IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
14.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 932 (1.7.2008 alkaen)
Koko
46 jäsentä
Tyttöjä: 14 (31 %)
Poikia: 32 (69 %)
Keski-ikä
32,0 vuotta
Otos: 35 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,9 vuotta
Ylläpitäjä
Ransu`
Valvojat
^Hewitt^

Jäsenet (46)

Mr_RaatoRäyhkäjohtaja_85_lycanthropyÖcceEL`LettileewwiiJimmy51Jason_Voorheesninn_^^JojochimaruJyrzpyrznicht-HaifischKallepallijippo85Angel_of_Meth
« Uudemmat - Vanhemmat »

Hedgefuckinghog<<3Luonut: HedgefuckinghogLauantai 08.01.2011 22:59


Kiitos Tomppa! =)

HedgefuckinghogJason <3Luonut: HedgefuckinghogMaanantai 31.05.2010 22:06

Jason Voorhees <3
MIKS SE EI VOI OLLA TODELLINEN??!!Aaargh!!

Toi machete on aika sexy!!



Aww! <3


Joo,en oo outo! =D

mirukutii!!Luonut: mirukutiiPerjantai 19.02.2010 22:04

HUOMASITTEKS JASON MAINITTII SALKKAREIS

SE ON JULKKIS !!

.. mua alko pelottaa yhyy miks
en oo pelänny sitä sen unen jälkee mut ny jotenki taas ..

saatanan salkkarit XD

mirukutiihmLuonut: mirukutiiPerjantai 05.02.2010 15:22

aloin täs pitkästä aikaa miettii mun vanhaa kamua, Jasonii.

ei olla pitkään aikaan oltu tekemisis, ei sen mun unen jälkee ku autoin sen rauhaan. :
)

rest in peace jason<3

mirukutii;__;Luonut: mirukutiiMaanantai 16.11.2009 08:53

näin kauheen ahdistavaa unta ja heräsin jo viidelt.

siin unes me oltiin muutettu niinku uuteen asuntoon, ja sit aluks kaikki oli hyvin, mut sit aloin huomata et Jason kyyläs mua aina tietyn matkan päästä. Sit tietty se pelotti mua ihan sikana, mut Jason ei koskaan tehy mitään mikä olis vahingoittanu mua, vaan kyyläs pelkästää. Sit jossain vaihees rohkaistuin ja meniin puhuun sille, ku se anto selvästi ymmärtää ettei satuta mua. Ja sit ku puhuin sille ni se kerto, et se ei enää kestä olla tommonen paha ja pyysi multa apua, et auttasin sitä pääseen eteenpäin. Se halus päästä sen äidin luo taivaaseen. Mä sit suostuin mut se ahdisti mua ihan sikana.
Sit siitä hetkest alkaen Jason hengaili aina välillä mun kaa ja me tehtiin kaikkee yhessä ja opetin sille asioita. Se oli aina mulle kiltti mut pelkäsin silti koko ajan et se muuttuu samaks vanhaks pahaks iteksensä ja tappaa mut. Ja sit oli ahdistavaa ku aina ku olin kotona, ni se katteli mua jostain ikkunan takaa tai ilmesty yöllä mun sängyn viereen kyyläämään. Ja koko ajan mä pelkäsin et se muuttuu yhtäkkii ja tappaa mut. Sit se aina kävi meen talossa vaeltelemassa yöllä ja oli saattanu jättää mulle jotain viestejä mitä löysin aamulla.
Sit yhtenä aamuna, se oli jättäny mulle vessaan jonkun viestin (en muist enää mitä siin luki) ja sit ku tulin vessasta ni se odotti meen eteisen ikkunan takana. Sit yhtäkkii tunsin et meillä on jonkunlainen henkinen yhteys, ja kuulin sen ajatukset. Sit sanoin sille, ku tiesin et se kuulee, että mun mielestä sen työ on jo ihan tehty ja et se on kostanu sen äidin puolesta jo. Et se voi ihan tyytyväisenä jo jatkaa eteenpäin ja mennä äitinsä luo, kun sillä on sitä varmasti ihan hirvee ikävä. ku puhuin sille ajatusten välityksellä ni mua pelotti koko ajan et se huomaa kuinka paljon mä sitä oikeesti pelkään. Mut se ei kai huomannu tai ei välittäny, vaan sit se vaan tuntu ymmärtävän, et mä oon oikeessa ja et sen kosto on tosiaan jo suoritettu. Sit se kiitti mua ja nyökkäs ikkunan takana, ja musta tuntu niinku se olis jopa hymyilly. Sen jälkeen sen ääriviivat alko haurastua ja hiljalleen se katos.
Mä olin sika onnellinen ku ajattelin et oon vihdoin saanu rauhan siltä, ja pelkäsin silti koko ajan et se kuulee mun ajatukset ja suuttuu ja tulee takas. Oli ihan sika ahdistavaa ku odotin vaan koko ajan et nään sen taas jossain ikkunan takana. Sit ku menin sinä yönä nukkuun ni en oikeestaan uskaltanu ees nukkuu ku pelkäsin koko ajan et se seisois taas mun sängyn vieressä kyyläämässä yhtäkkiä. Ja aamulla olin ihan sika helpottunu ku se ei ollu tullu takas. Sit ku menin aamulla vessaa, ni sieltä löyty pöntön päältä sen kirjottama kirjelappu jossa luki vaan "Kiitos" ja aattelin et ehk sain nyt oikeesti siltä rauhan.

