IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
9.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 902 (1.7.2008 alkaen)
Koko
27 jäsentä
Tyttöjä: 12 (45 %)
Poikia: 15 (55 %)
Keski-ikä
36,5 vuotta
Otos: 19 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,5 vuotta

Jäsenet (27)

MaristytteliRauska_JrGeorg_INXP_2023Jeesusfreakherbiemarko-82Kaunis_UniSkyMarshalInkvisiittorisininenenkeliCzaemppupuuLutunalleLarryThorne-satuuhdt-kuljettaja
« Uudemmat - Vanhemmat »

ollip1HB - Herralle KiitosLuonut: ollip1Tiistai 31.05.2011 02:02


Herralle kiitos, valta ja voima. Pelastit meidän, syntiset kurjat.
Sinne se paha haudattiin, Golgatan ristille.
Tämä on vastaus seuraavaan kommenttiin eräällä palstalla.

"Hitsin vimpulat...
Mutta näistä jakeista tulee silti mieleen että häh. Aivan kuin ihmisen ja ihmisen välissä olisi koko ajan joku kolmas pyörä. "


Siis ihmisen ja Jumalan välissä on tosiaan "kolmas pyörä".
Se kolmas pyörä on synti. Synti erottaa ihmisen Jumalasta, koska Jumala ei voi sietää vääryyttä eikä syntiä. Jos kolmannelle pyörälle haluaa etsiä persoonaa, nini syntiä edustaa Saatana, joka on valehtelija alusta pitäen. Hänen valhetta seuraten ihmiskunta on nytkin erossa Jumalasta ja matkalla kohti lopullista kuolemaa.

Room.6:23 Synnin palkka on kuolema

Kuka on tehnyt synnin on Jumalan rangaistuksen kohteena aivan kuin kuka tahansa, joka on rikkonut yhteiskunnan lakia vastaan, on lain mukaisen rangaistuksen kohteena. Joka on varastanut, mikä hän on? Hän on varas. Joka on kerran valehdellut, mikä hän on? Hän on valehtelija. Jne jne, emme ole puhtaita Jumalan edessä kukaan.

Onneksi Room.6:23 jatkuu

...mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.


Armoa on, että Jeesus kärsi rangaistuksemme ja kuka haluaa voi tämän ottaa vastaan. Jeesus otti laskusi ja ulosottovelkasi Jumalan edestä ja pisti ne maksuun omalla verellään, joka vuosi ristin puulla. Nyt Jumala kutsuu jokaista luokseen ottamaan tämän maksun vastaan. Mutta ei sitä uskoon tulla noin vain, täytyy tehdä parannus, eli tunnustaa ja hyljätä syntinsä ja sitten saada ne anteeksi.

Joku voi kokea etei halua tehdä parannusta, ja saattaahan se kirpaista noin ajatuksena, mutta lopulta se on oikein tehdä ja kun Jumala sitten antaa anteeksi, ei voi kevyempää oloa olla. Sitähän melkein jo leijailee olonkin vuoksi taivaaseen kun Jumalan antaa anteeksi:) Ystävä, eiköhän notkisteta sen verran polvia, että lähdetään nyt elämän tielle yhdessä Jeesuksen kanssa.
Helsingin sanomissa oli hauska mainos pari päivää sitten. Mainos oli Helsingin ev. lut. seurakunnalta. Siinä oli kuvassa neljä ihmistä. Darwin, Freud, Jeesus, ja Kopernikus. Alla oli teksti:

"Heille naurettiin. Heidän päälleen syljettiin.

Tämä nelikko ymmärtää toisiaan hyvin. Kaikki heistä joutuivat kohtaamaan ihmisten pilkkaa, osoittelua ja solvauksia esittäessään vallankumouksellisia väitteitään. Huhun mukaan Darwinia tönäistiin sekatavarakaupassa ja kuka tietää, vaikka Freud olisi saanut postiluukustaan haisevan vastalauseen. Jeesus taas... niinpä. Hänen teesinsähän oli lopulta kaikkein järkyttävin: että kuolemaa ei ole. Pilkasta piittaamatta Jeesus uskoi vakaasti asiaansa ja toimi Hyvänä paimenena niille, jotka kulkivat hänen kanssaan tämän rohkean väitteen viitoittamaa polkua.

Ensi sunnuntaina kirkoissa vietetään jälleen asian tiimoilta Hyvän paimenen sunnuntaita. Jumalanpalveluksen merkeissä luvassa on ehtoollista sekä ryhmähenkeä kohottavia saarnoja ja virsiä tästä kieltämättä mullistavasta ajatuksesta. Lisätietoja osoitteesta www.uskotoivorakkaus.fi "

http://uskotoivorakkaus.fi/uutisia/copy_of_on-vain-yksi-nakymaton-jeesus

Ok... Tämä kävi mielenkiintoiseksi. Kopernikus ehdotti että maa kiertää aurinkoa eikä toisin päin. Kirkko jyräsi Koperniuksen ja koko asia unohdettiin vuosikymmeniksi. Myöhemmin Galilei otti Koperniuksen idean uudelleen esille lisätodisteiden kera. Kirkko pisti vastaan ja lopulta hävisi, vaikkakin häviö tapahtui vasta kauan Galilein kuoleman jälkeen. Darwin ehdotti evoluutioteoriaa, kirkko pisti vastaan ja hävisi. Vaikka sota on ohi, niin tämän asian suhteen käydään vielä yksittäisiä taisteluja, sillä tieto sodan loppumisesta ei ole vielä tavoittanut kaikkia. Kuitenkin nyt nämä ihmiset ja Freud on rinnastettu Jeesukseen?

Tarkoittaako tämä sitä että ev. lut. seurakunta tunnustaa evoluutioteorian? Tämä taas ei mene yksiin ollenkaan ev. lut. seurakuntanuorien ja ev. lut. opiskelijoiden linjan kanssa jotka ovat täysin evoluutiovastaisia.
Vrt: Kayin#blogcomments http://www.opko.fi/

Pointtini on, että voisiko ev. lut. seurakunta nyt vähän tarkentaa linjaustaan tämän asian suhteen että ihmiset voisi tehdä päätöksiä seurakunnasta eroamisensa tai siinä pysymisensä suhteen.
« Uudemmat - Vanhemmat »