IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
10.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 433 (1.7.2008 alkaen)
Koko
587 jäsentä
Tyttöjä: 359 (62 %)
Poikia: 228 (38 %)
Keski-ikä
34,6 vuotta
Otos: 390 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,2 vuotta

Jäsenet (587)

johannytcutevPpp3rttuJöQziainoweli`blaablaablaa^Eeyore^cacophonyGunujauhonenAmy]]Eevasicoffeebean|N3lli|QUREHANNAKKO
« Uudemmat - Vanhemmat »

EtiniMoi.Luonut: EtiniTorstai 26.08.2010 06:39


Tänään tein sen asian, minkä mun ois pitäny jo ajat sitten - eli katsoin sitten niinku viimesen OC-jakson ikinä. Nyt vähä haikee mieli kieltämättä, kun pitää todeta että se on sitten loppu :(. Jään kaipaamaan Sethin hienoa läppää ja Ryanin siistejä tempauksia kyllä kovin paljon. Mutta ei auta murehtii, vois alotella tässä jonkun uuden sarjan ehkäpä. Supernatural ei oikein säväyttänyt muutaman jakson perusteella, joten olisko mun aika tutustua sitten ehkä Entourageen? (:O)

Öö joo, oon ylpeä itestäni että oon saanu käytyä oikein kunnolla nyt salilla täs viimeset viikot. Kesäl ei oikein ehtiny säännöllisesti käymää mutta syksyllä mulla ei oo muuta ku aikaa. Huomenna tulee muuten uus näppis! (Hajotin tän edellisen ku kaajoin appelsiinimehua tähän ja shift, space ja capslock ja kaikki nuo lähistöllä olevat näppäimet ei toimi enää kunnolla. Aika tuskaa tää blogin kirjottaminenki ;D.

Sitten tottakai sopii mainita, että olen kuunnellut musiikkia viime aikoina ja paljon. Bändeistä Interpol, Death Cab For Cutie, The Chemical Brothers, Radiohead, The National, Editors, The Libertines ja Bloc Party ovat pyörineet tuossa soittimessa aika tiuhaan tahtiin. Eipä tuu myöskään unohtaa Brandon Flowersia, jonka debyyttialbumi on jo ihan ovella. Ennakkotilasin jonku deluxe editionin siitä, jossa tulee jotain jännää mukana.

Ei kai tässä muuta, 31. päivä mul on lääkäriaika rovaniemelle
tän vammasen nuhan takia ja sit heti seuraavana päivänä jo synttärit. :) Ei muuta, vois pistää nukkuun ku kelloki nuin paljon. Tässä päivän kappale:

EtiniHAISULiLuonut: EtiniPerjantai 30.07.2010 03:21


Joo terve kaikki. Olen huomenna lähdössä Ranualle päin ja palaan sit vasta sunnuntaina. Tänään loppui työtkin, mutta huomenna olis mökillä tarjolla lautahommia, joten sinne pitää vielä suunnata niska limassa kantamaan puuta iskälle kaverina.

Interpolin uus levy leakkas mutta sen laatu oli nii paska, että en viitsinyt kuunnella kuin kerran läpi. Kuuntelen sitten, kun siitä saapuu se oikea, hyvänlaatunen versio. Ei oo kiva kuunnella musiikkia, jossa kuuluu taustalla jotai ihme surinaa ja nykii vähän väliä. AAAAARGH. No mutta tota joo, oon ostanu tällä viikolla kaikki Bloc Partyn levyt ja oon kuunnellu ko. bändiä aikalailla. Tosi monta hyvää kappaletta - jännää miten sitä saa bändistä ihan eri kuvan, kun jaksaa vain tutustua levyihin huolella. Ennen en pitänyt Bloc Partya minään ylivertaisena bändinä, nyt olen eri mieltä. Kelen hieno debyytti sai minut tarttumaan tilaisuuteen.

Ankkarock lähestyy, Editors lähestyy ja Enter Shikari lähestyy. Alkaa pikkuhiljaa jännitämään. Pitäis alka funtsimaan nuita juna-aikatauluja ja sen semmosia, että on sit kaikki jutut selvillä sävelillä kun lähtee matkaan. Ostin muuten eilen uuden repunki. :O Entinen veteliki jo aikalailla viimesiä.

