikko, joka näyttää hyvin samalta kuin uuden Watchmen-leffan päähahmo Rorschach, on kirjoittanut tästä. Aina, kun julkinen valta käyttäytyy päin helvettiä kansalaisia kohtaan, on siitä hyvä tiedottaa ihmisiä.

Jotta koko irtisanomisprosessi voidaan laittaa sen oikeaan kontekstiin, on ymmärrettävä asiasta muutamia taustoja. Harri Eerikäinen on sekä Perussuomalaisten että Suomen Sisun jäsen, minkä lisäksi hän toimi viime eduskuntavaaleissa Perssuomalaisten ehdokkaana olleen tohtori Jussi Halla-ahon vaalityöryhmässä. Vähemmistövaltuutettu Johanna Molopään ja tohtori Halla-ahon mielipiteet ovat tunnetusti täysin ilmiselvässä törmäyskurssissa toistensa kanssa. Vähemmistövaltuutettuna Johanna Giganttikuuppa tekee uransa silkasta virallisesta "suvaitsevaisuudesta" sekä sen levittämisestä, siinä missä median mielestä pahamaineisen Jussi Halla-ahon poliittinen agenda pyörii nimenomaan tuon saman "suvaitsevaisuuden" tekopyhyyden ja yhteiskunnalle koituvien kulujen paljastamisessa.

Vähemmistövaltuutetun vuosikertomuksesta käy ilmi, että vuonna 2007 pelkästään vähemmistövaltuutetun palkkauskuluihin paloi 416 962 euroa verovaroja. Vuonna 2006 palkkauskuluihin käytettiin 434 768 euroa. Vuonna 2005 rahaa meni palkkoihin 341 054 euroa ja vuonna 2004 taas 281 696 euroa. Pieniä rönsyjä lukuunottamatta vähemmistövaltuutetun palkkauskuluihin käytetty rahamäärä kasvaa vuosi vuodelta. Perusteluna tälle rahareiälle on käytetty tietenkin sitä, että rasismi ja etninen syrjintä ovat kasvussa. Todellisuudessa ainoa, mikä on kasvussa, on ihmisten tietoisuus sen suhteen, että vähemmistövaltuutettu ei aja kenenkään muun kuin itsensä etuja.

Sillä rahalla, joka meni pelkästään vähemmistövaltuutetun palkkauskuluihin vuonna 2007, olisi voitu antaa ammattiopetus 1667 kehitysmaan lapselle, ateria tuhannelle lapselle ja vielä 6 kuokkaa siihen päälle. Vaihtoehtoisesti tällä rahalla olisi voinut tehdä 41 696 HIV-testiä raskaana oleville äideille Intiassa tai 758 korjausleikkausta tytöille, joiden sukupuolielimet on silvottu. Jos tässä otettaisiin huomioon kaikki vähemmistövaltuutetun kulut, epäkohta tulisi entistä ilmeisemmäksi. Raha, joka käytetään vähemmistövaltuutettuun, voitaisiin käyttää oikeasti tehokkaasti.

Mikäli vähemmistöjä ei syrjittäisi, vähemmistövaltuutetulle ei olisi minkäänlaista tarvetta. Mitä enemmän vähemmistöjä syrjitään, sitä enemmän tarvetta vähemmistövaltuutetulle on, ja sitä suurempi budjetti vähemmistövaltuutetun on mahdollista saada läpi. Jotta vähemmistövaltuutettu voi menestyä, on sen löydettävä mahdollisimman paljon suvaitsemattomuutta ja syrjintää. Jos tätä syrjintää ei todellisuudessa löydy, silloin sitä on luotava itse, sillä syrjintä ja rasismi on vähemmistövaltuutetulle elinehto. Vähemmistövaltuutetulle on helpompi puuttua itse keksimiinsä tapauksiin kuin todellisiin, vaikeasti ratkaistaviin ongelmiin.

