IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
7.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 31 (1.7.2008 alkaen)
Ylläpitäjä
TsiaR
« Uudemmat - Vanhemmat »
"Perintöveron raja on nykyään 20 000 euroa. "
Toisin sanoen perintöveroa en taida elämässäni maksella. Vai kuka luulee että minun vanhemmilta jää perintöä yli 100 000 rahayksikköä? Ja siihen vielä sitten on liikkumavaraa 160 000 killinkiin asti, toistaisella sijaissisarusten lukumäärällä (jotka voi siis täysi-ikäisinä adoptoida, mitä en tosin tahdo).

Varsinkaan, kun vanhempani käyttävät, kuten mielestäni kuuluukin, rahat kyllä ihan eläessään ihan itseensä (ja toki myös läheisiinsä sun muuhun). Kuulema sieltä on villasukat tulossa, siis meille kaikille viidelle yhteiseksi, eli pari raitaa / lärvi.

Mä en edes tajua tota perintöjuttua. Sen saa sitten kun on jo niin vanha että on talous vakaalla pohjalla (no minusta ainakin pitäisi olla). Enemmän mä rahaa kaipaan nyt, kun olen aloittamassa omaa elämää ja taloutta; ja sitä saankin, ainakin semmoista on lupailtu.

Jää niiltä kyllä varmaan jos jonkinlaista rojua. Vaikka uskon että kyllä ne niitäkin kiertoon laittaa meille lapsille ja lapsenlapsilleen. Suksia ja nappeja ja lautasia ja sänkyjä ja...

Kumma juttu tuo tavara, kertyy vaikkei olisi rahaa.
« Uudemmat - Vanhemmat »