IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
19.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 258 (1.7.2008 alkaen)
Koko
131 jäsentä
Tyttöjä: 130
Poikia: 1
Keski-ikä
27,2 vuotta
Otos: 93 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,6 vuotta
Ylläpitäjä
Ravenild

Jäsenet (131)

niina222Silverleaf5RPnankksuEmsaSSMpleiVivesteri^^JanikaSusbe--kettrishjennisArnold_|rumalapsi|usvaneito^hooligan^^
« Uudemmat - Vanhemmat »

UnruheHuh.Luonut: UnruheKeskiviikko 13.07.2011 23:48

Olo on niinku olis voittanu loton pääpotin.
Alkuun pelotti ja jännitti, mutta hyvin meni.
Kävin siis hra Iipalla maastossa yksin, en ookkaan noin vuoteen käyny sen kaa maastoilemassa.
Oltiin varmaan hurja näky ku mentiin "luomuna", ts. kuolaimettomilla suitsilla ja ilman satulaa :> Mun herralle kun ei nuo pelit ja vehkeet enää sovellu :D
Ihan hienosti meni, kotiin päin tietenki ravurin tapaan vähän ravailtiin mutta jarrut löyty tosi hienosti :) Annoin ravailla kun niin tasaseen tahtiin meni, koska en ois millään halunnu hermostuttaa sitä "ekalla" maastoreissulla :')
Ihan niinku olis ostanu uuden hevosen, vaikka nykyinen on ollut mulla 4 vuotta. Sain tänään nimittäin kuolaimettomat sille päähän ja aluksi jännitti ihan kauheesti että mitä se niistä sanoo. Päätin olla erittäin varovainen ja taluttelin sitä vaan ensiksi kentällä, no sehän on niin kiltti ettei se mistään mitään sano ja eikun selkään.
Toimi aivan mielettömän hyvin! Taipu, laski päätä ja oli tuntumalla koko ajan. Ei pään nykimistä, heittelyä tai suun aukomista, kerrassaan täydellistä! Vielä pitäs päästä maastoon kokeilemaan, että mites se kotimatka, mutta vielä ei uskalla :) Aika näyttää..

PS. http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=300404&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC

Crash^^Ahkera olin tnä :DLuonut: Crash^^Sunnuntai 13.06.2010 02:53

Menin tallil ja sit laitoin Mappulan kuntoon, kentälle ja selkään :) 1h 15min mentiin käyntiä ja ravia sekä kokeilin yhen lyhyen pätkän laukkaa, mut ei ollu oikeen mun juttu x) Mamma meni mukavan rennosti<3 Oli ihanaa kyl<3

rentoa menoa :)






Sit ku tulin nappulaa ratsastamasta selvitin sen jouhet ja vähän harjailin tammaa. Sen jälkeen Tinttiä aloin laittaa kuntoon ja sit poitsun kans kentälle vääntää :D Tinttuli oli ihan suber tnä<3 Meni lähes puhtaasti pohkeenväistöä ravis<3 Olin ylpee^^ Muutenki mukavasti toimi ja taipu^^ Kivaa oli<3 Selvitin Tintinki jouhet:)
<3

Crash^^Tnä :PLuonut: Crash^^Keskiviikko 03.03.2010 22:52

Ria oli siis meil yöt ja meni tnä takas himaa :) Oli hubaa ;)

Sit käytiin ratsastelemassa :) Alkukäynnit pellolla ensin auratulla osiolla ja sit piti mennä umpihankeen kävelemään, no tuota muutama metri mentiin ja sit poika meni polvilleen. Säikähin et et jäikö se junkkuriin tai jtn ni tiputtauduin (ku se ei suostunu liikkumaan) no sit sain sen maasta käsin liikkeelle ja talutin sen takaisin auratulle alueelle. Oli aikas hyvät alku lämpät kummallekki ku lunta oli kuitenki sen verran et melkeen mua napaan asti ni sai tosiaan kahlata ;D No selkään takas ja sit kentälle.