Se, että vähemmistöjä syrjitään, on surullinen tosiasia. Ihmisiä kohdellaan eri tavalla riippuen siitä, mitä rotua tai mitä sukupuolta he sattuvat olemaan. Vähemmistövaltuutettu ja ammattisuvaitsija Johanna Pääjalkaisen touhu ei kuitenkaan ole omiaan auttamaan vähemmistöjen todellista asiaa millään tavalla, vaan hän itse syyllistyy nimenomaan siihen, jota vastaan hänen vähemmistövaltuutettuna tulisi taistella. Harri Eerikäinen ei ollut saanut yhtä ainoaa varoitusta koko 18 vuoden työuransa aikana, mutta sitten välittömästi vähemmistövaltuutettu Tyhjäpään ryhdyttyä vainoamaan häntä vähemmistöön kuuluvan poliittisen mielipiteensä vuoksi, hänelle ryhdyttiin hommaamaan potkuja. Harri Eerikäisen tapaus on erinomainen esimerkki siitä, miten "suvaitsevaisuuden" naamion alta paljastuu ruma todellisuus.
19:21:50) KIMALLERINSESSA: hei oottakaas me tarvitaa vielä seittemän pinkviiniä jos anna saadaan sinne
(19:21:52) KIMALLERINSESSA: EIKÄ
(19:21:54) rene: >8DDDDDDDD
(19:21:57) KIMALLERINSESSA: olkaa sille kilttejä tai suutun 8<
(19:22:02) rene: ANNA ON JO SIELLÄ
(19:22:05) KIMALLERINSESSA: iitu pyydäks eepun?
(19:22:07) KIMALLERINSESSA: ai O_o
(19:22:53) KIMALLERINSESSA: hei vähä raxuu viiden minsan sisällä kaks pinkviiniä ilmoittautu tervehdystopsuuN!
(19:22:56) KIMALLERINSESSA: (molemmat kemistä 8<)
(19:23:03) rene: !!
(19:23:04) rene: <3
(19:23:05) rene: 8<
(19:23:10) KIMALLERINSESSA: HEI EI OO TOTTA
(19:23:11) rene: ei voi olla enää kemist yhyy
(19:23:14) KIMALLERINSESSA: oon ainoo jolla ei oo avaa 8<
(19:23:20) Iitu-Myy: montako saa olla kemistä?
(19:23:28) KIMALLERINSESSA: ei mielellää enempi ku me kolme
(19:23:31) KIMALLERINSESSA: mut meit on jo viis
(19:23:32) KIMALLERINSESSA: 8D
(19:23:36) Iitu-Myy: RASUSTUT
(19:23:41) Iitu-Myy: RASISTIT
(19:23:42) Iitu-Myy: RASISTIT
(19:23:44) KIMALLERINSESSA: eli loput muualta?
(19:23:46) Iitu-Myy: RASISTIT
(19:23:49) Iitu-Myy: RASISTIPIHVI
(19:23:49) KIMALLERINSESSA: mutkun ei oo reilua
(19:23:52) Iitu-Myy: RASISTINENPIHVI
(19:23:54) KIMALLERINSESSA: kun puolet tuntee toisensa
(19:24:00) Iitu-Myy: no okei.
(19:24:01) Iitu-Myy: 8)
(19:24:06) KIMALLERINSESSA: ja mäki haluun tutustuu uusiin!
(19:24:13) KIMALLERINSESSA: eli tuntemattomia kehiiin!
(19:24:33) April: mä voin hankkia
(19:24:40) rene: JOOO
(19:24:47) rene: saadaan kohta modeoikeudet !
(19:25:05) KIMALLERINSESSA: JEE
(19:25:19) Iitu-Myy: JEE
(19:25:21) Iitu-Myy: MÄ HANKIN EEVAN
(19:25:29) KIMALLERINSESSA: joo
(19:25:29) Iitu-Myy: EEVAN RAISKAAMAAN KAPSIA
(19:25:32) KIMALLERINSESSA: joo
(19:25:41) KIMALLERINSESSA: hei jos kaikki hankkii ainaki yhen
(19:25:46) Iitu-Myy: 67 km kemiin...
(19:25:46) KIMALLERINSESSA: niin siitä tulee öö
(19:25:48) rene: XD
(19:25:51) KIMALLERINSESSA: viis
(19:25:54) KIMALLERINSESSA: kai
(19:25:57) KIMALLERINSESSA: häh
(19:25:58) rene: MINÄ OLEN ANSKUN
(19:26:03) rene: JUNI SAI MELLIN
(19:26:05) Iitu-Myy: mä hankin eevan
(19:26:05) rene: IIDA EEVA
(19:26:06) KIMALLERINSESSA: joo
(19:26:10) KIMALLERINSESSA: APRU JOKU
(19:26:10) rene: NIGRI SEN JULLEN
(19:26:13) rene: APRU JOKU
(19:26:15) rene: PUF JOKU 
(19:26:16) rene: ......
(19:26:18) KIMALLERINSESSA: JA IITU NIGRIN
(19:26:21) April: nokun no koitan
(19:26:25) KIMALLERINSESSA: paitsi sitä ei laskeya
(19:26:33) KIMALLERINSESSA: hei pufinki pitää hankkia joku!
(19:26:33) Iitu-Myy: apru voi ottaa jonkun cillan tai jotain
(19:26:41) Iitu-Myy: ja pufi ew-jennin.
(19:26:46) Iitu-Myy: tai krissun.
(19:26:53) rene: ammammama
(19:26:58) KIMALLERINSESSA: joo

äminäh[Ei aihetta]Luonut: äminähTorstai 05.03.2009 22:41

A white man said, "Colored people are not allowed here."

