IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
29.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 1600 (1.7.2008 alkaen)
Koko
122 jäsentä
Tyttöjä: 54 (45 %)
Poikia: 68 (55 %)
Keski-ikä
34,1 vuotta
Otos: 82 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,8 vuotta
Ylläpitäjä
AfterSun
Valvojat
SuskiOtus, Nooga, liek, jozzuh, Tommiboy, samwaiser

Jäsenet (122)

azuuhcubennormaliusTimestreamerLarpaphenkakkahaalucinogenpouskari^piude^^miazumuuza^^Jonne^^heilahdusFränkkisannnnnaesppe
« Uudemmat - Vanhemmat »

-_julia_-:PLuonut: -_julia_-Lauantai 20.03.2010 15:20

Oisko vaik pippalot(Y)

McHellaPaippi reissu!Luonut: McHellaMaanantai 03.08.2009 16:11

Pipessä olin feat. Hantta & sanni + 10000 muuta lökäpöksyä(ja muutama ei niin lökäpöksyä). Keikat oli mahtavia Fintelligens,Cheek,Steen1,Joku roti mafia,Leijonamieli ja putkimiehet sekä solonen jäi eniten kai mieleen. Teltta naapurusto oli mitä parhain, Rölli kuopiosta oli asettanut telttasa siihen viereen eikä kukaan ollut teltasta mitään vienyt.

Perjantai yönä keikkojen jälkeen tultiin teltalle ja teltan ovi oli auki, kerettiin jo miettiä että varmasti on koko teltta tyhjä ja kaljat on juotu, vaan paskan marjat teltta oli täydempi kun mitä piti olla, joku miehen alku oli nauttinu vettä väkevämpää ja työntyny meidän telttaaa pitkäksee,hantta ja sanni veti sitä jaloista vaan ei se sieltä lähteny, sitten pari järjestyksen valvojaa tuli ja kiskasi miehen pihalle,tokasivat vaan sanoa kun pojalla oli housut nilkoissa että "mies on oottanu housut kintuissa tyttöjä teltassa"(pipo ja t-paita oli jääny telttaa ja me nakattiin ne siihen pihalle,turhaan soitat sotkamon poliisille ja etit niitä,eiköhän ne ole kerätty roskikseen).

"Hei sinä siinä hei sinä siinä hei sinä siinä sulla on nyt vähä väärä teltta ala nousta hei sinä siinä hei sinä siinä hei sinä siinä"

Lauantaina en muista mitä tapahtu, keikkoja katseltiin. Leijonamieli & putkimiehet teki kam pakin <3 ai niin ja oltiin me siellä helsinkiläisten huvilassa,ei ne helsinkiläiset olekkaan niin kusipäitä mitä ovat antaneet ymmärtää.

su aamuna lähettiin sitten kesken bileiden pois kun oli niin vaisu meininki,meinasin nukahtaa rattiin mutta hyvin selvittiin perille kun kuuntelin sanan levyä ja nauroin yksin siinä kun muut nukku.

Ja nyt seuraa hehkutusta:Hantta sai huutaa mikkiin "pipe fest" kun steen1 laitto mikin sen suun eteen,ja mie sain koskee redramaa ja cheekkiä. Sana nähtiin(tai se oli nähny ensin meidät) ja siltä ostettiin levy, ja saatiin nimmarit kaupan päälle(tack!).

Ja mikä meni pieleen: Mikä helvetin ilo on sotkee ne vessat,kun kuitenkin te itekkin niissä joudutte käymään?!? Talkoolaisethan ne on sitä varten että roskat kerätään,mutta ei sekään ole paljoa vaadittu jos ne tyhjät tupakka askit ja tyhjät koff lavat yms. viette roskiin.

Meno oli hulvatonta ja jengi oli mukavata,muutamalla valehteli silmät sen verra pahasti kun minua sanaksi sanovat ja sitten joku poika porukka meni ohi ja sano että mc hella,kyllä täällä näköjään jotkut katselee minunkin kuvia. :D Mutta niin vuoden päästä tulee täyteen 10 vuotta siitä kun ensimmäinen paippi pidettiin,joten juhlat ja nähdään ensi vuonna! Minulta voi sitten niitä lippuja varmaan taas ostella.

ninskui-27.9!<3Luonut: ninskui-Sunnuntai 28.09.2008 18:35

wow!<cool> tost illast tuli kaikinpuoli ihana ja aivan paras, tollast en osannu koskaa edes kuvitella<hymy><sydän> kivaa oli ainaki<virne> hei, kännis ja läpäl<cool>
mut se chorale oli iha vitu paska, käytii vaa morjenstaa sitä mut kyl mä olli ja janin kans jammailin mukan yhdes välis<virne><sydän>

sit yhdes välis käytii mä,sanni,paula ja linda jossai jensku ja näitte pippalois mut ei pahal mut hajos pää siihe metelii<totinen><sydän> ja mukavaa oli haahuil ympäri kalantii<tuuletus>

muute, ihmiset, jos lyötte ni lyökää ees kunnol, huoh

oliha siin illas sit kaikkee mukavaaa muuutaki.... <vink>

palumatka oliski mukava ku muistais jottai ja tänä iskä kysel kaikkee ja olin iha hukas ko olin kuulemma eile jo nii pali selittäny

messis; paula,linda,sanni<sydän>
jaakko,olli,jani<sydän>
jottai muit tuttavuuksii<sydän>

rakastan!
ps. pidä kiinni lujempaa, tätä hetkeä en koskaan takas saa

-Pamppers[Ei aihetta]Luonut: -PamppersLauantai 16.08.2008 10:35

Wohooooooo! Bileet nyt kuulkaas ;D ei vaa kaikki bileet ny loppu ja nukkumaan ;>>
« Uudemmat - Vanhemmat »