IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
12.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 304 (1.7.2008 alkaen)
Koko
48 jäsentä
Tyttöjä: 21 (44 %)
Poikia: 27 (56 %)
Keski-ikä
33,4 vuotta
Otos: 26 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,0 vuotta
Ylläpitäjä
d_o

Jäsenet (48)

ClariceKirppu_81^Tseikkis^Gabuero_^^tox^^_ChisaleyaAibroRegigoaivopierutuulabearMKDELTALipav01dwannaskrrtapecat
« Uudemmat - Vanhemmat »

Korru[Ei aihetta]Luonut: KorruTiistai 24.03.2009 02:45

Tuli katottua putkeen Serial Experiments Lain, top 5teenhän tuo nousi sinne NGE + EoE, Clannad, Tengen Toppa Gurren Lagann, Death Note joukkoon.

Huhhuh, kivaa aivojumppaa... oli loppua kohti kiva huomata jos joskus jotain arvasi jotenkuten sinnepäin :D Aika hämmentyny oon kyllä vieläki, vois melkee englanniksi kattoa vielä jossain kohti, jos jostain aukeais kerran nähneenä ja eri sanamuotoina vielä vähä paremmin.


Kivoja quoteja sais tuosta :)

Suosittelen kaikille, semmone jännä selkeesti ainakin vähän transhumanistisistä ajatuksista pohjaa ottanut psykologinen anime, jossa muutenkin kaikkea jännää ja kivaa.

MKDELTAextensionLuonut: MKDELTAMaanantai 16.02.2009 15:25

Olin kylässä Kouvolassa, tai tarkemmin Valkealassa. Kävin e2en luona ja kivaa oli.

Meinasin pyörtyy saunassa :D DD DDDD nestehukka FTL.

Juotiin Bacardi Breezereitä ja Viru Valge coolereita ja katottiin Lost Highway. Yhtä aikaa. Absurdi yhdistelmä. Ehkä? Joo.

Katottiin myös yhteensä 10 jaksoo Lainia viikonlopun aikanaAAAAAA AAA AA A A AA AA jo9o huomattiin et Karl näyttää yhelt mikseriläiseltä ja samal ku e2 pakkomielteisesti etti sen kuvaa netisti se löysi kuvia lain figuista ja pehmoleluista :3 ohops minä en kirjoittanut tuota. e2 huomautti miten nörttii on kattoo animea xboxin kautta samal ku taustal pyörii omenakone jossa on extranäyttö mutta minä vain pidin tilanteesta koska olen niiin down in it muutenkin hihheisaatana.

Niin ja 3 jaksoo Twin Peaksia. Se vaikutti sangen kovalta sarjalta! Pitää katsoa se loppuun joskus. Henkilöhahmot oli ainakin jotain ihan parasta siinä.

Saatiin vähän nihkeesti aikaan biisejä mutta tehtiin niin että minä skitsosin mikkiin ja mikki meni lelukiippariun läpi ja efektipedaalinläpi ja suht hullua ääntähän siitä tuli.

Lainasin jotain levyjä. uziqia ja prodigyä ja orbitalia.

Mulla oli mukanani jotain omia levyjäni ja kaks kirjastosta otettua NINin levyä niin ripattiin sit eebtwoolle lisää musiikkia kans.

Oli todella mukavaa ja varmaan sit taas joskus meen käymään uudestaan.

Nyt väsyttää aika paljo ja pitäs viritellä omat synat takasi paikoillee

valokuvallista todistusmateriaalia tulee joskus

ja vielä loppuun Pakko Saada Kertoa että
IIIII WWWAAANNTT YOURR SSSSOOOUULLL
III NEEEEED YOURR SSSOUUUULL

COME ON YOU FUNNY LITTLE MAN FUNNY LITTLE FUNNY LITTLE MAN UUUuuuuUUuuUUUUU

go on, give us a snare rush rush rush rush rush rush hsur krrrrtttpiipsskkhhhjjjfff

ette ikinä arvaa mit' me kuunneltiin : D

MKDELTAsys9122008Luonut: MKDELTATiistai 09.12.2008 19:18

Oli tarkoitus lähteä punttikselle mutta kesken kävelymatkan oikeaa jalkaani rupesi pistelemään. Älyttömästi. Tuntui siltä kuin siihen olisi tökkinyt injektioruiskun ja minigunin risteytys. Keskeytin matkan ja nilkutin takaisin kotiin. Tutkin tilanteen. Kipeässä kohdassa ei näkynyt mitään, se ei edes punoittanut. Tutkin housujen lahkeet, niissä ei ollut mitään terävään viittaavaakaan. Nyt tuota mystillisen pistelyn aluetta kuumottaa ja ehkäpä se turpoaa. On hiukan sellaiset fiilikset. Mistäköhän on oikein kyse? Joku mystinen hermosärkyjuttu? Teoriassa ei mikään ylläri. Ei ole ihme että vartalo panee vastaan jos ei tullut SU-MA yönä nukuttua melkein lainkaan. Ja kävin sunnuntaina punttiksella.

Jasca tilasi Experiment CD:n. Tilatkaa tekin.

Ostin tänään aikaisemmin Lain-boxin (vanha uutinen joillekkin). Vieläkin aikaisemmin nukuin pommiin kymmenen aamuna. Skippasin kylmästi toisenkin tunnin koska minulla oli nälkä ja olin muutenkin jo myöhässä siltäkin. Menin syömään. Virhe, nakkikeittoa. Olin aika flipu sillä ainoalla tunnilla jolla olin koska olin tietty unohtanut sen kirjan kotiini.

Vieläkin aikaisemmin uusin MP3-soittimeni sisällön. Artifaktin Artifakts 2-levy, Tarmvredin Subfusc-albumi ja yksi Blastromenin biisi. Jollen olisi säätänyt MP3-soitintani kotona olisin ehtinyt kouluun. Mutta säädinpähän. Yli 18 vuoden ikä + kurssit joista voi saada vain S:n + se, että minä en edes saa lukion päättötodistusta = loistava opiskelumoraali. Sitä paitsi voisinen jopa sanoa että minua masentaa, mutta en jaksa ruveta erittelemään tätä tunnetilaan.

Sää oli ihan nätti.
« Uudemmat - Vanhemmat »