IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
28.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 6424 (1.7.2008 alkaen)
Koko
804 jäsentä
Tyttöjä: 730 (91 %)
Poikia: 74 (9 %)
Sijoitus koon mukaan: 717
Keski-ikä
33,9 vuotta
Otos: 473 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,6 vuotta

Jäsenet (804)

-Reezu-S_WiljamJumalatarssus``hhanzu`teeiia-Chilosa-Maria_``aviolinsyksyn_lapsietta-|pauliinah^soloni---lyyti---NaddyWiskibasso
« Uudemmat -

A-styleAlec A-style Tankotanssimassa ;)Luonut: A-styleKeskiviikko 28.09.2016 05:32

Loca_ChicaTanssista kiinnostuneet huomio!Luonut: Loca_ChicaKeskiviikko 25.06.2014 18:42

Haen tanssijoita ryhmään jonka tyylissä sekoitetaan reggaetonia, dancehallia ja showmeininkiä.
Teen itse koreografiat ja toiseksi tanssitaan ihan vaan tanssimisen ilosta mutta sitten kun ryhmä kehittyy,
todennäköisesti saisimme esiitymisiäkin.

Aikaisemmalla kokemuksella tai sukupuolella ei ole väliä eikä osallistuminen maksa mitään.
Toivoisin että olisit 15 - 20 vuotias ja matkustaminen Kotkaan tai Kouvolaan ei olisi sinulle ongelma.

Jos olet siis kiinnostunut kommentoi tähän alle tai
laita mulle suoraan spostia osoitteeseen locachica_95@hotmail.fi tai kikkiin Loca_chica95

Mikäli unohdin kertoa jotain oleellista tai
on muuten kysyttävää, kysykää toki (:

PadezkiKummaaLuonut: PadezkiTorstai 15.05.2014 19:14

Kohta viikko takana normitanssituntien loppumisesta ja eilen mulle iski kuume.. Eilen vietin tanssisalilla kolmisen tuntia ja tänään kuume meni pois. :D

Todistetusti tanssi pitää mut terveenä
Haemme ajoittain uusia tanssijoita ryhmäämme ja pidämme koe-esiintymisiä parhaillaan. Jos sinua kiinnostaa tanssi, olet tutustunut Afrodisiac-ryhmämme tanssityyliin ja visuaaliseen olemukseen ja palat halusta esiintyä kanssamme, ota yhteys meihin sähköpostitse (afrodisiacofficial@gmail.com) ja kerro taustoistasi ja liitä mukaan kuva. Aikaisempi tanssikokemus on suotavaa ja mielellään hakija olisi yli 18-vuotias.

Luemme ja vastaamme kaikkiin hakemuksiin.

Pyrimme koe-esiinnyttämään hakijat yksitellen, jotta ryhmämme tutustuu kunnolla kaikkiin potentiaalisiin hakijoihin. :)


Afrodisiac-ryhmämme on keikkaillut ympäri Suomea jo muutaman vuoden ajan. Koreografiamme yhdistelevät erilaisia tanssityylejä aina itämaisista vaikutteista Etelä-Korealaiseen K-poppiin asti aina panostaen näyttävyyteen. Takanamme on mm. mitalisijoituksia tanssikilpailuissa, Kauneus & Terveysmessut 2012, Maailma Kylässä 2013, Kotkan Meripäivät 2013, Tampereen Kukkaisviikot sekä X-treme Carshow 2013 muutamia suurempia tapahtumia mainitakseni. Ryhmämme on myös esiintynyt pienemmissä tapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa ja ollut esille mediassa jonkin verran, esim. paikallislehdissä ja YLE Uutisissa 2012 sekä YLEX-haastattelussa 2013 keväällä.

Tulossa tämän vuoden puolella mm. promokiertuetta sekä omien keikkojemme lisäksi yhteiskeikkoja rap-tähti Sanan kanssa.

MarsalkkaPäivä 5.Luonut: MarsalkkaTorstai 05.01.2012 18:34

Eilen tuli tossa kympin aikoihin yllättävä viesti kaverilta,

"mitä teet?"
"-no en täs, kuuntelen musiikkia ja jammailen sisäisesti."
"kiinnostaisko sua lähtee tanssiin futujen promovideolle tänää?"

No todellakin kiinnosti. Oli samalla mahtava nähdä tyttöjä joita en ollu hetkeen nähnykkään, oivoi tytöt oli yhtä kauniita kun ennenkin <3

Heräsin tänään jo 14.30 kun puhelimeen oli jääny joku vanha herätystoiminto päälle. Ei kyllä oikeestaan haittaa herätä tollei randomisti puhelimen ulinaan, sen takia mulla onkin puhelimessa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin random aikoihin herätys päällä. On toi 14.30 kyllä vähän varhainen aika herätä mutta ei se ny oo niin tarkkaa, välillä on ihan jees herätä aikasinkin.

Huomenna on loppiainen, se tarkottaa sitä että tänään pitää varmaan lähtee vähän dansar tonne kaupungiin. Volumessa olis ilmasta rumpubasso,dubisteppi,indie-touhuja. Meen varmaan sinne aluks ja sitten moikkaan henksua discojen mersuun.

Johnny Cash on loistava, suosittelen kuunteleen joskus.

