IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
22.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 084 (1.7.2008 alkaen)
Koko
179 jäsentä
Tyttöjä: 41 (23 %)
Poikia: 138 (77 %)
Keski-ikä
35,7 vuotta
Otos: 125 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,6 vuotta
Ylläpitäjä
FryGuy

Jäsenet (179)

Mad^MaxLate^_-[[lege]]89c8h11no2ZeagelMilo80MilleniaRosecenzevvviliiMonkeyAatuSoundWUnicorny_Juhhoo_marakat_muki_jon
« Uudemmat - Vanhemmat »

FryGuyPärstäkuvaLuonut: FryGuySunnuntai 17.04.2011 00:41

Oman tyylin hakemista osa 87,32

Muutaman eläinkokeen jälkeen taas tuli testattua tekniikkaa omaan kuvaan ja alkaa se pikkuhiljaa löytyä. Kyseessä on siis täysin itse kehitetty efekti. Jonkin verran on tullut selailtua tutoriaaleja ns. "Dave Hill" ja "Dragan" efekteistä, mutta lähes kaikki ovat olleet aika paskoja eikä kukaan ole löytänyt ainakaan sitä Daven oikeaa tapaa käsitellä kuvia. No eipä siinä mitään... tajusin jo hyvissä ajoin, että on aivan turhaa lähteä jäljittelemään toisen valokuvaajan jälkeä vaikka se näyttäisikin vidun mageelta. Paras ratkaisu on löytää se oma tyyli.

Tämä ei ole siis mikään make in off tai tuto rituaali vaan ihan vaan nopea heitto viimeisimmästä pärstäkuvasta, että mistä lähdettiin ja minne päädyttiin. Jotkut jaksavat avautua, että "tämmöstä paskaa wnb HDR kuvaa", mutta ottakaapa itse se 3 kuvaa elävästä kohteesta eri valotuksella. Sen faktan voi lyödä pöytään, että se on täysi mahdottomuus ja ns. fake HDR:n saa aikaseksi kuvaamalla RAW muotoon, ottamalla kuvasta kolme eri exposure-versiota ja rendaamalla ne sitten HDR:si. Jep jep, mutta vitun turhaa säätämistä omasta mielestäni... RAW tarjoaa jo sellaisenaan eväät paljon puhtaamman ihmisen HDR:n tekoon kunhan kohde on saatu kuvattua siten, että mustat eivät mene tukkoon eikä mikään pala puhki... ... jooh, se siitä ;D

EDIT: ja tämä oli juuri sellainen kuva jossa mustat ovat menneet tukkoon :D

kaalivalas[Ei aihetta]Luonut: kaalivalasSunnuntai 10.05.2009 18:01

RISPEKTIÄ KATRILLE
Punk Revival!!!11

Liity sinäkin meiän poppoon!
täältä saat kaurapuuroa ja .. vaikka kebabbia!!

hakaneulat loppu ;<

PB:n toivottu joulukalenteri palasi taas tänä vuonna. Ensimmäinen luukku aukesi vähän aikaa sitten. Tällä kertaa joulukalenterin teema on vähän erilainen. Viime vuonnahan joulukalenterissa julkaistiin jokapäivä joku kiinnostava paranormaaliaiheinen kuva, mutta tällä kertaa on kokemuksien vuoro. Tänä vuonna julkaisemme siis jokaisena joulun päivänä (välillä 1-24) viisi kokemusta! Jouluksi on tietenkin luvassa taas jotain speciaalia. Näin saamme ilmoille siis 120 kokemusta...

Kannattaakin seurata Paranormaali Blogin joulukalenteria päivittäin. Joulukalenteria pyritään päivittämään (lisäämään luukkuja) aina kun vuorokausi vaihtuu virallisesti.

http://paranormaaliblogi.wordpress.com/2008/12/01/paranormaali-blogin-joulukalenteri-2008/


Paranormaali Blogin bannerikilpailuun tuli 58 eri kilpailutyötä. Omia suosikkejasi pääset äänestämään alla olevasta linkistä.

http://paranormaali.ning.com/events/bannerikilpailun-toeiden

JaraidPhotoshop CS4Luonut: JaraidKeskiviikko 12.11.2008 15:43

;~~)
« Uudemmat - Vanhemmat »