IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
12.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 439 (1.7.2008 alkaen)
Koko
61 jäsentä
Tyttöjä: 57 (94 %)
Poikia: 4 (6 %)
Keski-ikä
24,7 vuotta
Otos: 44 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 22,6 vuotta
Valvojat
Herra-Visva, paradoxal, TheCatInTheHat

Jäsenet (61)

-OZONE-StudmuffinNumbarinaRei_desudischargeAlbinoPikachu-ayano-MIYARUEfotomadnessYuugiMaya95L4B3LNiaLnirandaparadoxal
« Uudemmat -
Valitettavasti muutama lapsonen tarvitsee uutta kotia. Levyt ovat moitteettomassa kunnossa, ainoastaan Gilian kannessa on pari naarmua, mutta senkin levyt ovat tip top kunnossa.

Maksun voi suorittaa tilille tai omalla vastuulla laittaa rahat postissa (jos posti hukkaa rahat, en ole vastuussa). Hinta on kaikilla siis tuo sama.

Vidoll - Bastard
12012 - Play Dolls
LM.C - Gimmical Impact !!
Matenrou Opera - Gilia
Matenrou Opera - Anomie
D'espairsRay - Mirror
D=OUT - Zipang

Lisätietoja kysymällä !

Yuugi[Ei aihetta]Luonut: YuugiTiistai 02.08.2011 18:59

Arvatkaa, oonko onnellinen?
Eijeijeijei.

Vidoll ;___;

En ees osannu ajatella, että ne hajois, vaikka tauosta ilmotti aiemmin. 8( ihan mummoo



Mut BLOOD on vissii tulossa takas, ei tää nyt silti kyllä paranna asiaa, ku kuitenki jäsenet vaihtus, mutta anygays.
huhuh et vihaan joululaului miks kidutan itteeni? D: (ahaha lol jullen kilinäbiisit, se lahja muute tuli ja pöllin sen itelleni ko se o nii hieno!)



Happyy merikurisumasu~ söpö

ok oikeest tykkään joululauluist ja laulan niit täyttä kurkkuu aina koton koko joulukuun :____D
Ficcu, jonka minun piti kirjoittaa jo 2 vuotta sitten XD
tässä se on vihdoin alotettuna, eli ei todellakaan valmis. Kunhan saan jonku joskus betaamaan sen niin voisin vaikka pistää lafiin.
Paritus: Giru/Shun
Bändi: Vidoll
Kirjoittanut: minä. En omista Vidollia tai ketään muutakaan, mutta tarina on minun (ja sen huomaa).
LoL111




Sinä päivänä satoi…

eikä minulla ollut muuta tekemistä kuin tuijottaa ikkunaa, joka oli märkä valuvista sadepisaroista. Ennen olisin toivonut aurinkoista säätä, mutta nyt olin onnellinen siitä, että satoi. Sateesta oli tullut tavallaan tärkeä, sillä sen aiheuttama harmaus ja hämärä kuvastivat sitä miten minun sydämeni oli särjetty.

Ovikello oli soinut kerran, tai ehkä kaksi aiemmin päivällä, mutta minulla ei ollut aikomustakaan nousta sängystä avaamaan ovea, jonka takaa en kuitenkaan löytäisi kaipaukseni kohdetta. Siellä oli ollut joko vuokran-antajani tai naapurin mummo. Kumpaakaan en halunnut kohdata. En vielä. Oli totta etten ollut maksanut vuokraa kahteen kuukauteen eikä ollut väliä, vaikka minut raahattaisiin ulos.

Tuntisin itseni tyhjäksi ja mitättömäksi joka tapauksessa.
Oli myös totta, ettei naapurini ollut nähnyt minua viikkoihin. En poistunut hiljaisesta asunnostani edes käydäkseni kaupassa. Minä makaisin sängyssäni joko niin kauan että kuolisin särkyneeseen sydämeeni tai minut ajettaisiin ulos ja kuolisin siellä.

