IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
5.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 941 (1.7.2008 alkaen)
Koko
203 jäsentä
Tyttöjä: 100 (50 %)
Poikia: 103 (50 %)
Keski-ikä
37,3 vuotta
Otos: 131 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,8 vuotta
Valvojat
Samgorod

Jäsenet (203)

S0deri_sne||a_MiyuMau_arska82Sasu86KingMetalScissorHeartR\HutioutilekovasaFFe^replica-V_I_PPinkChihuBaroquean_

jjjulia`===)Luonut: jjjulia`Sunnuntai 04.04.2010 21:14

leffaaaa med. paula ja hannele <3
Elokuvat Veronika päättää kuolla ja Sorrority Row oli eilen katselussa.
Veronika oli tylsä ja pitkäveteinen leffa joka ei tavoittanut hitustakaan coelhon kirjan hengestä. Todella epäonnistunut ja huono elokuvasovitus loistavasta romaanista.

Veronika päättää kuolla: 7

Sitten Sorority Row. Tämä filmi oli paljon parempi, vaikka väsyttikin jo kun aloin elokuvaa katseleen, niin silti sen jaksoi katsella loppuun asti kun halusi tietää miten leffa päättyy ja kuka on murhaaja.
Jännitystä siis riitti, vaikka leffa lainailikin paikoin hiukan liikaa screamistä. Kuitenkin paljon parempi ja jännittävämpi kuin tuo ensimmäinen elokuva.

Sorority Row: 8+

Firestarter13WolverineLuonut: Firestarter13Maanantai 15.03.2010 03:21

Elokuvan X-Men Origins: Wolverine katselin eilen.
Omaperäinen ja mielenkiintoinen toimintapätkä.:)

Wolverine: 9

Firestarter13SAW 6Luonut: Firestarter13Sunnuntai 14.03.2010 08:04

Elikkäs leffa SAW 6 oli katselussa eilen illalla.
Hiukan sekavahko välillä takautumiensa vuoksi, mutta hyvin jännitteensä säilyttävä ihan loppuun asti.
Jään odottamaan SAW 7:mää.:)


SAW 6: 9+
Elokuva The Haunting in Connecticut tuli katseltua äsken canal+:lta.
Semmonen hyvin ohjattu ja toteutettu kummitusleffa, joskaan ei mikään hirvittävän omaperäinen.
Hyvät näyttelijäsuoritukset ja siksi arvosana nousi.
Annan elokuvalle 8.5.

Firestarter13Illan elokuvaLuonut: Firestarter13Torstai 04.03.2010 20:06

Se oli romanttiinen leffa Aikamatkustajan vaimo.

Aikamatkustajan vaimo: 9+
Ensin katselin leffan Oma taivas Plevnassa, sitten syömään ja pikku torkuille jonka jälkeen vielä sulkapalloa pelaan sekä kaupassakin tuli vielä pistäydyttyä.:)
Sulkispelin jälkeen sitten tuli vielä herkullinen mutta kevyt ja terveellinen Kinkku-salaatti vedettyä, naminami, suosittelen:)

Leffalle Oma taivas annan arvosanan 10+.
Hyvin kaunis elokuva jopa ajoittaisessa surumielisyydessäänkin, kaiken taustalla versoi ajatus elämän jatkumisesta, vihan kääntymisestä itseään/kokijaansa vastaan ja siitä kuinka elämä maassa on vain yksi vaihe.:)
Loistopätkä siis.:)

Nyt ansaitulle levolle.:)
Hyvää yötä galtsulaiset ja muistakaa halia sekä pusia toisianne.:)

Firestarter13PohjanmaaLuonut: Firestarter13Sunnuntai 28.02.2010 20:22

Pohjanmaa joka siis on parhaita kotimaisia leffoja oli eilen sit katselussa. Suosittelen lämpimästi, loistoleffa.:) Kuvaa pohjalaisuutta paljon paremmin kuin vaikkapa leffa Häjyt, jossa ei ole mitään realismia.
Taneli Mäkelä teki kyllä elämänsä roolin Erkki Takalana.:)
Hoihoi, katsoin tänään Populäärimusiikkia Vittulajänkältä sekä Madagascarin, ykkösosan siis. Jajaja eilen Keisarin uudet kuviot kakosen med Jusu.
Oli ihana kattella leffoja pitkästä aikaa. :3
Kaikki oli loistompia kuin muistinkaan. Dreamworksit on mahtikamaa. ♥
1. Stardust - Tähtisumua

2. Betty Blue

3. Englantilainen potilas

4. Tyttö sillalla

5. Pitkät kihlajaiset

6. The Fountain

7. LOTR-trilogia

8. The Dreamers

9. Vuosi nuoruudestani

10. Huviretki hirttopaikalle ja Moskiittorannikko (kaksi Peter Weirin mestariteosta joiden välillä on vaikea valita paremmuutta).

