IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
22.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 864 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
295 jäsentä
Tyttöjä: 228 (78 %)
Poikia: 67 (22 %)
Keski-ikä
34,9 vuotta
Otos: 201 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,2 vuotta

Jäsenet (295)

Rane1608_Nina_TiiiiJapiss-soakedEkal--Nakke--lager31ChamjAMI\\\Töppissannäö-_rA_Pampula_82rinsessa3Hullu_kemistiMerizka
Näin muute iha saatanan outoo unta. Mä olin mummolassa ja sit lähin lenkille jonnekki skutsii ja oli just satanu pikkase lunta. Mul oli sellane joku aika hieno keltanen jeeppi ja sit ajelin sil sinne mettää ja lähin kävelee, en kuitenkaa kerinny kävelee ku pari metrii ku joku huumejengi piiritti mut ja sit... NE PAHOINPITELI MUN GERBIILIN!!!!!!!! KELATKAA, GERBIILIN!!!!!!! Sit olin sille yhelle siit jengist et "VITTU SÄ VIET MUT JA MUN GERBIILIN TOL AUTOL SIT ELÄINLÄÄKÄRII KU EI MUL OO AJOKORTTII!!!" (mite olin ikin sit ajanu sinne????). Sit se suostu ja ne muut jengiläiset sit hylkäs sen ja oli sillai "lol jätkä on pehmo"- tyylillä. Mut koska mä en oo ikin asunu koivukyläs ni mul ei ollu hajuukaa et mis siel on eläinlääkäri ni sit me ajeltii ympäri koivukylää ja mul oli kokoaja mun pahoinpidelty gerbiili mun kainalossa <333 Sit jossain vaiheesssa sellanen poliisipartio pysäytti meijät ja laitto sen pojan huumetestii ja mut ne puhallutti ja mä olin sillai "emmä oo mitää juonu" mut sit se poliisi oli sillai et "no tulokset näyttää vähän muuta" ja sit siin vaihees mul rupes keittää koska mun gerbiili näytti tosi säälittävälle ja mä nappasin sen jätkän (joka muute siin samal soitti sen vanhemmille ja kerto et se käyttää huumeita ja et se on nyt vitun kusessa) ja lähin taluttaa sitä mummolaa kohti! Sit mä heräsin.

Mä en saanu ikin tietää, et selviskö mun gerbiili siit pahoinpitelyst vai ei :((((( vaik ei mul ees oo gerbiilii </3 Mut jos ois ni en antais KENEKÄÄN pahoinpidellä sitä! En ees koivukylän kovimman huumejengin! PRKL!

ps. mul on huomen bilsan koe. ärsyttää ku en osaa.

FlimbeesNäin untaLuonut: FlimbeesKeskiviikko 12.05.2010 06:23

että olin rakastunu Hirviöön Kaunottaresta ja Hirviöstä ja me seurusteltiin.
Pitäskö huolestuu?
Ja kaiken lisäks mulla jäi se rakastunu fiilis päälle koko päiväks.

Nii ja me lähetää luokkaretkelle Riikaan 31.5. ja bussi lähtee koulun pihasta 5.15.
Millä perhanalla meinasin saada itteni ylös siihen aikaan? D8 Tulee kyl mielenkiintonen reissu.

PrincessIituei perkele -.-Luonut: PrincessIituTiistai 16.03.2010 15:08

vittu mitä unia mullaki...
oltii näi mä, kata, jansu, tanja, krisse ja mepe kaupungilla sitte meitä vastaan tuli joku ihme moottoripyöräjengi ja krister ja janica meni niitten kyytii ja minä, kata, tanja ja mepe jatkettii matkaa ja päädyttiin torkalle me mentii sinne jostai ikkunasta ja kävi ilmi et se oli jo menny kiinni ja mun isi ja mun äitipuoli(krissen mutsi) ASU siellä ja ne oli syömäs subwayn KYLMÄKAAPIS ja sitte ku me mentiin sinne ja liikuttiin ninjoina nii mepe kaatu omiin jalkoihinsa ja hälytys laukes ja juostiin äkkiä pois, isi ja katri meni jotain toista reittiä pois mut me mentii samaa reittiä jota me oltii tultuki ja mentii puskaan piiloon mut mepe jäi johonki ja sitte ku poliisit tuli paikalle nii mepee ei löytyny mistää sitte me ajateltii et iha sama et mennää ny leffaan, mentii sinne siel näytettii uusikuuta ilmatteeks, me mentii sitte sitä kattoon ja sinne sisään käveli PAIDAOTON IHMISSUSI(taylor lautner) me mentii pyytää tanjan kans pyytää siltä nimmaria mutku päästiii sen viereen nii ei se ollukkaan taylor lautner , se oli mepe. ja sitte mä heräsin... rakastan lääkehuuruisia unia <33

mushroomkidajattelin avautuaLuonut: mushroomkidSunnuntai 14.03.2010 17:10

näin tosi mielenkiintosta unta viime yönä..

