IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
20.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 049 (1.7.2008 alkaen)
Koko
25 jäsentä
Tyttöjä: 8 (32 %)
Poikia: 17 (68 %)
Keski-ikä
34,6 vuotta
Otos: 20 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,0 vuotta
Ylläpitäjä
Deus
Valvojat
JeWe^, 8NO, lawl

Jäsenet (25)

JeWe^gta4Ukko_AapeligaseliSnaggomaxgru[Tigris]SaLLaSMeitziXOkia_oraDeussamitheberbermakeeeelawleuphoria_Skinnyman
« Uudemmat - Vanhemmat »

lawlVoitto. Motherfuckers fail;ASDLuonut: lawlPerjantai 25.12.2009 21:11

Hei!

Kiitos viestistäsi. Saatavilla olisi samanlainen huone kuin nykyinen huoneesi, 3h+k-soluasunnosta huone 2 (13,5 neliötä, vuokra 273 €/kk), joka on kaksikerroksisen solun toisessa kerroksessa. Asunto on K-rapussa, joka valmistuu perusparannuksesta 15. tammikuuta. P-rappu menee remonttiin 25. tammikuuta eli muuton tulisi tapahtua ko. aikavälillä. Voimme esimerkiksi sopia niin, että muuttaa voisi perjantaina 15. tammikuuta kello 14:00 alkaen ja nykyisen asunnon avaimet tulisi palauttaa tiistaina 19.1. HOASin Kampin toimistolle. Ilmoitathan, jos tämä järjestely käy niin voin esittää sinulle asuntotarjouksen!

Ystävällisin terveisin,

Annika Järvinen
HOAS Asuntojen Vuokraus

radiominnieALAN KOHT RIEHUULuonut: radiominnieMaanantai 12.10.2009 21:23

ku vittu en tiiä mitä teen ton kämpän kaa. huomen ois deadline. repäsen kunnol, en ota sitä vastaa ja sit jos ne ei anna mulle toista kämppää tai löytää jonku viel paskemman tilalle nii soitan niille ja itken enkä lopeta ikinä ja panen niitten vaimoja.

brrr :(
Tolla mun iki-ihanalla kämppiksellä on jätkäkavereita kyläs. Nyt ne sit kokoaja on koputtelemas tos mun ovella ja kyselee tyhmiä ja vinkuu mua röökille ja yrittää ängetä tänne mun huoneeseen. Vittu mitä luusereita! Ja ne o iha kännissä ja mölyää ku apinat!

"sä vaikutat jotenki vittuuntuneelta"

Joo onko ihme.

Mä oikeesti oon valmis muuttaa kohta mihi vaa ja maksan tyylii itteni kipeeks ja oon vaikka syömättä koko ens vuoden kunha mä saan asua ja olla rauhassa ja siivota vaan omat sotkut! SAATANA. Ei tääkää päivä täällä kämpil voinu mennä hyvin..

EDIT PS. Nyt noi hoilaa tuolla rentunruusua ja muita irvinin biisejä aivan vitun kovaan ääneen ja iha vitun nuotinvierestä.

PÄÄSTÄKÄÄ MUT POIS TÄÄLTÄ mä tuun hulluks, en oikeesti kestä enää!

aaliaJOO HYI VITTULuonut: aaliaSunnuntai 23.08.2009 21:11

MULLA LÄHTEE JÄRKI TON MUIJAN KANS!

Tolla mun solu"kaverilla" on menkat. Ja mistäkö tiiän sen.. KU VITTU PÖNTÖN REUNA OLI MENKKAVERESSÄ JA VESSAN LATTIAL OLI KANS (siitä pöntön eestä). Oikeesti mikä helvetti ton muijan ongelma oikeen on. Mite joku KEHTAA jättää siivoomatta!! Mä alan oikeesti kulkee tääl kämpäs desinfiointiaine aina mukana! Ja kumihanskat kans.!

HYI SAATANA!
« Uudemmat - Vanhemmat »