IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
2.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 382 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 1 (34 %)
Poikia: 2 (66 %)
Keski-ikä
33,4 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 42,6 vuotta

Jäsenet (3)

håli
« Uudemmat - Vanhemmat »

HAPPIESTNo heräsin puol tuntii sit.Luonut: HAPPIESTPerjantai 02.01.2009 21:09

em-jaNänni ja Transuluppakorva<3Luonut: em-jaTorstai 02.10.2008 00:54

Eilen aamulla oli vähän kankea herätys. Annilla soi kello seittemältä. Mietin siinä kymmenen minuuttia peiton alla, että onko meillä johonki meno aikasemmin ja siksi Annin kello soi näin aikasin. Totesin sitte, että ei meillä ole minnekkään menoa vielä. Sitte pohdiskelin, että ehkä Anni menee suihkuun ja siksi kello on soimassa näin aikasin. Kunnes muistin, että Anni oli käynyt suihkussa edellisenä iltana. Kymmenen yli seittemän nostin sitte peittoa ja katoin ko Anni pukkee vaatteita pääle ja laittaa teotoranttia kaapin eesä. Kysyin siltä, että "Onko kello kymmenen yli seittemän?"
Anni siihen tosi pirteänä ja ilosena vastaa, että "ON!". Kommentoin asiaa tähän tyyliin:
"Laita valot pois ja mene takasin nukkumaan!". Anni katteli vähän aikaa ja totes vaan, että "Oho!", ja meni takasin sänkyyn. Voi helekutti, että ärsytti ko tuntia aikasemmin saakeli piti herätä!

Eilen illalla sitten istuin tässä koneella ja Anni puuhaili jotaki tuolla selän takana. Yhtäkkiä se alko vihelteleen jotaki laulua. Käännyin ja katoin Annia aika vihasesti, ja se kysy vaan, että "Mitä?".
Mie aloin sitte täysilä kailottaan, että "Järjeeen veeeeit ja minusta orjaaan teit!". Helevetti, että me naurettiin :D

Nyt meillä on tuo Heli yökylässä, ja voi että meilä on hauskaa <3. Leivottiin pizzaa ja Helillä ratkes farkut perseestä jostain tuntemattomasta syystä :DD. Voi, että on mukavaa meillä <3.
« Uudemmat - Vanhemmat »