eka olin vahtimas jotai lapsia jossai mut lähinki pulkkamäkee, sit siel oli sellane joku söpö tyyppi joka halus pussaa muo. sit me lähettii menee sielt, mut ko tulin kotii nii kaisa yritti lukee mun päiväkirjaa ja aloin tappelee sen kaa. sitte olinki yhtäkkii jossai parkkipaikalla joittenki tyyppien kaa ja siel tuli puukkotappelu ja me kaikki kuoltii. mut yhtäkkii olinki taas hengissä ja mun piti lähtee mun kaverin äitin kaa pyöräilemään ja halusin mennä käymää eka vessassa mut mein talon alakerras oliki joku orpokoti. ja lopuks se kaikki oliki vaa sims peliä enkä päässykkää lähtee helsinkii ko siel olis ollu kai good charlotten keikka.

ok ? :::D

ihkujassuh-[Ei aihetta]Luonut: ihkujassuh-Lauantai 06.03.2010 01:13

miks mä nään nii sekoi unii ? oikeesti :D:D:D


(tosin niin taitaa katriki nähä et ei sillee .....xd)

juts:---DLuonut: jutsKeskiviikko 24.02.2010 13:15

eilen näin kunnon painajaisen joka meni sunnilleen näin: olin bussissa menossa kotiin ja sit vaan painoin nappia siinä vähän ennen pysäkkiä mutta bussi ei pysähtyny. aattelin vaan että no jäänpä seuraavalle pysäkille, mutta ei pysähtyny siihenkään. huusin sitten kuskille enkuks että "I PUSHED THE FUCKING BUTTON" mutta se ei silti reagoinu mitenkään, ja sit yhtäkkiä siinä bussissa ei ollu enää kattoa ja se meni marjalaan joka näytti kunnon slummilta ja siellä oli joku vanha nainen pyssyn kanssa heilumassa ja se oli jo tappanu jonkun mutta silti kaikki vaan oli silleen että "no ei se ketään tapa" ja käveli ohi. sit yhtäkkiä panikoin kauheesti ja menin jonki ison sängyn alle piiloon ja sinne tuli joku toinen hullu nainen kiväärin kanssa heilumaan ja se halus ampuu kaikilta oikeen käin irti, joten tehtiin hienot valeasut, joissa näytti ettei meillä ois ollu oikeeta kättä ja koitettiin päästä pois paikalta huomaamatta ja sit onneks herätyskello soi ♥_♥

ja viime yönä taas näin unta jossa meiän koulun alakerrassa oli hesburger ja käytiin norssilla kattomassa jotain tapahtumaa, ja siellä oli iso uima-allas keskellä koulua ja kaikki oppilaskunnan hallituksen jäsenet joutu hyppäämään siihen kolmannesta kerroksesta ja sit kun mentiin niitten hyppyjen jälkeen kattomaan sinne altaaseen niin siellä ei ollu enää vettä vaan niitten kaikkien kännykät palasina

...ihan terveitä unia :---(

RAUKKAjouLuonut: RAUKKATorstai 04.02.2010 21:20

on joo kivaa ku en saa öisin kunnolla nukuttuu ja nään unta siitä ku torakat valtaa maailman [wtf? xD]

nii ja btw miul on kuulemma D-vitamiinin puute..
Tän yön aihe: kummitus (joka muistutti enemmän muumiota) tappoi lapsen ja miehen hakkaamalla ne mm. tuolilla.

Sitten tuli vaimo ja potkas kummituksen pään poikki tyylikkäällä karatepotkulla....

FlexoUnipäiväkirja vol 21Luonut: FlexoLauantai 21.11.2009 14:37

Iltalehdessä oli juttu joka oli näyttävästi otsikoitu "Neil Armstrong soitti Mauno Koivistolle!".

Koivisto oli ollut yksin kotonaan yksiössään kun puhelin oli soinut. Soittaja oli Neil Armstrong. "Hellou, this is former astronaut Neil Armstrong callin'. I just wanted you to know how much I admire you and your 80's hitsingle "Bobmusiikkia"." Koivisto kertoo puhelusta. "It is the best finnish record I've ever heard." Armstrong oli jatkanut.

En minä tiennyt kuinka olisi pitänyt vastata kun vaimo ei ollut kotona, Koivisto kommentoi tapausta Iltalehdelle.

PullakusiOlen sekaisin :'DLuonut: PullakusiTorstai 05.11.2009 21:28

Näin unta et asuin vielä meijän vanhassa talossa, muutosta ihan kiitettävän kauan ja olin pitämässä jotain juhlia ja oli pari kaverii tullu jo.

Sit ovikello soi ja menin avaan ja siellä oli semmonen vitunmoinen kasa ihmisiä, joita en ees tuntenu.

Joku oli kutsunu kaverinsa mukaan kuokkiin, ei siinä mitään, olin päästämässä kaikki sisälle ja sit yks ihan oikeesti tankin kokonen ämmä tulee sönkkään mulle et sen pitäis päästä sisälle, mut sen pitää ensin tietää haiseeko meillä sukkahiki.

Vastasin että luultavasti joo ja sit;

"No voiko mun äiti tulla mukaan ku jos haisee sukkahiki nii mun nenä vuotaa niin paljo et mun äitin pitää olla pyyhkimässä sitä?"

---

Siinäpä loppu-uni kaikki katteli ku semmosta jumalattoman kokosta tyyppii passattiin pyyhkimällä sen nenää ja haisteli jalkojaan... >_>

Mitähän tästä pitäis päätellä ja vielä jostain syystä toi uni herättää mussa sellasta ärsyyntymistä että ei läppä : D