IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
4.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 7 010 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 5
Koko
1179 jäsentä
Tyttöjä: 406 (35 %)
Poikia: 773 (65 %)
Sijoitus koon mukaan: 427
Keski-ikä
35,7 vuotta
Otos: 826 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,8 vuotta

Jäsenet (1179)

kuivis78MisterWhitec][firegirl^zuviiiilittle_hitlerLem_mettytanhutkörö^-jrza-`kirSleepper-micc085-pullamummobmw520iSarppa^^

ssssiniMM-KULTAA !Luonut: ssssiniMaanantai 16.05.2011 04:00

Me pistettii silmät kii me uskottii unelmii, me ollaa voittajii me mentii finaalii, nyt nostetaa pokaalii, kaulaan mitalii
SUOMI VOITTI NOI IHA KEPPEESTI , toinen maailmanmestaruus !
oon sitte NIIN ylpee et oon suomalaine , hyvä suomi & voivoi swedut (:(:(:(:(: 6-1 ! <tuuletus>

NOSTETAAN MALJAA SUOMEN KANSALLE !

Setha-Luonut: SethaSunnuntai 15.05.2011 03:00

PIILAPIILA!Luonut: PIILAPIILATorstai 20.05.2010 22:01

Kerranki ku mä tekstaisi nii ei sit vitu. D:
suomi taitaa hävii.. luin eilen kaks kappaletta historiaa, eli puolet alueesta, nyt oon lukenu ne kaks viimistä kappaletta ja sit ensimmäisen uudestaa... hohhoh...
ku ei teistkää mitää kuulu.
ja pitää men pian ku taneli nukkuu tos ja sil on pää kipee.

mutta ei sitte perkelee jos ei kiinnosta.
hmh.

http://www.youtube.com/watch?v=-iLHv-PbEQ4

^valttu^pööLuonut: ^valttu^Perjantai 07.05.2010 17:23

SUOMEN KIELIOPPI: Cmabrigden yilopitson tuktimusken muakan ei ole väilä, msisä jäjretsyksessä sanan kijraimet ovat, ainoa täkreä aisa on, että esnimmäinen ja viimienen kijrain ovat oikelila piakiolla. Loput voivat olla missä jäjretsyskessä tahasna ja imhinen voi sitli lukea tesktin ongemlitta. Jos osasit lueka tämän, koipoi tämä blogiisi.

MissJashinEi Ristuus :''DDDLuonut: MissJashinTiistai 13.04.2010 23:26

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen haaksirikkoutuivat autiolle saarelle, muutaman päivän vietettyään rannalla, he päättivät lähteä etsimään ruokaa ja juomaa sisämaasta. Siellä he törmäsivät alkuasukasheimoon, jotka paljastuivat kannibaaleiksi. Heidät vietiin päällikön eteen, joka sanoi heille: “Teidän täytyy mennä viidakkoon ja poimia kymmenen hedelmää/vihannesta, sen tehtyänne palaatte takaisin.” Ensimmäisenä palasi takaisin norjalainen, mukanaan kymmenen omenaa, päällikkö sanoi hänelle: “Nyt tunget nuo kymmenen omenaa ahteriisi, jos inahdat, keitämme sinut elävältä!” Kolmannen omenan kohdalla norjalainen inahti ja hänet keitettiin elävältä. Toisena palasi suomalainen, mukanaan kymmenen papua, päällikkö sanoi hänelle: “Nyt tunget nuo kymmenen papua ahteriisi, jos inahdat, keitämme sinut elävältä.” Suomalainen onnistui hyvin tehtävässään, paitsi että kuudennen pavun kohdalla hän räjähti totaalisesti nauruun ja hänet keitettiin elävältä.
Taivaassa norjalainen kysyi suomalaiselta, “Miten sinä tänne päädyit? Sinulla oli helppo tehtävä tunkea ne pavut ahteriisi” “Mutta kun minä näin metsässä ruotsalaisen poimimassa vesimeloneja”..



Hajosin aika pahasti :''DDDD.. Kiitti Meiju♥ ;)

Susssu|Suomalaiset! <33Luonut: Susssu|Tiistai 23.03.2010 18:54

15 °C:
Espanjalaiset käyttävät pipoa, hanskoja ja toppatakkeja.
Suomalaiset ottavat aurinkoa.
10 °C:
Ranskalaiset yrittävät turhaan saada keskuslämmityksen päälle.
Suomalaiset istuttavat kukkia.
5 °C:
Italialaiset autot eivät käynnisty.
Suomalaiset ajelevat avoautoilla.
0 °C:
Puhdas vesi jäätyy.
Vantaanjoen vesi muuttuu vähän paksummaksi.
-5 °C:
Kaliforniassa löydetään ensimmäiset kylmään kuolleet.
Suomalaisten juhannusjuhlat loppuvat.
-10 °C:
Skotlantilaiset laittavat lämmön päälle kodeissaan.
Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa.
-20 °C:
Ruotsalaiset pysyttelevät sisätiloissa.
Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat ennen talvea.
-30 °C:
Puolet kreikkalaisista jäätyy kuoliaaksi.
Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä.
-40 °C:
Porot muuttavat etelään.
Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään takia.
-50 °C:
Tanskalaisilta putoavat hampaat suusta.
Suomalaiset vuokraavat videoelokuvia ja pysyttelevät sisällä.
-60 °C:
Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan.
Suomen armeijan talviharjoitus alkaa.
-70 °C:
Siperialaiset muuttavat Moskovaan.
Suomalaisilta palaa pinna kun Kossua ei voi enää säilyttää ulkona.
-273 °C:
Absoluuttinen nollapiste.
Suomalaiset sanovat toisilleen:
Voi juma että ulkona on kylmä!
-300 °C:
Austraalia jäätyy.
Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden.

