IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
15.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 143 (1.7.2008 alkaen)
Koko
17 jäsentä
Tyttöjä: 15 (89 %)
Poikia: 2 (11 %)
Keski-ikä
30,1 vuotta
Otos: 11 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 39,9 vuotta

Jäsenet (17)

nunnnu`krisasd-Heddieianna-jasulolNikotinrottansaijasiisiiHenuccaaxutin0IVIane|Maiju||MiiiSA-EbrychPipari85
« Uudemmat - Vanhemmat »
Vihreän liiton puoluepolitiikka pähkinänkuoressa:

- Suhtautuminen tulevaisuuteen vakavampi ja pitkäjänteisempi "kuin mihin poliitikot ja talouselämä ovat tottuneet" (piikitelläänkö kokoomuslaisia hieman lisempää?)

- "Ihmisen toiminta koettelee ympärillä olevaa luontoa." (No shit Sherlock? Ollu tilanne vastaava viim. kolme-neljä tuhatta vuotta. Jo Roomalaiset, ja heitä ennen Mesopotamialaiset raiskasivat luontoa, ei mitään uutta...)

- "Emme voi jatkuvasti tuottaa lisää tavaraa vahingoittamatta samalla ympäristöämme. Siksi talouden kasvu on suunnattava pois materian tuotannosta. Kestävä talous nojaa laatuun, osaamiseen ja palveluihin." (Milläs palvelet ilman tarvittavia välineitä, ne? Joku nekin tuottaa... Ja jos keskitytään palveluihin, kuka tuottaa välineet? Milloin ihmisistä tulee oma-aloitteisia kun niitä noin hyysätään?)

- "Itämeri voidaan vielä pelastaa, samoin uhanalaiset eläimemme. Metsiensuojelualueita on kasvatettava, jotta uhanalaisten lajien eloonjääminen voidaan turvata. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin ilmastonmuutoksen hillitseminen. Se on ihmiskunnan tärkein tehtävä ainakin seuraavat sata vuotta." (Itämeri voidaan pelastaa millä resursseilla? Uhanalaisten eläimien kohdalla sama, millä resursseilla, kun ne eivät riitä enää edes ihmisten hoitoon...? Ja viimeiseen kohtaan vastaus: Tapa Ihminen, sillä siitä päästään... Konsultoikaa Pentti Linkolaa aiheesta.)

- Työllisyyttä parannettava (eivät vain sano miten...)

- Alennetaan palkkoja ("työn hintaa laskettava", "Näin voidaan antaa toisille ihmisille lisää aikaa ja toisille mahdollisuus työntekoon.")

- "Työn hintaa laskettava" ja "luonnon kuormittamista verotettaisiin ankarammin." (Alennettu tuloverotus, suurempi teollisuuden verotus, ns. "ekologinen verouudistus", hidastaa taloudellista kasvua ja huonontaa elämänlaatua)

- ns. "Perustulo" (kaikille maksetaan rahaa, tekivät töitä tai eivät, ilmaista massia kaikille!)

- Puolueella "Ei taloudellisia taustakytköksiä, ja hyvä niin."

- "Pidämme tärkeänä sitä, että edustuksellista demokratiaa vahvistetaan lisäämällä vuoropuhelua valittujen päättäjien ja kansalaisten välillä. Avoimuus päätöksiä valmisteltaessa ja tehtäessä sekä vapaus mielipiteen ilmaisuun on demokratian ydin." (Ei tule onnistumaan, koska tavallista tallaajaa ei useimmiten kiinnosta politiikka. Outoa kyllä, ns. "vapaus mielipiteen ilmaisuun" ilmeisesti puuttuu kaikilta muilta kuin vihreiltä nuorilta, koska he suuttuvat kun esittää eriävän mielipiteen ja rupeavat meuhkaamaan)

- Ei sijaitse perinteisessä oikeisto-vasemmisto-akselissa, mutta ovat silti selvästi vasureita... On se jännä...
« Uudemmat - Vanhemmat »