IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
29.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 7 826 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1515 jäsentä
Tyttöjä: 1169 (78 %)
Poikia: 346 (22 %)
Sijoitus koon mukaan: 281
Keski-ikä
36,1 vuotta
Otos: 1064 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,3 vuotta
Ylläpitäjä
Khea
Valvojat
Nefi

Jäsenet (1515)

Ph0en1XD`linchaCrazyCatLadyRat_FacefrannyALQHunaxPrinsessaTilluLiitu-tuuukDeliciaaina^^LeopardinalleWenkulasaul_MetsänPeikko_
« Uudemmat -

Psychosociall[Ei aihetta]Luonut: PsychosociallMaanantai 02.09.2013 01:53

~ Kidnap the Sandy Claws, chop him into bits
Mr. Oogie Boogie is sure to get his kicks
Kidnap the Sandy Claws, see what we will see
Lock him in a cage and then throw away the key ~

ElyseDark ShadowsLuonut: ElyseMaanantai 13.02.2012 21:28





En malta odottaa!

P.s. Burton on lievästi sanottuna lutuinen tuossa alemassa kuvassa.

ElyseÖghöhö.Luonut: ElysePerjantai 29.07.2011 02:47

Siltä varalta, että jotakuta voisi jossain tapauksessa joskus kiinnostaakin?

Paholaisen sydän

...eli Sweeney Todd -jatkis ehkä hieman erilaisella idealla? :'D Mutta omalta tuota sentään tuntuu kirjoittaa. Useimmat fandomit eivät sitä ole.
Ostin pari vuotta sitten itselleni koristekurpitsan Punanaamiosta, koska suunnilleen tuolloin vakiinnutin nimimerkikseni Pumpkinin....... Tiedättehän, se on sellainen oranssi kurpitsa, johon on Halloweenin kunniaksi leikattu evil naama. Omani on styroxia, joten sitä voi pitää ympäri vuoden koristeena. Äsken siirsin tuota kurpitsaa sivuun, kun etsin siimakelaa kaulakorua varten. Siinä tuntui painoa.


Kurpitsan sisään pystyy laittamaan asioita ainoastaan tuon kapean suusukon kautta. Ei siis edes kynttilää, se on ainostaan koriste. Yhdistelin mielessäni seuraavia asioita, jotka vihjailivat painajaismaisesta totuudesta uskaltaessani siirtää sitä tasan kaksi kertaa:


A) Kurpitsa oli painava
B) Rami on valittanut oviaukon luona outoa hajua
C) Yläkerrassa on ollut jyrsijöitä
D) En koskaan tajua minne ne jyrsijät ovat kadonneet suljetussa ja tiivistetyssä huoneessani.....

=KURPITSANI ON JYRSIJÖIDEN HAUTUUMAA................

Yhtenä kesänä pelästyin aamulla vierestäni kuuluvaa ääntä, kun kovakuorianen kipitteli kurpitsasta sisään ja ulos..... Lopulta hymähtelin asialle itsekseni. Halloween-kurpitsa ja ötökkälegioona yhdistyvät tietenkin päässäni The Nightmare Before Christamasiksi. Tämä tosin on sama asia över 9000. Kyllä ovat paikan keksineet. 8DDDDDDDD


Nyt en kyllä ryhdy aisaa tarkistamaan, koska saisin siitä traumat ja painajaisia pitkäksi aikaa. Mutta kyllä nyt aika hyvin on minut vakuutettu tästä asiasta, kun en ole kurpitsan sisään mitään itse pistänyt.

Pitäisi varmaan askarrella miniatyyri hautasmaanportti tuohon eteen, niin voitaisiin leikkiä kotia.

DEADKENNEDY-Luonut: DEADKENNEDYPerjantai 08.04.2011 22:13




Seuraava projekti onkin tämän soittamisen opetteleminen pianolla.
Kuolen varmaan, en osaa bassonuotteja vieläkään .__.

ElyseOscaritLuonut: ElyseMaanantai 28.02.2011 16:13

And it's Colleen Atwood! Hallelujah! Olet todellinen roolimallini.

Paras puvustaja ikinä. Piste.
Käväisimpä DeaviantArtissa ensimmäistä kertaa vuosiin ja ilmoituksista löytyi vanhemmasta Tim Burtonin leffasta James and the Giant Peach liittyvä piirrustuskilpailu. Aivan sika mahtavaa! Tekikin mieli taas luoda jotain, mutta ilman jotain määriteltyä aihetta en itsekseni saa koskaan insipraatiota mihinkään. Ja Burton! Burton on jumala. Kuvaennollisesti.

tamperene[X] IN LOVELuonut: tampereneTorstai 01.07.2010 02:54

VITTU AI HELVETTI KATOIN ALICE IN WONDERLAND EIIII VITTU SE ON NIIN TÄYDELLINEN ELOKUVA!!!!1 TUUN MUISTAA JOHNNY DEPPIN TANSSIN AINA <3<3<3<3<3<
Ihmeliima.

Ihmemaa.

Liisa ihmemaassa.

Ihme liimamaassa.

8DDFGHJKLÖÄ

Monogatari[Ei aihetta]Luonut: MonogatariLauantai 03.04.2010 22:33

Kattelin eilen kaks ihan mahtavaa leffaa. Ensin poikien kanssa animaatio '9', en ollu aiemmin kuullukaan koko leffasta mutta ilmestyny joskus viime vuonna. Ihan mielettömän hienosti tehty grafiikka ja kaikki.. sit lopputeksteistä huomasin muutaman tutun nimen.. tuottajana mm. Tim Burton <3 ja musiikkeja kans kuunteli läpi elokuvan ihan mielellään.. noh Danny Elfman oli sit siitä vastuussa.. Ei kyllä ollu mikään perinteinen lastenleffa.. ei oikeastaan mitään niille ominaista huumoria.. lähinnä vaan ihan juoneltaan ja tyyliltään normi sota, drama, fantasia, sci-fi leffa, ja no, ikärajakin on PG-13.. Mutta suosittelen, asettaa oikeasti animaation standardit aika hemmetin korkealle.
Toinen oli tuo Clint Eastwoodin Gran Torino. Oon halunnu nähdä sen siitä asti kun näin ensimmäistä kertaa sen trailerin kun kävin teatterissa kattomassa Australian. Ja siitäkin oli kuullu tosi hyviä arvosteluja. Eipä kyllä yhtään ollut sekään pettymys. Erittäin hieno ja koskettava elokuva. Eastwood kyllä osaa vielä asiansa. Ja iästään huolimatta ei ole yhtään menettänyt karismaansa.
« Uudemmat -