IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
9.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 475 (1.7.2008 alkaen)
Koko
21 jäsentä
Tyttöjä: 9 (43 %)
Poikia: 12 (57 %)
Keski-ikä
32,8 vuotta
Otos: 13 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,1 vuotta

Jäsenet (21)

lento_JellyeARTIST-83FloffyviixetolihiuxetOmmaVindrieljan_fc8h11no2aallotar[chzzz]Veijo_ElainstroemartemisiatsnorriDukem
« Uudemmat - Vanhemmat »
Olen vuosia halunnut käydä Firenzessä ja tämän nähtyäni into vain kaksinkertaistui.
Tiesin, että Se kaupunki on täynnä kulttuuria, taidetta sekä loistavaa arkkitehtuuria ammoisilta ajoilta asti, mutta... Tuo kerubien valtaama rocaille -kupoli vie minulta hengen! <3 Tahtoo tuonne!

Kuka ei haluaisi päästä katselemaan tuollaista näkymää? :o

Kuro-setä[Ei aihetta]Luonut: Kuro-setäKeskiviikko 15.07.2009 00:11

Lähdettiin tänään keskipäivästä Turkuun isän & pikkusiskon kanssa, kun piti Minttu viskata sinne tallille hoitoponinsa luo. Kun lähdettiin, oli tosi nätti ilma - joten meinattiin että mentäisiin Kakskerran järvelle uimaan. Noh, eikös siellä sitten satanut vettä taivaan täydeltä?

Kakskerran järven lähellä sijaitsee kuitenkin Brinkhallin kartano, johon päätettiin isän kanssa sitten mennä kyyläämään. Aivan mahtavan upeaa 1700-luvun arkkitehtuuria. <3_________<3 Siellä oli ihana puutarha ja kaikkea. Kaikkein hienoin oli vanhan tallin perustukset, sellaiset räjähtäneet rauniot. Kyyläiltiin hetken aikaa ympäriinsä ja painuttiin sitten katsomaan että mihin sellainen pieni kärrypolku vie.

Päädyttiin keskelle korpea, ja päätettiin sitten lähteä talsimaan ihan umpimetsään - missä tuskin juuri ketään on käynyt. Sellaista ihan melkein pystysuoraa kallionpenkkaa pitkin talsittiin ylös uimashortsit ja sandaalit jalassa. 8D Oli ihanasti jaöat naarmuilla, mutta minkäs voit. Löydettiin kaikkia hienoja muinaisia juttuja ja muuta kivaa sälää. Siellä oli jotain jääkauden aikaisia joenpenkkoja ja muuta kivaa. 83 Kuljettiin villieläinten polkuja pitkin, ja löysin mustikoita ja metsämansikoita ja puolukoita. ^^ Aijon mennä sinne vielä jokupiävä kameran kanssa. Oikeasti tosi kauniita rakennuksia!

Käytiin kyllä myös uimassa siellä järvessä, vaikka vähän satoi vettä. 8D
Eipähän ainakaan ollut muta rannalla... Ja kyllä se vesi ihan lämmintä oli!

« Uudemmat - Vanhemmat »