Ei vittu, huomenna on seittämältä lähtö enkä ole vielä edes ladannut iPodiin kappaleita.


Näin tällä kertaa, kiitokset lukijoille. Repasen tähän loppuun vielä videon Bloc Partyn klassikkokappaleesta. Adios!

Evel-iinaAvonLuonut: Evel-iinaLauantai 21.11.2009 03:07

http://hamppukaupunki.blogspot.com/

Kirjottelin vähän joululahjavinkkejä ylös ;). Kosmetiikka on aina käytännöllinen lahja!

Evel-iinafnjebnafoäeaLuonut: Evel-iinaSunnuntai 06.09.2009 14:52

Nosiiis, oon vähän alkanu pitää blogia kera Jontun, mutten nyt osaa päättää, että mistä aiheesta tekisin seuraavan merkinnän. Vaihtoehtoina ois nytten varmaankin my little ponyt ja sitten kirpparilöydöt. Myöhemmin listalla on kanssa kreikka-merkintöjä, laukkumerkintöjä ja kirahvimerkintöjä nyt ainakin, koska Kreikasta en oo hirveesti vielä minnekään mitään kirjotellu ja kuvia löytyy ihan hirveeestiiii ja laukkuja mulla on ihan tarpeeks, vähän liikaakin ja niistä ois ihan kiva kirjottaa ja varsinkin niiden hinnoista kun ei ne oikein mitään oo maksanu :D ja sitten tietty kaikkia kirahviesineitä mulla on aika runsaasti ja niistä vois koostaa merkinnän ja niiin postikorteista kans!

Ideoita kans otetaan vastaan ja osotettakin voin kertoa jos jotakin yhtään kiinnostaa :D. Blogista muotoutuu aikalailla varmaan tommonen elämäntapablogi, joka voi olla jopa mielenkiintonen, koska toinen kirjoittaja on poika! :O. Mun osalta toi saattaa keskittyä aikalailla tähän mun kierrätyselämäntapaan ja vähään kuluttamiseen ja siitä kirjottamiseen, sekä tulevaisuuden suunnitelmiin, itsenäistymiseen ja semmoseen. Musiikista ja leffoista voi kans löytää juttua ja ruoasta ja oikeestaan ihan mistä vaan :D.

Olipas sekavaa, mut niin on varmaan itse blogikin :D.

EtiniHuomenna on lauantaiLuonut: EtiniPerjantai 28.08.2009 23:15

Se ei tarkota todellakaa sitä, että olis ihana vapaapäivä, vaan kyseessä mitä luultavimmin tosi vituttava koulupäivä. Me mennään nimittäin metsäretkelle "jee". Ei oikein nappaa.

Tänään ollu käsittelyssä muutama uus single, päivällä latailin iTunesista. =)

Pearl Jam - Supersonic 9/10
Arctic Monkeys - Crying Lightning 8/10
Wolfmother - New Moon Rising 7/10
Bloc Party - One More Chance 6/10
Weezer - (If You Are Wondering If I Want You) I Want You To) 9/10

Oon muute tainnu jäädä koukkuun Big Brotheriin, huono minä.

nonidea[Ei aihetta]Luonut: nonideaLauantai 08.08.2009 03:55

Just tell me you cannot sleep
And you didn't even notice
When the sky turned blue
And you couldn't tell the difference
Between me and you
And I nearly didn't notice
The gentlest feeling
You are the bluest light

ArmonVITTU MÄ RAKASTAN SUA!Luonut: ArmonTorstai 30.07.2009 18:35

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Megalomaniac[Ei aihetta]Luonut: MegalomaniacPerjantai 09.01.2009 23:26

BLOC PARTY - Helsingin Jäähalli 26.2.09 - 2 kenttälippua

mmmmmmmmm <3 Maksoin taas itteni kipeeksi mut joo Hyvää syntymäpäivää rakas Cia sisko <3 :D
Meikä tarjoo tän reissun lahjaks <3

brandexD <3Luonut: brandeKeskiviikko 29.10.2008 19:20

bzz[Ei aihetta]Luonut: bzzSunnuntai 24.08.2008 04:10

ant2oo4 wrote:
they have four different races in the band black, white, asian, emo
« Uudemmat - Vanhemmat »