Aika kuluu semihitaasti tällä hetkellä näin päivittäin ajatellen, mutta päivän mittaan tunnit vaan katoo aina johonkin, yhtäkkiä kello hyppii muutamia tunteja eteenpäin. Ihan niinku aikaa vaan katois johonkin, onneks sitä on niin paljon kadotettavaks ettei haittaa, tunti sinne, seittemän tonne, mää tarjoon. Pohdin vaan että kuinkakohan kauan koen subjektiivisesti ajan kestävän siihen pisteeseen, että koittaa päivä 100, tai 300, tai 609.

Asian ajatteleminen tarjoaa suurta mielenkiintoa, taidan käyttää itseäni koekaniinina ja tutkia ihmisen aktiivisuuden vaikutusta ajantajuun. Pitkä tutkimus, mutta jos jotain tutkitaan niin parempi tehdä se kunnolla, luulisin.

Nautin eilen tuopillisen alkoholitonta olutta, maistu tosi hyvälle, ei tullu mieleen ees mitään ajatuksia että hittoku tää on alkoholitonta, se oli vaan yksinkertasesti hyvää!

Vois alkaa cockkaileen ruokaa ja tiskaa samal, en tiedä miksi, mutta tätä tekstiä kirjoittaessani tunnen iloisuuden hyökkäävän sisimmistäni, ihan kuin heräämisen jälkeen kestäisi tietty aikamäärä saavuttaa onnellisuus, no ei mua pieni lagi haittaa kunhan se sieltä tulee. Uskoisin, että tämän päivän onnellisuus on suoraan verrannollinen eilispäivän tanssimiseen. Tanssiminen vapauttaa, se vapauttaa ihmisen kaikesta arkisesta, ja se vapauttaa aivan järkyttävän määrän energiaa käyttöön. Paras fiilis mitä tanssiessa voi saavuttaa on se, kun koko maailma sun ympäriltä katoo, ei oo mitään muuta kuin sinä ja musiikki, ja se musiikki hellii sun mieltä, sielua ja kehoa niinkuin äiti vastasyntynyttä.

Tanssiminen ei vapauta mitään silloin, jos tanssimisella yritetään esittää toisille tai esiintyä toisille. Mun mielestä tanssiminen on jokaisen ihmisen oma uniikki tapa tuoda esiin tunteensa jotka musiikki vapauttaa mielen perukoilta. Ja ennen kaikkea tuoda ne tunteet esiin itsellensä, mä nään tanssin keinona hauskuuttaa itseäni. Haluan nähdä mitä kaikkea mun keho pystyy tekeen tietyn kappaleen tahtiin, miten mä pystyn ratsastaan sillä biitin harjalla ja surffata synien aalloilla. Tai sitten vaan haluan nähdä miten hassusti tai hölmösti mä osaan liikuttaa kehooni jonkun biisin tahtiin. Sen takia mua lähinnä naurattaa ja hymyilyttää äärettömästi tanssilattialla, mä saan tanssimisesta aivan uskomattomat kiksit. Ja jokaikinen voi saada ne kiksit heti kun vaan lopettaa sen muille esittämisen ja toteuttaa itseään täysin.

Parhaat bileet on semmoset missä porukka tanssii ihan missä vaan ja ketään ei kiinnosta vittuakaan miltä joku toinen näyttää sun silmissä tai miltä sä näytät sen silmissä, kaikki on vaan pitämässä hauskaa ilman mitään turhia häpeän tunteita, ja tän saman asian mä toistan lähes jokaviikko ihmisille baareissa jotka tulee mulle jutteleen ja ihmetteleen mun meininkiä. Mä osaan tanssia hyvin ainoastaan sen takia että mua ei vaan oo kiinnostanu vittuakaan, oon alottanu omituisella heilumisella ja kehittänyt sitä heilumista omaksi uunikiksi tyylikseni.

Semmosta tänää, piis aut.

Käytiin vähä tanssimassa eräälle promovideolle.

MarsalkkaOlen teräsmies.Luonut: MarsalkkaKeskiviikko 16.11.2011 06:45

Tän päivän liikunta saldoksi kertyi:
  • 10 kilometriä kävelyä
  • 10 kilometriä pyöräilyä
  • 8 tuntia tanssia, joista viitisen tuntia intensiivistä anaerobisen ja aerobisen liikunnan rajoilla olevaa mahtavuutta.

Herranjumala mitkä euforiat päällä!

ShadyJeffJa uuutta taas. :))Luonut: ShadyJeffTorstai 20.10.2011 15:49

SallapAras`98Luonut: SallapAras`Torstai 25.08.2011 17:17

KATTOKAA RUSKOLAIST ! :D
siel o ny sit noit rnv jumppii jaja siel o sit maanantain hip-hop jota mä, viivi ja ama pidetää ! &lt;rock&gt;
et saa toki tulla :))
Jaja ne kenel ei tuu ruskolaist ni voin täst kertoo nopee koska se olis ;)
maanantain 6-7 alkaa 5 pvä ! jaja ruskotalon yläsali 5-8 lk !
Jos o kiinostust ni tulkaa :) ei mtn tietoo kui paljo tulos mut toivottavasti tarpeeks tulis !

ShadyJeffNew!<3Luonut: ShadyJeffTiistai 23.08.2011 16:37
Katsokaa ja ihmetelkää...ja kuolatkaa ;)<3
« Uudemmat -