IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
14.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 288 (1.7.2008 alkaen)
Koko
13 jäsentä
Tyttöjä: 6 (47 %)
Poikia: 7 (53 %)
Keski-ikä
25,8 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,0 vuotta

Jäsenet (13)

FradeMara]pakiinijosstE`_Numb_Anskuli69[rauzi]ophelia_TTJenniTTLady^summerCatsufamer
« Uudemmat - Vanhemmat »

kishiaaaaaaaaaaaaaaaarghLuonut: kishiTiistai 05.11.2013 20:34

en KESTÄ mun helvetin naapuria.

alkaa pimputella pianoa ja laulaa vittu kello kaheksan aamulla ja jatkuu koko helkatin päivän siihe asti ku hiljaisuus, eikö se ees käy töissä.

menee NNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN HERMO ku haluais rentoutua ja tekemään tärkeitä hommia ni sit toi yks ulvoo tuolla enkä saa keskityttyä mihinkään.

sitku hiljaisuus alkaa ni ei se vaikuta mitään. sit alkaa hirvee ramppaus ympäri asuntoa ja varmaan kaikki kotitöiden teko vasta sitten. saatana!!!11 hirvee tömistely ja tavaroiden siirto. miks pitää asua tollasten norsujen alapuolellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. pää hajoooooooooooooooooooo.


ragee.
VITTU ET JUOPOIL ON TYLSÄ ELÄMÄ KU PITÄÄ KEKSII TOISIST PASKAA JATKUVAL SYÖTÖL MUT MINKÄS SILLE VOI KU OMA ELÄMÄ ON NIIN PASKA EIKÄ OLE KORJATTAVIS JA SIITÄKIN VOI SYYTTÄÄ VAAN JA AINOASTAAN ITSEÄÄN...OLKAA HYVÄ JA KATSOKAA PEILII!!!!!
Kaiket päivät ja illat onkin siis oikein "kiva" kuunnella niiden ovien paiskomista.
Jos joku naapurin apinamiehistä joskus naisen itselleen löytää (perin harvinaista), niin on siinä naisella sitten opettamista ihmisten tavoille, apinat kun eivät ole kovinkaan kehityskelpoisia (jo ovesta kulkeminen normaalisti tuntuis olevan heille liian hankalaa).
Parvekkeilla elämöidään (puhutaan kovaäänisesti tai huudetaan) niin että äänet kantautuvat sisälle asti, asunnoissa ihmiset tappelevat/painivat iltaisin (ultimatea?) niin että kolinaa/meteliä kyllä syntyy heidän ja huonekalujen kaatuillessa siinä samalla. Ja välillä joku ääliö huudattaa stereoitaan kaiken yötä (yleensä vieläpä joko A. jumputtavaa disco/teknomusiikkia tai B. jotain vitun tangoa/iskelmää), kuuntelisivat edes hyvää musiikkia, mutta ei. Ja vieläpä huonosti kasvatetut/laiminlyödyt kakarat vielä juoksee rapussa edes takaisin yleensä iltapäivisin (jonkinlainen leikki ilmeisesti sekin), joista ääntä kyllä lähtee muutenkin, he kun kiljuvat toisinaan pihalla suureen ääneen ihan vain vähäjärkisestä kiljumisen ilosta.

Onneksi on asunnonhakupaperit vetämässä.:)
« Uudemmat - Vanhemmat »