Listan ulkopuolella siis jäi valtavan paljon hyviä elokuvia, mutta jotenkin se karsinta oli tehtävä. Kriteereitä mm. se millainen vaikutus tunnetasolla elokuvalla on minuun ollut, miten hyvin ohjattu, miten visuaalisesti kaunis, millaiset näyttelijäsuoritukset, luovuus, älykkyys ja mielikuvituksellisuus tarinassa tärkeää, mutta silti täytyy onnistua säilyttämään se tietty loogisuutensa kerronnallisesti etc..

Valitsin siis elokuvia jotka suorastaan räjäyttävät tajunnan jos ne katsoo mieli avoimena, antautuu elokuvalle/tarinalle ja siis leffoja jotka saavat paikan sydämessä.:)

Listalta löytyy kolme puhtaasti ranskalaista elokuvaa ja yksi brittiläis/italialais/ranskalainen leffa. Huippuohjaajista mukana Anthony Minghella mielestäni parhaalla ja ansaitusti oscar-palkitulla elokuvallaan Englantilainen potilas, Peter Weir, Darren Aronofskyltä sitten valitsin elokuvan The Fountain Unelmien sielunmessun sijaan. Syinä siihen elokuvan visuaalinen loistokkuus joka lyö jopa Unelmien sielunmessun, sekä tarina ja sen filosofinen anti, näyttelijäsuorituksethan kummassakin aivan erinomaisia.
Jean-Pierre Jeunet on mukana elokuvallaan Pitkät kihlajaiset, joka kyllä mielestäni voittaa saman ohjaajan Amélien kirkkaasti.
The Dreamers (2003) taas on italialaisen ohjaajanero Bernardo Bertoluccin viimeisimpiä ohjauksia ja vaikutti kyllä minuun voimakkaammin kuin vaikkapa hänen oscar palkittu elokuvansa Viimeinen keisari (1987) tai Marlon Brandon tähdittämä Viimeinen tango Pariisissa (1972).
LOTR-trilogia kuuluu myös niihin kaikista parhaimpiin, hyvin uskollinen tulkinta kirjasta jota ei voi olla rakastamatta, trilogia vie mukanaan. Vuosi nuoruudestani taas usein unohdettu ja aliarvostettu elokuva ja kuuluu mielestäni kuitenkin ehdottomasti top ten elokuviin.
Tyttö sillalla taas kertoo rakkaudesta ja intohimosta, miehen ja naisen välisestä suhteesta taitavasti erilaisten visuaalisten keinojen avulla, usein symbolisesti sekä myös dialogin metaforien kautta. Ehkäpä paremmin kuin mikään muu elokuva, siksi nostin sen noinkin korkealle.

Listan kaksi ensimmäistä taas ovat elokuvia jotka jokaisen ihmisen tulisi nähdä, elokuvia joiden näkeminen voi muuttaa koko ihmisen.
Stardust on Neil Gaimanin kirjaan perustuva upea sovitus ja kirjan hengen säilyttävä täydellisen onnistunut romanttinen leffa.
Rakastan elokuvaa yli kaiken.:)
Stardust - Tähtisumua on kaunein ja ihanin elokuva jonka olen nähnyt.
Jos elokuva Stardust ei tunnu miltään, niin silloin ihmisen sydämen täytyy olla kiveä.

Betty Blue on taas elokuva joka kertoo intohimosta paremmin kuin mikään muu elokuva. Upea, elämää suurempi elokuva.:)

Listalle ei päässyt yhtään suosikkinäyttelijöideni Nicolas Cagen tai Johnny Deppin elokuvaa. Täpärästi sen ulkopuolelle jäivät mm. Kapteeni Corellin Mandoliini ja Saksikäsi Edward.