IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
10.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 8 661 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 23
Koko
863 jäsentä
Tyttöjä: 248 (29 %)
Poikia: 615 (71 %)
Sijoitus koon mukaan: 643
Keski-ikä
38,6 vuotta
Otos: 556 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 39,1 vuotta
Ylläpitäjä
AnGeLiCkA

Jäsenet (863)

Hage^^z_mpisanttu81-[MiGGo]--_m_-|TUME|mmi-uVargulvekipsuuJanuzidara_`Vagman_AZ_Bobby_H[XT]satu\\
« Uudemmat -

380km lenkki tuli sit käytyä. Vasta neljäs päivä kun ajoin pyöräl ku vähä ongelmia käyntiin saada. No tänää iha suht koht pelitti mut tohmajärven abc:n kylmäasemalla sai telkuta. Suosittelen testaa aina mopoa ostaessa että avaimet käyvät myös tankin lukkoon ja molemmat avaimet viel toimivat virtalukossa. Itse kantapään kautta opittua tämäkin..

Tuli sit ekat 170km vettä ja välillä rakeitakin vähän ennen tohmista. Salamat oli upeit mut en jääny kuvailee.

Suvin luona kävin ku juho oli tampereella. Onneks ilta oli hyvä ajaa vaikka vilpoista olikin jo..
Tänään maksoin vika erän kerralla mun nipponista poikkeen eikä lähe ennee palkast aina suoraan 170e poikkeen. Jee :) vetutti niin ku joku oli kolhassu mun sivupeiliä kaupan parkis et montako kolhua pittää saada kui ennen kui maksannukkaan. Nyt se on maksettu :)


Joku ku viel mun kiwakasan ostas nii hymyilyttäs :) oon enempi ehkä ostaja kui myyjä ihmisiä.. mitää jaksas myydä poikkeen :D
Se on sitten pitkä aika kun viimeksi täällä on tullut käytyä ja paljon on ehtinyt tapahtua.

Syksyllä perustettiin myymälä (Team Laine) Kangasalan Kallion alueelle osoitteeseen Mursketie 25, 36220 Kangasala. Samalla toimitaan kartingradan valvojana eli kaikki radalle menijät meidän kautta ilmoittautumaan.

Täällä on kuitenkin paljon noita mopo-ikäisiä, joten kerrottakoot että meillä on hyllyssä myös paljon mopo-osia, niin tarvike kuin tuunausosiakin. Suzuki PV:hen löytyy sitten vielä extramäärä erilaista varaosaa sylinteristä istuinpäälliseen.

Myös kypäriä ja ajolaseja löytyy kaikista hintaluokista ja lisää saadaan nopeasti tilaamalla, jos ei sattunut löytymään sopivaa.

Tokihan meillä on vielä tuo verkkokauppakin olemassa, mistä voi tilata vaikka asuisi vähän pidemmälläkin. Se löytyy osoitteesta shop.teamlaine.fi.

Facebookista voi seurata uusimpia tuotteita tai osallistua vaikka kilpailuihin. Käy tykkäämässä, jaa sisältöä ja voita palkintoja.

Wand-daKiwakasa käyty <3Luonut: Wand-daKeskiviikko 25.04.2012 23:29

muutamat kymmenet kilsat tuli pärrättyä housun nappi auki ku eihousut mahtunu kii! saatikka tyyliin alusvaatteet vaan alla ja nyt suht paleltunu olo koko ajan. korvissa ja päässä käy. taisin palelluttaa ihteni :S

mut kivaa, kyl mu mopedi hyvin istuu mu haaroloihi. paremmin mitä muistin :)

valot unohin pistää päälle ja joku ystävällinen väläytti vastaan tulles ja hokasin.. no hyvähä se hokata ja sit käydä nappei läpi mistäköhä valot tuli.. väärältä puoleltaha sitä nappii olin vääntäny..:D

hengissä vielä. ja toivottavasti hengissä vielä ensi vuonnaki tähän aikaan :)

hassu poijken veikkauksessa..