Kentäl aloitettiin käynnissä ja ravissa lämmittely ympyröitä, voltteja ym tehdessä. Sit otettiin muutamat laukat kumpaankin suuntaan. Kaikki nostot ei itessään ollu ihan puhtaita, mutta laukka oli tasapainoista ja mentiin pienipätkä koottuakin laukkaa! :D<3 Kyllä muutama hieno nostokin tuli^^

Sit alettiin menemään väistöjä käynnissä, meni hienosti! Ravailtiin sit taas ja huomas että poika oli tosiaan lämminnyt hyvin ni pysty alkaa tekee kunnolla töitä :) Mentiin viel muutamat laukat ja tauvuteltiin ja väännettiin ravissa ihan huolella. Harjoiteltiin myös väistöä ravissa, aluks ei oikein tahtonu hiffata ja yritti tarjota kaikkea et mitä hänen pitää tehä, mut lopulta tuli yks lähes puhas väistö ravissa ja siihen päätin lopettaa.

Pitkät ohjat ja hetken kävelyä ja sit loppuravit pitkin ohjin viel :) Sami sit käveli viel jonkin aikaa kentäl et poikaki tasaantuis ja sit tallis kuivatin yhel loimel ja laitoin viel vohveliloimen ulos ku sen verran oli hionnu ;o Siit on pitkä aika ku viimeks oon näinki jaksanu ratsastaaratsastaa :) Mut hienopolle<3 Laukanvaihdotki menee jo hienosti! ^^<3

nincuu[Ei aihetta]Luonut: nincuuTiistai 01.09.2009 23:45

Imppu oli oikein mukavaisa polle !
tosi upee ravi, ja viel ihan mukava istuukki vaik entinen ravuri onki :p
pohkeen väistönki osaa hienosti, molempiin suuntii ; D kuunteleeki tosi hienosti,
liinas olemist ei oikee raukka tajunnu:< : D
tykkäsin !
Eilen menin Lotalla ja Vauva on mahti <3
Tänää menin Antoniolla ja Verpyllä :D
Yritin hyppää verpyl mut ei se oikein tajunnu ku ei sil oltu ikinä hypätty. Muutaman kerran meni ristikon tosi nätisti. Nyt laulaa Iiriksen kans karaokea :) Zau!

Ps. Oon ajanu vajaas 3 viikos jo n. 4000 kilometriä.
ajoin myös koko matkan tänne ähtäriin.


Kuvia Lotasta ja lapsukaisesta tulee varmaan yöllä jos jaksan siirtää Helin kamerasta kuvat!

nappelssiini[Ei aihetta]Luonut: nappelssiiniPerjantai 22.05.2009 20:54

hiiiih Riikallahan oli ihan kiltti heppa :))))
Peppiki ratsasti !
Katoin vanhoja videoita jolloin tapeltii ponin kanssa että ei viedä, ei pelleillä. En ees muista että poni nosti silloin laukan aika kevyesti (: Entäs kun ensimmäistä kertaa laukattiin Rami vaihtaa ite laukan. Toivottavasti poni paranee pian ja päästään treenaamaan laukkaa (:

ilonAmmeNaantalin aurinkoLuonut: ilonAmmePerjantai 19.09.2008 14:46

Eilen oli minun ja Onnin eka yhteinen ratsastustunti. En olisi ikinä osannut kuvitella Onnin osaavan jo niin paljon asioita, mitä ope sai minut ja Onnin tekemään. Kai sitä oon sitten jotenkin oikein päin osannut kouluttaa. Ja mikä parasta, Onni nosti hienot laukat molempiin suuntiin (vaikka en ole sillä vielä ikinä kentällä laukannut!!!!). Kertaakaan ei edes väärää laukkaa tarjonnut.

Happy, happy, happy.... :D
« Uudemmat - Vanhemmat »