IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
21.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 102 (1.7.2008 alkaen)
Koko
38 jäsentä
Tyttöjä: 7 (19 %)
Poikia: 31 (81 %)
Keski-ikä
33,2 vuotta
Otos: 31 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,2 vuotta

Jäsenet (38)

NäGeRHaiNeRMasu^^pete^^Merciless_PigKarazuirezawaHasuakIngobatkeyhäkekeitsiKauko-dewonipietu82Yaroyr2
« Uudemmat - Vanhemmat »

HarusakiDay 2.Luonut: HarusakiTorstai 06.01.2011 20:50

YUI ARAGAKI



Joku ihanimmista japseista <3 ja öööö.. alunperin tuli tutuksi Koizora leffasta.. sen jälkeen musiikillisesti ja muista leffoista ja kaikkeee.
Puolisentoista tuntia bussin lähtöön ja akku loppuu kohta. Onneksi sentään Kampissa eikä Junatien pysäkillä. Huom:

- IHQ: Lily Allen ja Fever Ray. MJUU: Vuk, Cats on Fire, Capital Beat, Nitin Sawhney. Final Fantasy menikin päällekäin FR:n kanssa, tajusin vasta illalla.
- Kasvissushi: jääkaapista muovirasiassa riisiä, pakastevihanneksia ja pari niljaisaa tofulärpäkettä. Njoo, festarisafkaa, mut Flow'sta puhutaan parempaa. Opin sentään syömään puikoilla vähän enempi.
- Satoi kai vain Capital Beatin aikana, teltta suojasi.
- Lily oli hurmaava. Ehkä kaheksan kertaa kauniimpi livenä. Ja itki, kuten toisaalla sanoinkin jo. A lap dance is always better when the stripper is crying. Bändi toimi muhkeasti.
- Fever Ray oli lasereineen ja asuineen spektaakkeli. Pureskelin japanilaistytön kaulaa eturivissä. Niin ja tanssittiin kans. Hypnoottista.
- Hmm voiko tätä nyt jättää näkymään kaikille.
- En kexi muuta ja silmissä semivilisee. En nukahda ennen bussia!

L3MON3D[Ei aihetta]Luonut: L3MON3DKeskiviikko 10.06.2009 21:24

Lol mikä päivä... lähettiin puol kymmenen hakeen mulle sukkia ja jsnt söpöö hiusjuttuu sunshine citystä XD sieltä suoraan juostiin korkkareil asemalle ja junaan ja junasta taas mun kouluun. Ihmiset ei ollu tunnistaa mua XD repeilein kovasti lol. Kenken piilotteli kirjan takana ja ryo oli potkastu ulos koulusta ku se oli tullu motskalla kouluun XDD vitun idiootteja koko porukka XDD noh hengattiin siel joku kaks tuntii... sit mentiin akihabaraan ja hanna meinas kuolla kaikkeen siihen anime krääsään. Ostin ittelleni shugo chara munan <3 ja ostettiin tuliaisii... milolle hentai tavaraa XDD
Akihabaran jälkee kiirehdittiin puol neljäks takasin koulun asemalle tapaan mun kaverii Ayanoo. Ayanon kaa mentiin harajukuun ja siel ostettiin lisää tuliaisii, käytiin karaokes ja purikuras 3 kertaa XDD Sit huomattii et kello on jo vitusti ja juostiin ikebukuron junaan ja mentiin tapaan mun host äitee ja isää. Mentiin kaikki 5 yhessä syömään, oli hauskaa kyl XD syömisen jälkeen mentiin viel minä, hanna ja mun host isä karaokeen puolekstoistatunniks XDDD tultiin tos varttia vaille 12 huoneeseen XDD Et ei oo ollu sillee kiireinen päivä tai mitään.

Zenn|[Ei aihetta]Luonut: Zenn|Perjantai 29.05.2009 12:11

Naamiaisissa on aina se paha puoli, että just, kun on saanu höperön puvun päälle, alkaa epäilyttää, että mitä, jos onkin ainoa, joka on pukeutunu. Onneksi kuitenkin taikkarilaisiin voi aina luottaa!

Muutamilla ponnareilla, ruseteilla ja helmillä sain oloni aika pirtsakaksi japanilaistyttöseksi. Sannilta sain lainata sen pinkkiä chihuahua-laukkua. Onneks olin just värjänny hiuksetkin tuollasiks tummiks ja ne otsahiuksetkin löytyy vielä tuolta alta.

Marin kerrostalon grillillä tirisivät niinkin suomalaiset syömingit kuin herkkusienet, sipulit, ananakset, makkarat ja pihvit, pöydän täyttivät namit, pullot, foliopalat ja paperirullat. Pojat jopa veti miehisesti pihvinsä Fazerin kääreissä, kun ei muita ottimia kädenulottuvilla ollut.

Mukavaa meninkiä, iloista mieltä, kitaransoittoa ja päättömiä puheenaiheita. Ja wow, näittekö eilisen auringonlaskun?!
« Uudemmat - Vanhemmat »