Sitten sade lakkasi ja minä kuulin selvästi kuinka seinään takana soi tango ja talon juorupiirin kalkatus. Juorutkoon vain, kohta he saisivat kauhistella kahta kauheammin kun minä kuihtuisin pois. Mutta kuten aina, kohtalolla (tai millä lie) oli toisen laiset suunnitelmat minun varalleni. Kukapa olisi uskonut, että sinä sateisena päivänä minä aloin toipua, vaikka ajatukseni olivat synkempiä kuin yö.

Auringon laskiessa nousin kankeana ylös vuoteesta, jossa olin päättänyt kuolla. Kävelin hatarin askelin vessaan, tuijotin siellä itseäni peilistä tovin enkä tunnistanut itseäni. Kasvoni näyttivät vierailta, ne olivat riutuneet ja harmaat. Silmäni tuijottivat punaisina ja oudolla tavalla tyhjinä peilissä näkyvää miestä.
Kuka tuo on, kysyin peililtä, mutta se ei vastannut.

Minulla alkoi todella tehdä pahaa ja minun oli pakko laskeutua polvilleni lattialle. Yskäisin muutaman kerran kädelleni ja säikähdin hieman kun sylkeni mukana oli verta.

MIYARU;____;Luonut: MIYARUSunnuntai 21.03.2010 02:36

今夜だけは笑っていよう、
二人最後の思い出。

さようなら、わかってた、この日が来たんだね。
大好きだから君を引き止められない。
ありがとう言わないで、抱きしめたくなるから・・・・
さあ、手を離そう、指をなでたゆきはかなく消えた


神様、今度は明日になったら
この人を幸せにしてくれますか?

さようなら、あと少しその声を聞かせて
「愛してほしい」なんてわがまま言わない。
思い出がステキすぎて振り向きたくなるから
もう行かなくちゃ、ほほがぬれるその前に。
本当はね・・・心から言いよ「ありがとう」

rei-naHappy Merry Christmas!Luonut: rei-naTorstai 24.12.2009 13:13



feat. Giru
Vidoll - Monad
Kalvary - Liquid Color / Kuroa
Egoist - DANGER DO NOT ENTER
MADE IN GLAD - My fragile.
Lottomies (Lotman) - Untitle

Ja näit kaikkii ei esim. julkasta joulukuus. No okei, Monadia ei oikeesti julkasta, mut kaikki muut.

Meidoltakin single. DD: Vittu, perustin niille yhteisön, kai mun nyt pitäis tukea niitä.

Ps. onneks Leon heart paljastu huonoks bändiks. XD Muuten itkisin täs vaihees verta ko Satoshi petailee mua.

YuugiEVEn tracklistLuonut: YuugiPerjantai 30.10.2009 17:27

1. EVE
2. 思春の痕~love me, hug me~
3. Promise


Oisko kakkonen Ramen? 8D

MIYARUYABAI.Luonut: MIYARUTiistai 27.10.2009 16:11

oikeesti.


en osaa. sanoo. mtn.

Oli upeeta ;_________;

Paitsi et eilen katja voi todistaa et olin ihan kuollu koulus, ku su aamul lähin himast ennen kasii ja olin yol puol yhen jälkee himas.

En istunu kertaakaan koko pvän aikan ku oli niin kiireistä, syötiinki seisaallaan ( ',,,,')

Näin enemmän bändei ku olin suunnitellu, ku ne esitti ain nii et ku meni venaan et joku alkaa niin sit se toinen bändi siin viereisel laval sil aikaa soitti.

Parhaat oli mm. gazetto tietty, vidooru ;___________; , screw oli hyvä, ja daizy stripperz teki muhun ihan älyttömän vaikutuksen!!! Ehkä sittenki ostan sen niiden ens kuun minialbumin ;DD

Kun venattiin vidooruu alkavaks ayabiel oli siin vieres ja aoi veti kyl hyvin, sano meille et kyl ne lähtee kohta, kestäkää viel hetki odottaa XDD ja se sano et vrockis on yhteensä 35 MILJOONAA IHMISTÄ KOKOONTUNU!!!!?!??!?!?! O____________________O


et en oikein taho uskoo, vaik helvetisti väkee oliki...!!!


