IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
23.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 1565 (1.7.2008 alkaen)
Koko
334 jäsentä
Tyttöjä: 231 (70 %)
Poikia: 103 (30 %)
Keski-ikä
34,4 vuotta
Otos: 265 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,1 vuotta

Jäsenet (334)

DaruuSaija||-Alppu-kamako-77_SmurffiS_ScorpparimargeeSliVeKabuu^^pandemonium^^Thuli||NencyAngel69girl84mauskumarme
« Uudemmat - Vanhemmat »

AieYoung foreverLuonut: AieTiistai 19.04.2011 01:45

<Aie> jos kylven nuorten neitsyiden veressä, mun iho varmaan pysyy kauniina
<Sess> teillä ei oo ammetta...
<Aie> ei mulla oo sitä vertakaan vielä XD
<Sess> no se nyt on järjestelykysymys!
<Sess> helpompi se on hommata kuin kylpyamme

Roosa-LiidaMitäs sitä sitte tekis?Luonut: Roosa-LiidaMaanantai 21.09.2009 23:27

Kävin luovuttaa tänään verta jee!
Ja sit liityin animaliaan jee!
Ja oon täl viikol antanu rahaa nälkäpäivä keräyksee ja sotaveteraaneille jee!

Pelastan maailman hitaasti, mutta varmasti!

tttepatänään kävi näin.Luonut: tttepaTiistai 21.04.2009 21:22

Menin verenluovutukseen.
Minun vuoronumero jäi välistä, mutta sain vahingon korjattua.
Hemoglobiini oli 128, minkä pitää olla naisilla vähintään 125, jotta voi luovuttaa. Joten rimaa hipoen pääsin luovuttamaan.
Numeroni huudettiin, ja menin vuoteelle makaamaan. Hoitaja kertoi kaiken tarpeellisen, esim. sen, että 4dl olisi tarkoitus ottaa suonistani.
No, suoneni havaittiin olevan suojeluvaistollinen yksilö, joten sen etsimiseen meni hetki (vähän tuntu se tökkiminen, btw).
Kaiken tämän jälkeen sain luovutettua vain puolet siitä määrästä, joka olisi pitänyt luovuttaa!

Joten, mitä opimme tänään?
=Vereni on saatanan huonoa ja laiskaa.


__tiude[Ei aihetta]Luonut: __tiudeLauantai 04.10.2008 20:34

kiva ku alkaa nyt pukkaa tätä nuhaa, ku verenluovutuskii ois tulossa. :s

ChevalPiikki suonessaLuonut: ChevalTorstai 07.08.2008 03:10

Menin nyt toista kertaa luovuttamaan verta ja matskupupukin tuli ihan vapaaehtosesti mukaan. Hemoglobiinihuoneessa vaikutti ihan lupavalta eli ei ollu liian alhanen hb. Sit vaan pötköttämään m-pupun viereen ja venaamaan että pussi täyttyy. Ei kerenny kauaa täyttyä :( Sormenpäissä alko tuntua epämiellyttävää painetta, ei ihan kipuakaan. Sit paine levis/vahvistu sormiin ja käsivarsiin eikä olokaan parantunu yhtään, päin vastoin. Tuntu siltä kun kädessä ois ollu jättisuonenveto (paitsi että suonenveto sattuu enemmän) ja sit alko tulla lumisadetta näkökenttään ja muutenki ihmeellinen olo, ihan hiki. Hoitaja kysyi että lopetetaanko ja pakko oli sanoa joo. Sain kosteen rätin otsalle ja m-pupu sano että olin ihan valkonen, en tienny että voisin tästä vielä valkosemmaks mennä :D Olo alko helpottua ku päätä laskettiin alas ja jalkoja ylös, 5-10 minsan päästä uskals jo nousta hörppimään kahvia, mehua, keksiä ym. Otettiin mukaan vesiputelit, mä jätskin ja molemmat vielä ruusut.

Jäi vähän pettyny fiilis. A -ryhmän verta olis just tarvittu ja mun ryhmä on se A. Hoitaja sano ku kysyin et mistä toi heikotus johtuu, niin verenpaine kai laski jostain syystä (huono ilmanvaihto, jännitys). Mittasin äsken kotilaitteella ja se on keskimäärin 117/76. Ihmekös jos pökerryttää :D Muutenki ollu kohiseva olo viime viikkoina ja heikottanu helposti. Jotain pitäs keksiä ennen seuraavaa kertaa että tulis vähän lisää painetta eikä sitte heikottas.

__tiude[Ei aihetta]Luonut: __tiudePerjantai 25.07.2008 19:59

kolmannen kerran luovutin verta tänää ja päivä ei vois enää paremmaks muuttua ku tulee puhelu ihmiseltä, jota on oottanu koko päivän!!

illalla pieni humala, hyvää seuraa ja kanafetasalaattia ja huomenna töihin!

elämä on IHANAAAAA<3
ps ainut MUTTA on että hemoglobiini oli laskenu vähä(141g/l->135g/l), et nyt ne rautatabletit sit anettiin kouraan. mut jos oikein ymmärsin ni ne tulee kaikille naisluovuttajille
ja sit se kans harmittaa, et mun lempi luovuttajapartneri sai 5kk:n luovutuskiellon, et kukas munkaa nyt sit lähtee? vapaaehtoisia otetaan vastaan

ChevalOjenna kätesiLuonut: ChevalTiistai 06.05.2008 02:36

Kävin perjantaina luovuttamassa verta. Ensin pelotti niin hemmetisti ja meinasin suurin piirtein pyörtyä ennen kun oli otettu sormenpäästä edes hemoglobiinia :D Eikä tietenkään ollu eduks että olin syöny vaan aamupalan, eli olin nälissäni ja aikamoinen janokin oli. Onneks siellä piti juoda mehua ennen luovutusta. Luovutuksen aikana oli koko ajan hyvä olo, ei tuntunu edes miltään. Heti sen jälkeen sain käteen mehulasin, jonka siemailin 5 minsassa ja makoilin samalla, koska käskettiin. Ylös noustessa ei huipannu yhtään, se oli se vaihe jota pelkäsin eniten. Sit sai ottaa pullaa ja kahvia, viimestään niiden jälkeen olo oli parempi ku ennen luovutusta.

Mitä tästä opittiin? Pelko oli _täysin_ turha. :D Vaikka veren ajatteleminen saa jalat veteläksi ja tulee kuvotus, ei se silti estä luovutusta. Jos pelkää piikkejä niin voi olla vaikeampaa.

__tiude[Ei aihetta]Luonut: __tiudePerjantai 04.04.2008 20:35

pelastin taas tänää 3 ihmishenkeä

__tiude[Ei aihetta]Luonut: __tiudePerjantai 07.12.2007 23:43

oon älyttömän ihana ihminen, sillä luovutin tänää verta, ja sillä pelastin monta ihmishenkee
« Uudemmat - Vanhemmat »