IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
29.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 137 (1.7.2008 alkaen)
Koko
160 jäsentä
Tyttöjä: 155 (97 %)
Poikia: 5 (3 %)
Keski-ikä
34,9 vuotta
Otos: 115 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,6 vuotta

Jäsenet (160)

venya`__fragolaIchigo_ChevalCecci__siiirr`_saara__Mimmu||_Fiore_SunredSeikkailuTime_Lord-Loney-lil_bear^-Johanna-^creeker
« Uudemmat - Vanhemmat »
Good heavens. People.

eliisabettihihiLuonut: eliisabettiPerjantai 25.12.2009 17:44

miks kirjottaisin mitä sain?

mutta joo heräsin tänää klo 9 ku claudia lähetti hyvää joulua XD se ei ollu koskaa erityisen hyvä matikas nii ehkei se tajunnu että nukun. mutta kymmeneltä taas ylpeys ja ennakkoluulo, siin meni 5h. mä rakastan sitä niin paljon oikeesti. aina jaksaa sitä kattoo.


UUH no sen verran voin sanoo että tuli vähä shakespearee :D ja yks toine hyvä kirja :)






kuka on lukenu taas vähä liikaa lempikirjoja? D:
(+ kattonu lempielokuvia :3 )

Kattuuta[Ei aihetta]Luonut: KattuutaLauantai 04.07.2009 23:16

Herranjestas, olen vielä elossa. -___-'

Eilen illalla biletystä Cherryn kanssa.
Tanssimista korokkeella. Pitkittynyttä small talkkia naistenhuoneessa.
Puol seitsemältä aamulla laahustamista kotia päin.

Yön saldo.
Kaks lasii skumppaa, Cosmopolitanii, White Ladyy, mustikkashotti, sekä sotamursunkin kaatava annostus minttushotteja, joiden tarkkaa lukumäärää en halua edes alkaa miettimään. Thanks Cherry!
*haurasta hekotusta*

Olo kuin rautatangosta iskun saaneena. Katselen toisella silmällä BBC:n Pride and Prejudice (Ylpeys ja Ennakkoluulo) tv-sarjan jaksoja ja tuumin naisten hyviä käytöstapoja (ja niiden puutetta tiettyinä aikoina).

paperisiipiYlpeys ja ennakkoluuloLuonut: paperisiipiSunnuntai 18.01.2009 18:33

Ah, katsoin kyseisen elokuvan viikonlopun aikana kolme kertaa, eikä kyllästytä vieläkään tippaakaan! En oikein itsekään osaa täysin nimetä, että mikä ihme siinä kiehtoo.

Ehkä se on se monen sadan vuoden takainen tunnelma, kun kaikki on aivan erilaista kun nykyään. Kumarellaan ja niiaillaan, teititellään, kositaan parin tapaamiskerran jälkeen.. Jotenkin se tuntuu tämmöisestä nykyajan ihmisestä joten taianomaiselta, että noin on ihan oikeasti joskus ollut. Ja se tunnelma vaan on jotenkin niin sellainen.. En keksi edes sanaa sitä kuvaamaan! Kaikki on niin hillittyä ja määrättyä ja kohteliasta ja ah. Kaikki se, mitä ihmiset ei nykypäivänä osaa arvostaa tai jota ei tulisi mieleenkään tehdä. Tuskin kovinkaan moni toisen tavatessaan kumartaa tai niiaa ja sitten kohteliaasti teititellen kysyy kuulumisia. Siinä vaan on jotain hohtoa.

Tai se voi johtua elokuvan tunnelmasta. Koko leffan ajan se perustunnelma säilyy. Se on jotenkin hauraan kaunis, monivärinen ja hento. Kaikki tuntuu jotenkin kauniilta ja taianomaiselta, kutkuttavalta. Kohtausten tunnelmasta riippumatta tuo perustunnelma säilyy aina siellä taustalla, kävipä mitä vain.

Uskon kuitenkin, että kaiken eniten elokuvassa kiehtoo hahmojen väliset suhteet. Ne on niin aitoja! Ja kun eletään aikakautta, jossa ihmiset (perheitä lukuunottamatta) koskettavat toisiaan todella vähän ja harvoin, niin voi luoja sitä sähkövarausta, joka sitten niihin harvoihin kosketuksiin sisältyy! Ja perhesuhteet on niin mielettömän lämpimiä, ihmiset ihan oikeasti välittää toisistaan. Bennettien perheestä se ihmisten välinen lämpö oikein huokuu.