annicaaw!!Luonut: annicaawSunnuntai 28.02.2010 09:19

PRONSSIAPRONSSIA 8)
suomi vs. slovakia
5-3 ! :D:D



- kannatti herätä kattoo! HYVÄ peli :-)

Jabee``JES!:)Luonut: Jabee``Torstai 25.02.2010 12:42

Sveitsi, Ruotsi, Tsekki ja Venäjä putos!!!!

OIKEIN NIILLE PASKOILLE!




PS. Suomi vie:))

yksinkertainenSuomalaisuudestaLuonut: yksinkertainenMaanantai 04.01.2010 14:17



Oon tässä pyöritelly suomalaisuutta. Tuntuu tärkeältä olla avoin omille juurille.

Monet meiän sukupolven ihmiset - etenki semmoset "ajattelevat nuoret", junou - halveksuu suomalaisuuttansa. Musta siinä menee jotain hukkaan. Isänmaallisuus nähdään synonyymina junttiudelle, kiihkoilevalle patrioottisuudelle ja rasismille. Kovimpaan ääneen isänmaallisuudesta puhuvat ovat usein ilmeisen peloissaan, ja vetävät siksi övereiksi esimerkiksi väkivallan tai naurettavuuksiin menevän suvaitsemattomuuden avulla.

Meillä on joku ihmeellinen kollektiivinen huono itsetunto. Aina kun joku ulkomainen media kirjoittaa mitä tahansa Suomesta, suomalaisuudesta tai suomalaisten valmistamista tuotteista, Suomessa kohistaan. Se tuntuu huvittavalta, mutta asialle lienee syynsä?

Mun ikäisten isovanhemmat oli sodassa, ja se oli traumaattista. Monet meni siitä ihan paskaks, niiden tunne-elämä meni lukkoon sodan takia, ja siksi heidän lapsensa, meidän vanhempamme, eivät myöskään usein ole kaikista etevimpiä tunteiden kanssa. Tämä on luontaisesti välittynyt meihinkin.

Meidän sukupolvellamme on kuitenkin paljon aikaa ja vapautta. Me voimme rauhassa työstää tunnepuoltamme kuntoon, ja sitä kautta avata suhteitamme omiin vanhempiimme ja -isovanhempiimme. Se tuntuu tärkeältä.

Vaikken kannatakaan turhien suojamuurien pystyttelyä tai ylläpitoa, näen tärkeänä sen, että Suomen rajoja on puolustettu. Se mahdollistaa meille tänä päivänä paljon vapauksia ja hyvinvointia tarjoavan maan, jonka kansalaiset voivat tehdä töitä rakentaakseen samanlaisen vapauden ja hyvinvoinnin mahdollisuuksia myös oman maansa rajojen ulkopuolelle. Toki on tahoja jotka tahtovat rajoittaa vapauksiamme, mutta Suomen kaltaisessa maassa laajentuvan vapauden puolesta on vielä suhteellisen helppo taistella.

Ja kyllä, sotiminen on perseestä, mutta niin on myös se että aggressiivisten yksilöiden tai maiden annetaan riehua täysin vapaasti. Kannatan kaikenlaisten väkivaltakoneistojen purkamista, mutta (ainakin tällä hetkellä) luulen että sellainen on tehokkainta toteuttaa askel askeleelta, maiden välisellä yhteistyöllä, sen sijaan että joku yksittäinen maa riisuu itsensä aseista ja kutsuu siten jonkun toisen valtion juoksemaan sisään ja ottamaan vallan.

Maailman rajat näyttävät olevan hälvenemässä. Ihmiskulttuurilla on mahdollisuus uudenlaiseen, maailmanlaajuiseen yhtenäisyyteen. Tuntuu ilmeiseltä että kaikenlaisilla persoonallisuuksilla - niin yksilöiden kuin kansakuntienkin - on paikkansa kokonaiskuvaa rakentavassa palapelissä.

Kutinani kertoo mulle, että Suomalaisuudessa on runsaasti ammennettavia voimavaroja - tietynlainen taipumuksellinen sulkeutuneisuutemme, juroutemme ja takapajuisuutemme voidaan kääntää eduksi siinä missä yksilönkin persoonallisuuden särmät.

Musta meillä on kaunis kieli. Kauniit kollektiiviset arvet. Kaunis luonto. Kaunis kulttuuri, kaikkine puutteineen. Ei sitä poista se, että mun mielestä myös afrikassa on kauniita kieliä ja arpia ja luontoa ja kulttuureja, myöskin omine puutteineen.

Mitä suomalaisuus merkitsee sulle?
Mitä suomalaisuudella voidaan tehdä?
Miten sitä voitaisiin valjastaa kaikkien hyödyksi?