No vidol ;____; JUI OLI NIIN HÖLMÖ KUN SE ESITTI NIIN YLIMIEHEKÄSTÄ, sitä jännitti pientä ;;33333333333333

Ei esittäny focusii mut ennen ku ne laulo meille sen uuden sinkun, EVEn, jui kerto et se laulu kertoo eroomisesta, ja piti puheen siit mitä eroominen on ;__;

Et jos euraavasta päivästä alkaen ne kaks ihmistä kulkee eri teitä ja on eri maailmoissa, ja että kannattais yrittää nauraa yhessä viimeselläkin eron hetkellä ja aaaa kun mä itkin ku ne laulo sen ;__;


Ostin vidooru kännykorun, minipeilin ja v-rock pyyhkeen mis tuli pinssi ;33 Oon ihan rakastunu tähään kännykoruun, lagaan ain kattoon sitä ja alkaa pakostiki hymyilyttään, tää on tällänen kirakira *ww* laitan kuvaa myöhemmin<33


Byoul olli upeet vaatteet vaik en siit muuten tykkääkkään, ja sen viiden biisin sisäl mitä ne esitti ne laulo gather rosesin ;33 !!!!

En käyny kattoon negativee ku en ehtiny, mut kuulin sen ku käytiin hakeen ruokaa ;DD tuli niin kotosa olo XDDD

Myytiin keikkapaitoikin, toivottavasti meni kaupaks ;__;


Gaze oli..... yabai XDD vikana, kaikki kokoontu kattoon sitä ja voitte kuvitella millanen määrä porukkaa se oli >,< Päösin lähelle kattoon, siin olli vaan joku 50 metrii ;D

Mut se tunti mitä venattiin et alkaa, oli jo sillon niin kuuma et hikoilutti, istuin lattial ja kuuntelin ku se joku vanha japsiäijä laulo ja nukuin XDD ja oli tungos yhtä kun tavastia. Ja kun gaze soitti sen puooltoista tuntii, ne esitti vaan kaks rauhallista biisii, chizurun ja gurenin. porukka itki ihan sikan. Alotus filth in the beauty, sit oli hyenaa ja uutta biisii jne, en nyt muista kaikkee ja kaikki kummiski katto netist nii turha alkaa pitään mtn luentoi.

Oli vaan läppä ku ruki mc:s sano kuinka älyttömän upeeta ja kiitollista on et ne pyydettiin esittään vikaks, et se ei voi uskoo et se on totta, ja kysy sit et on varmaan paljon porukkaa jotka ei oo ennen nähny gazee, ja sit ku ne nosti kädet nii se jääty vaan tuijottaan ja älähti mikkiin et "SUKUNAI!!!!"(=mitä, näin vähän?!??!)
XDD

Ja vikan oli linda ja ku ei ollu penkkei siit tuli ihan helvetin hauskaa XDD vedin siel niit furei ringis yksien tyyppien kaa joit en yhtään tunne, mut se oli oikeesti,... joku älyttömän upee kokemus. Siin tuli just se olo et on yhdistyny niiden fanienn ja sen musan kanssa. Tää on se mitä rakastan gazetois ;_;<3

JA ancooru akai wanpiisu ;3

En oo ikin ollu niin hies kun tän jälkeen XDD
Taas vielki niskat kipeet ja voitte kuvitella kuinka hirvee eilen aamu oli >,< ja flunssa jatkuu XDD

Nyt tuli vaan vidol puute, pakko nähä ne taas...!! ;_;


Vittu en osaa poistaa tota yhteisöö noist yhteisöluokitteluist -_____-
« Uudemmat -