IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
7.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 143 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
17,2 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 17,2 vuotta
« Uudemmat - Vanhemmat »
Niin, nyt kun on vappu ja erittäin suurella todennäköisyydellä suurin osa niistä harvoista joita näitä mun kirjoituksiani lukevat tulevat mulkkaamaan tämän merkinnän vasta huomen- tai sunnuntaiaamuna krapulaisina ja vittuuntuneita, onkin siis juuri ajankohtaista haukkua suomalaista bilekäyttäytymistä. ;)

Oon oikeesti miettinyt esimerkiksi viime aikoina että kuinka helvetin noloa on oikeesti se, ettei suomalaiset uskaltaudu tanssimaan kappaleiden tahdissa yms tekemään mitään vähänkään uskaliasta, ennen kuin ollaan vedetty ainakin pari pullollista alas? Hey c'mon, mikä siinä on paha jos ketkuttaa lanteitaan?

Ja yleensäkin koko toi alkoholihomma: onko suomalaisten oikeasti pakko vetää viinaa ja kaljaa litrakaupalla vain päästäkseen humalaan? Eikö nyt, viimein kun ollaan uudella vuosituhannella ja kaikkea, olisi jo aika oppia nauttimaan itse juomasta, sen mausta ja laadukkuudesta sen sijaan että sitä vaan vedetään kurkusta alas humalan toivossa?

Joo ja sanokaa mitä sanotte, toivotaan että tulee mielenkiintoinen keskustelu :D

Niin ja siis tämä ei meinaa sitä että olisin ite joku täysabsolutisti mut kyllä jokainen tajuaa varmasti mitä meinaan tällä.. :D
« Uudemmat - Vanhemmat »