soitin ja tilasin arpoja tänään, niin se veikkauksen pojken oli siellä. hei tuttu paikka se lieksa! nurmeksesta kotosin niin tullu paljon pyörittyä lieksas.mites sielä menee? :D kyl tää korpi meitä korpilaisia yhdistää :D heti löyty yhteinen sävel :P

TePihHonda Shadow 600Luonut: TePihSunnuntai 04.03.2012 21:35

Wand-da463,6 kmLuonut: Wand-daTiistai 23.08.2011 01:00

Liekkö jo säälittävää että käy yksin mopoilee reilut 460km :D no hyvä sää oli vaikka kajaanis hiukan ripotteli. saipahan yksinään mennä omaa tahtii ja harjotella..kilometritki mänee harjottelun ja harrastuksen piikkiin. Ja en kaatunu ja hengis, hyvä mopedi :)

lieksa-ahveninen-kolin joku epämääränen parkkihietikko-juuka-nurmes-valtimo-kajaani-vuokatti-sotkamo-valtimo-nurmes-lieksa



kuva sotkamon kirkolta. Mahtui parkkeeraamaan ja pientä rukoust että hengis kotio :D me ollaan uskovaisia kaikki, kun oikein silmiin katsotaan.. 0:P

lehtiörkkimieslolLuonut: lehtiörkkimiesTorstai 21.10.2010 19:04

28. syyskuuta
Kevarin moottoriin tuli jotain vikaa, hyytyi tien viereen. Olisi voinu jättää sen siihen tienposkeen tai lähimmälle parkkikselle mutta ei, piti työntää se monta kilometriä isoveljen pihalle turvaan.

29. syyskuuta
Kevari peräkärrylle ja huoltoon niin nopeasti ku vaan mahdollista, jäätii odottamaan huollon ilmotusta vioista ja korjauskustannuksista.

1. lokakuuta
Huollosta ilmotetaan että koko kone on paskana ja korjaus maksais jotain 2000-3000e. Sanoin että ei korjata, ja olin vittuuntunu koko viikonlopun.

4. Lokakuuta
Haettiin kevari pois huollost ja vietiin talvivarastolle. Aloin soittaa huoltoyhtiöitä/maahantuojille/romuttamoille jne löytääkseni uuden moottorin. Pohjanmaan motomasterilla tärppäs, ja saatiin uus moottori varattua. Ongelmaks tuli uuden moottorin poissaanti pohjanmaalta.

13. Lokakuuta
Lappireissulta tuleva faija koukkas pohjanmaan kautta, saatiin moottori perille.

14. Lokakuuta
Vanha moottori irti, uus kiinni. Magneeton irtisaanti vanhasta moottorista osoittautu aika vittumaiseks hommaks, remontti juuttu siihen.

15. Lokakuuta
magneettoa pommitettii ties millä ulosvetäjillä ja pulttipyssyillä, ei lähteny irti. Remppa lykkäänty entisestään.

18. Lokakuuta
Hermo meni magneeton kaa, revittii se väkisin irti käyttäen apuna lekaa ja parii isoa ruuvimeisseliä. Seuraava ongelma: Ei saatu magneettoa kiinni uuteen koneeseen kunnolla.

20. Lokakuuta
Kompurapommituksella väännettii väkisin magneetto kiinni. Moottorin ulkokuori kasaan ja kokeiltii toimiiko. noei toiminu, bensaletku oli irti. Laitettii letku kiinni, yritettii uudestaan käynnistää, akust loppu virta kesken.

21. Lokakuuta
akku ladattu, kaikki letkut sun muut kohillaan, käynnistysyritys; SE KÄYNNISTY! ja sammu samantien. Kaasarin säädöt poskellaan, se saa tyyliin pelkkää bensaa.. Remppa jatkuu-->


Oonko mä vaan hullu ku yritän yhä saada tota pärrää toimii? :D

JennagrauhLahteeLuonut: JennagrauhLauantai 06.02.2010 23:05

Huomen Lahteen mp-messuil!!!<33
med Hiltsa. ;)<3
« Uudemmat -