IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
2.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 1364 (1.7.2008 alkaen)
Koko
343 jäsentä
Tyttöjä: 131 (39 %)
Poikia: 212 (61 %)
Keski-ikä
32,1 vuotta
Otos: 242 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,4 vuotta

Jäsenet (343)

Norther696TaogodasTimi-88PsykoRofessorijamppav[irkkuli]psychoholicChudKirkuNaksu81NSixxI_Heit_AnonymousHappy_Jasi_Dannyboy86moksu88
« Uudemmat - Vanhemmat »

|jannika|vitun viski! ja tysky!Luonut: |jannika|Perjantai 12.09.2008 14:32

perkele, oltiin eilen murun,bellan ja tyskyn kanssa tavastialla mad sinin keikalla! hauskaa oli,vaikka en kyl oikeesti kai ollenkaan kerenny itse artistia kyyläileen. tysky juotti mulle viskiä ja ihan vitusti liikaa erilaisia shotteja.. voi muru parkaa, se oli kuskina... miten se kesti!! meni tänään viel töihin! eikä ees sieltä keikalta päästy lähtee suoraan hämeenlinnaan, kun mentiin viel karaokee laulaan! (mäkin muistaakseni lauloin...) tysky jäi matkalle, ja kotikylälle kun päästiin niin tiputettiin väki kyydistä ja piti mennä johonkin puskapanolle mut päädyttiinkin kahtarille naku-uinnille...tai siis mä uin, jani katteli laiturilta hullua akkaansa!! siitä sit rähinärillin kautta katumalle " nukkuun". en muuten oo saanu vaatteita päälle vieläkään se uinnin jälkeen... rillilläkin kävin viuhahtelemassa... oli muilla hauskaa! taas pätee vanha sananlasku, eilen oli hauskaa ja tänään hävettää.. mut elämä on!

kiitokset eilisestä kaikille osallistuneille!! nyt vois jo koittaa laittaa vaatteet päälle ja yrittä hiippailla kotiin jollain konstilla... toivottavasti kaikki vaatteet tuli autosta tänne, muuten vaatteet on mäkelässä ja mä katumalla... =)
« Uudemmat - Vanhemmat »