IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
13.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 458 (1.7.2008 alkaen)
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 3 (50 %)
Poikia: 3 (50 %)
Keski-ikä
19,9 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 18,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 20,3 vuotta

Jäsenet (6)

-Roxsor-JialbloodKimagureC4NDYMONSTER
« Uudemmat - Vanhemmat »

CRUSHTHE ART.Luonut: CRUSHPerjantai 24.09.2010 01:43

Siis kun me käytii tossa tiistaina käymää haksin koululla hyppäril kysymää kuulumisii entisilt maikoilt ja tarkastamas nyt hyvin edustavassa kunnossa olevaa haksin kouluu jos on täll hetkell vaa puolet käytössä... niin ei voinu olla huomaamat alakerra vitriineis ollutta komistusta! MEIJÄ KUVIKSEN TYÖ on VIELÄKIN siel vitriinis alakerras vähänkö hajotin ko näin et se on vieläki siel.. ollu siel jo koht 3vuotta, mut joo onhan se hieno 10 työ ja sillee.. aiheen oli silta.. hahah mun valkonen lohikäärme on vielki siin pinkkeine siipineen.. ::__)))<3


tää tulee vähä jäljes mut iha sama

[x] kaikkii kinosti.. :__D

ErQKuolettava LuotiLuonut: ErQLauantai 17.04.2010 01:31

Voi vittu, Kuolettava Luoti yksinkertaisesti TAPPAA minut!

Ei ei, kukaan ei siis (ihme kyllä) ole ampumassa meikäläistä, mutta kyseessä on siis kuvaamataidon päättötyöni, sarjakuva siis ;) Tällä viikolla oon piirtäny yhteensä varmaan jotain 15 h, ja esim keskiviikkona tuhrasin sen parissa yhteensä 7 h (2 h koulussa kuviksen tunneilla, 1,5 h 13.30 - 15.00 koulun jälkeen koulussa, 2 h kotona ja toiset 2 h kotona myöhemmin) !!

Alkaa stressinsietokyky olemaan aika kovalla koetuksella mut toi on pakko saada valmiiks 27.4. mennessä... :D voi saatana. Piirrettynä vasta 99% ensimmäisestä sivusta, 3/4 toisesta sivusta ja n. 60% viimeisestä sivusta. Kolmatta, neljättä ja viidennettä sivua ei ole vielä edes aloitettu, kannesta puhumattakaan!

Juonta en vielä tässä vaiheessa ala spoilaamaan, mutta ehkä saatan pistää joskus nettiin :D kuka tietää ;D
Olipa kerran eräs ihan tavallinen hevonen. Se eli aivan tavallista ja onnellista elämää. Mutta yhtäkkiä keskellä kaunista päivää, kun hevonen oli laitumella, taivaalta tuli outo sinivihervaaleanpunaraidallinen salama. Se iski suoraan silmien yläpuolelle tehden siihen minimaalisen reiän. Ja raa'asti se irrotti vain naaman hevosen vartalosta, jonka jälkeen muu vartalo haihtui savuna ilmaan. Naama alkoi muuttaa väriään siniseksi ja korvista tuli vaaleanpunaiset! Samassa hevosen suu katosi ja tilalle alkoi kasvaa vihreä KÄRSÄ!
(Mutta nopeasti se alkoi leijua yhä korkeammalle ja korkeammalle ja sitten, se mätkähti maahan!)
Ex-hevosen pärstä huomasi ettei se pystykään leijumaan, sen kärsään ilmestyi kaksi hohtavan valkoista syöksytorahammasta! Se tunki hampaansa maahan ja veti itseään kärsänsä avulla eteenpäin. Se karkasi laitumelta raahautuen kärsänsä varassa. Yhtäkkiä sen kärsän alla alkoi tuntua vetelältä! Se otti vielä yhden "askeleen" ja sitten yhtäkkiä... Se humpsahti suohon! Ja kun otus (=ex-hevosen pärstä) luuli, että se kupsahtaisi suohon, se saikin ylimaallisia voimia kärsäänsä, jolloin se pääsi mönkimään märkänä ja mutaisena kuivalle, mutta kovalle maalle. Se mietti hetken missä eläisi koko loppuelämänsä. Lopulta se päätti karata metsään. Se eli elämänsä loppuun asti puissa hilluen ja puskissa hiippaillen ehkä hieman yksinäisenä mutta onnellisena.

--

Tässä tarina, jolle kuvaamataidonopettaja nauroi. Hullua menoa jo vuodesta -07 (seiskan kevät). Tämän perusteella suunnittelimme ex-hevosen pärstän, joka vieläkin hilluu ja hiippailee takkahuoneessa takan päällä. Myöskin tapahtumista on piirretty erittäin laadukas sarjakuva, mutta nyt kummankaan kuvaa en tähän saa(suom. en jaksa lähteä kuvaamaan).

SIITÄ SE SITTEN LÄHTI !

Milwaz

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalKeskiviikko 02.09.2009 01:02

hardcore suihinotto kuviksentunnilla &lt;tuuletus&gt;

psychique[Ei aihetta]Luonut: psychiqueTiistai 11.08.2009 19:27

Tänään oli jännää. Tai no suurin ihmetys oli itseasiassa mun lukujärjestyksen valinnaiset aineet; Kuvis *JES! Vähän mahtavaa!*, Viestintä *Aijaa? No on tääkin kai ihan kivaa* ja Espanja *MITÄ HELVETTIÄ??*.

Emmaa mä säälin, se ei päässyt samaan ryhmään mun ja Lauran kanssa ja sillä alkaa musiikki x3

ÅnneeKELLÄ ON KUVIS YSILuonut: ÅnneeMaanantai 01.06.2009 17:14

1. Avaa paint.
2. Piirrä siihen peikko, itsesi(prinsessana,haltijana tai keijuna), lintu,puu ja sateenkaari.
3. Lisää piirrustus päiväkirjaasi ja haasta 4 henkilöä mukaan.
ps. en haasta ketään kun kaikki on tehny tän jo joskus kaaaaun sitten ;DD

Nonnii sainpa tänki tehtyä ja liitettyä, kun nyt oli kunnolla aikaa ni tein tän ;DD vaikka nooku haasto mut ehkä puoli vuotta sitten MUTTA yritin tehä tai teinki aikaisemmin mutta en osannu liittää nytki meni tunti että sain liitettyä :DDDDD mutta arvatkaa kellä on kuvis ysi ja tulee olemaanki kun se jää lopputoikkariin :PPPPPPPPPPPP

ATTEMOIkuvis 10Luonut: ATTEMOIPerjantai 20.03.2009 15:50

meikä teki tän varmaa joskus ku olin 10vee 8)
ihan selvästi minä ja mun tuleva nainen<3

janille kiitokset kuvasta ;D

ANNAMONNihih.Luonut: ANNAMONNiKeskiviikko 17.12.2008 18:33

oon varsin iloinen, kuviksesta 9.
« Uudemmat - Vanhemmat »