Kaikkein kiinnostavin ihmissuhde koko elokuvassa on ehdottomasti Darcyn ja Lizzien välinen. Vaikka kyseessä on melko tavanomainen, rikkaan miehen ja alempisäätyisen naisen suhde, niin kuitenkin siinä on jotain erilaista. Kaikki suhteen ylämäet, kuopat ja montut vaan lisää sitä kiihkeyttä ja jännitystä, mikä noiden kahden väleihin kehittyy. Ja voi niitä kipinöitä, ne pystyy ihan oikeasti melkein konkreettisesti näkemään. Tässä todellakin nähdään, miten lähellä toisiaan viha ja rakkaus voivat kulkea..
Kaikkein eniten kuitenkin rakastin niitä pitkiä katseita, joita nuo kaksi luovat toisiinsa miltei koko elokuvan ajan. Ja ne muutamat viattomat, pienet kosketukset.. Se tuo ihanaa kipinää ja sähköä, jännityksentunnetta ja voi luoja sitä räjähdystä, kun he vihdoin saavat toisensa!
Ja kyllähän nuo kaksi sopivat toisilleen täydellisesti. Ihanaa katsoa, miten Lizzie pitkin elokuvaa hitaasti alkaa tajuamaan ja lopussa vihdoinkin se täydellinen valaistuminen tulee. Ja lopun herkät kohtaukset sai kyllä kyyneleet virtaamaan.

Niin, tiedä häntä, mutta kaiken kaikkiaan kyseessä on erittäin viehättävä ja värikäs elokuva, jota suosittelen jokaiselle, joka ymmärtää/pitää edes hiukan romantiikasta. Mutta varoitan, kyseessä on erittäin koukuttava ja tunteet pintaan nostava pätkä.

(Ja ensi viikolla kirjastoon samaista kirjaa lainaamaan!)

MarakuhiiLuonut: MarakuTiistai 13.01.2009 01:13

Eilen kyllä katsoin paljon mukavampia elokuvia XD
Pikkusisko vuokrasi R:ltä Walle piiretyn. Se oli aivan ihana!!! <3<3 Suosittelen katsomaan...Itkin jopa lopussa :D

Katsoin sitten illalla Ylpeys ja ennakkoluuloja elokuvan, Se oli myös tosi ihana elokuva ^^ nais pääosaa näytteli Keira Knightley ^^

Mimmu||YLPEYS JA ENNAKKOLUULO<3Luonut: Mimmu||Perjantai 04.07.2008 16:51

BAFTA- ja Emmy-palkittu draamasarja lukeutuu kaikkien aikojen suurimpiin TV:lle tuotettuihin sovituksiin, jonka upea lavastus, silmiä hivelevä kuvaus ja loistavat näyttelijäsuoritukset herättävät uskollisesti henkiin Jane Austenin klassikkoromaaniin

Varakkaan poikamies Mr. Darcyn ja eloisan Elizabeth Bennetin välinen suhde on tunteikkaan ja koskettavan tarinan selkäranka. Ylistetyn käsikirjoittaja Andrew Daviesin sovitus herättää tarinan henkiin harvinaisen säväyttävästi. Jennifer Ehle ja Colin Firthin intohimoiset roolisuoritukset luovat käsinkosketeltavan sähköisen tunnelman tunteita hehkuvalla läsnäolollaan.
Sarjasta tuli klassikko heti syntyessään ja se otti ansaitusti paikkansa televisiohistorian suurdraamojen listalla.


Katoin eilen illalla/yönä tämän 6 osaisen minisarja. Se kestää vähän yli viisi tuntia mutta hyvin itse ainakin viihdyin oli se sen verran ihanan romanttinen ja hyvin tehty elokuva.

Suosittelen lämpimästi kaikille :)

||Luin juuri samaisen kirjan (10.7.-08) se oli yhtä hyvä kuin tuo sarja. Sarja on tehty hyvin kirjan mukaan eikä niissä huomaa kauhean monia tai isoja eroja. :)
« Uudemmat - Vanhemmat »