IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
11.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 017 (1.7.2008 alkaen)
Koko
13 jäsentä
Tyttöjä: 11 (85 %)
Poikia: 2 (15 %)
Keski-ikä
24,5 vuotta
Otos: 11 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,1 vuotta

Jäsenet (13)

alpsu_`hein|Jepazyoyox--Shanna-a|pomarjouujoannaa_^Johanna^tiituu_lindáTigguMiquel1
« Uudemmat - Vanhemmat »

DreamnationUnelmien poikamiestyttöLuonut: DreamnationKeskiviikko 05.12.2012 14:05

Mua rupee aina naurattaan, ku alan aattelee Unelmien Poikamiestytön ja Unelmien Poikamiehen mainosten/ohjelman aikana, et mitä jos siel kilpailijoissa onki pari bi-henkilöö. Sit ne löytää toisensa sielä ja karkaa keskenään. :D

Joo. Mun ei aina kannata ajatella.
Meen tänää vanhempien luo loppuviikoks. <3
Kaksi muffinsia oli uunissa, toinen sanoi toiselle:
- Onpa kuuma
Toinen vastasi:
- Voi ei, puhuva muffinssi!

!
!
!
!

Emmu vitsin jälkee "REPS se ittekki puhu!"
Nyt tulee taas avauduttua vähän turhankin tiuhaan tahtiin, mutta missä noista naittamisohjelmista ovat muut kuin yleisten kauneusihanteiden mukaan täydellisyyttä hipovat ihmiset? Anteeksi vain, olen katsonut tänään maanmainion Markon luona tavanomaista moninkertaisesti enemmän televisiota ja näin ollen noteerannut, millaista ohjelmistoa siellä tätä nykyä tarjotaan. En nimittäin katsele sitä juuri lainkaan kotioloissa.

Minä voisin tässä esittää formaatin, jossa "unelmien" poikamiehenä toimii yours truly ja ehdokkaina aknesta kärsiviä, tuulipukuihin sekä lenkkareihin sonnustautuvia ja pääasiassa roimasta ylipainosta kärsiviä naisihmisiä tai miksei vaikka samanmoisia miehiäkin yksin tein. Meikäläinen kun ei täällä päässä ole ulkonäöllä pilattu ja voisin vaikka varmuuden vuoksi jättää partani ajamatta kolmeksi kuukaudeksi. Ostaisiko joku moisen ohjelmaidean? Luulisi nyt muutenkin kaikkien noiden ihmisten saavan itselleen seuraa, joten ehkä telkkariin mennään keikistelemään tarpeeksi suuren rahapalkkion innoittamana tai vanhan kunnon julkisuudenhimon ajamana. Hei, minäkin olen saanut itselleni tyttöystävän ilman moista kepulikonstia.

Sama pätee muihinkin ohjelmiin, myös luonnollisesti fiktiivisiin draamasarjoihin. Jenkeistä välittyy melkoisen yksipuolinen kuva muualle maailmaan (vaikka heidän runsas liikalihavuus tiedetäänkin), sillä näköjään yleisöönkään ei olla päästetty kuin missikisakandidaatteja. Dr. Phil muodostaa ehkä ainoan poikkeuksen, sillä tavallisiakin ihmisiä on eksynyt kameroiden eteen. No joo, antaa nyt olla tästä asiasta tällä kertaa.
« Uudemmat - Vanhemmat »