The black man turned around and stood up. Then he said:
"Listen sir... When I was born I was BLACK,
When I grew up I was BLACK,
When I'm sick I'm BLACK,
When I go in the sun I'm BLACK,
When I'm cold I'm BLACK,
When I die I'll be BLACK...
But you sir...
When you are born you're PINK,
When you grow up you're WHITE,
When you're sick, you're GREEN,
When you go in the sun you turn RED,
When you're cold you turn BLUE,
And when you die you turn PURPLE.
And you have the nerve to call me COLORED?"

Put this on your blog if
you HATE racism

KUKKAHATTUTÄDIN KULTAINEN KÄSIKIRJA, OSA 1: Kuinka voitat pakolaisväittelyssä? 10 kultaista sääntöä

1.Muista aina haukkua kaikkia jotka eivät ole samaa mieltä kanssasi täysiksi rasistisioiksi
2.Ylennä KAIKKI pakolaiset, myös ne jotka ovat raiskanneet ihmisiä/varastaneet/murhanneet Jeesuksiksi ja Ehdottomiksi Pyhimyksiksi
3.Älä missään nimessä koskaan kuuntele mitä toinen edes yrittää sanoa
4.Bannaa kaikki tekstit jotka kykenet ja jotka eivät vastaa sinun näkemystäsi
5.Älä koskaan myönnä olevasi väärässä
6.Todista "tutuillasi" asioita: "Minun Setatädinserkunkoirankaimankummin eno on pakolainen ja hän on kunniallinen!!!"
7.MUISTA: Rasisti-kortti kumoaa ihan kaiken mitä toinen sanoo ja rasisteja ovat KAIKKI jotka eivät ole samaa mieltä kanssasi
8.Myös kliseelause: "Mihinkäs suomalaiset pummit/rikolliset laitetaan/heitetään/viedään?" tehoaa!
9.Toistele usein lausetta: "Monikulttuurisuus on RIKKAUS!"
10.Muista myös, että jos vastaväittelijä on mies ja hän on eri mieltä, voitat väittelyn haukkumalla hänet sovinistiksi!


(Tämä TODELLAKIN ON stereotypia näistä puolisokeista "monikulttuurisuuden puolesta"-taistelijoista. Tsekatkaapa vaikka esim. iltalehden foorumi)

ceka[Ei aihetta]Luonut: cekaPerjantai 06.02.2009 17:14

argh
mua ärsytti nii ku bussi oli myöhässä. Ku bussi sitte tuli nii arvatkaa mitä se bussikuski sano!
no se sano "Herra.Maahanmuuttaja" ei tullu ajoissa työvuoroonsa. HERRA MAAHANMUUTTAJA!
eikö voi käyttää sanaa työkaveria? Vaan on PAKKO sanoo Herra Maahanmuuttaja
mua vitutti paljon
vielä enemmä ku paljon
mä vihaan vanhoja rasistibussikuskeja
D:<

hannash[Ei aihetta]Luonut: hannashLauantai 31.01.2009 19:49

A white man said, "Colored people are not allowed here."

The black man turned around and stood up. Then he said:
"Listen sir... When I was born I was BLACK,
When I grew up I was BLACK,
When I'm sick I'm BLACK,
When I go in the sun I'm BLACK,
When I'm cold I'm BLACK,
When I die I'll be BLACK...
But you sir...
When you are born you're PINK,
When you grow up you're WHITE,
When you're sick, you're GREEN,
When you go in the sun you turn RED,
When you're cold you turn BLUE,
And when you die you turn PURPLE.
And you have the nerve to call me COLORED?"

Put this on your blog if
you HATE racism


JohannamoYapp.Luonut: JohannamoLauantai 31.01.2009 15:50

A white man said, "Colored people are not allowed here."

The black man turned around and stood up. Then he said:
"Listen sir... When I was born I was BLACK,
When I grew up I was BLACK,
When I'm sick I'm BLACK,
When I go in the sun I'm BLACK,
When I'm cold I'm BLACK,
When I die I'll be BLACK...
But you sir...
When you are born you're PINK,
When you grow up you're WHITE,
When you're sick, you're GREEN,
When you go in the sun you turn RED,
When you're cold you turn BLUE,
And when you die you turn PURPLE.
And you have the nerve to call me COLORED?"

Put this on your blog if
you HATE racism

London-a[Ei aihetta]Luonut: London-aLauantai 31.01.2009 01:24



A white man said, "Colored people are not allowed here."

The black man turned around and stood up. Then he said:
"Listen sir... When I was born I was BLACK,
When I grew up I was BLACK,
When I'm sick I'm BLACK,
When I go in the sun I'm BLACK,
When I'm cold I'm BLACK,
When I die I'll be BLACK...
But you sir...
When you are born you're PINK,
When you grow up you're WHITE,
When you're sick, you're GREEN,
When you go in the sun you turn RED,
When you're cold you turn BLUE,
And when you die you turn PURPLE.
And you have the nerve to call me COLORED?"

Put this on your blog if
you HATE racism