Sit siihen heräsin. Ja olin ihan mielettömän ahdistunu ja pelotti ihan sikana et se ilmestyy yhtäkkii kyylää mun sängyn viereen niinku siinä unessakin, enkä pystyny enää nukkuu. ;__;;

ja vielki pelottaa et se tulee jostain.. vaik toi oli kyllä ihan hyvä uni siinä mielessä et se oli mulle koko ajan kiva, eikä yrittäny ollenkaa tappaa mua.

ja btw, se uni tuli saletisti tästä kuvasta:

ku toi on siit mun näkemästä leffasta, ja siin se kyyläs tollee ikkunan takaa. ;__;

mirukutiihuohLuonut: mirukutiiLauantai 31.10.2009 15:03

Perjantai 13 oli aiks pettymys ku siin ei näytetty Jasonia niinku _yhtään, paitsi ihmishahmos. =(

ja se oli muutenki aika semmonen tylsä. ei uskois et se on ollu kieletty Suomessa ennen 2000-lukua tai jotain. : O

GreatZanameil o pokkaaLuonut: GreatZanaLauantai 31.10.2009 03:54

roni ja minä katottii niil perjantai kolmastoistaa ja sitte siel alko ihmisii kuolla ja vähä seksiikii näkyy. ja sitte tunti oli kulunu ja mua ja ronii alko vituttaa ku ei nähty jasonii tai sitte sitä ku sil o maski ja tappo kaikki mut arveltiin et yks mies tappo ne ei jason, ja sitte aika kuluu ja kuluu sitte lisää ihmisii rupes kuoleen ja sitte oli yks tyttö jäljel ja sitte saatiin ronin kaa pettyä koska saatiin tietää et jasonin mutsi tappo ne eikä jason:(( mut sitte senn mutsi yritti tappaa viimeisen tytön mut se ei onnistunu ja se tyttö ehti kokoajan juosta pakoon ja sitten lopus ku se nainen taas yllätti sen nii ku leffa oli lopus se tyttö tappo jasonin äidin ja sitte se tyttö meni veneeseen ja sitten alko tula iloinen musa ja jason tuli veden alta ottaan sen tytön ja se oli pelottavin juttu mitä ikin on tapahtunu mulle ja ronille . ja se oli pahempi ku one missed call: final call, mut joo sitte roninkaa naurettiin vitun paljon, juotiin kokista käytiin kusel ja tultii tänne kattoo conan o brienia nytki katotaan<33 moi moi<33 ja en taida nukkuu pitkään aikaan yksin joten riikka taidan tulla pariks päiväks sun viereen nukkuuun kunnes uskallan taas nukkuun yksi:D<333

mirukutii!!!Luonut: mirukutiiLauantai 24.10.2009 21:07

Jason eli Friday the 13th tulee telkkarist ens perjantaina !! O__OO

aaapuuaa... toisaalt haluan kattoo sen, toisaalt en. ja äiti ei ees antasi kyl mun katttoo sitä ku mulle jää traumoi .. mut lara on sillo varmaa meil yöt ni vois kattoo salaa. paitsi et en ehk haluuuuuu.

aa mulle jä traumoi kumminki jokatapaukses, katoin tai en.

ja se on vielpä se ihku alkuperänen 80-luvun versio mis jason ei vielä oo semmonen hirvee kehari !!

ACKLESFreddy vs JasonLuonut: ACKLESMaanantai 31.08.2009 00:12

go jason

mirukutiihyvää huomentaLuonut: mirukutiiTorstai 02.07.2009 16:00

näin kamalaa unta Jasonista, ja ny pelkään et se tulee kostaaaaaaan ku sirottelin sen maskin unessa Kokemäenjokeen XDDDDDdd
« Uudemmat - Vanhemmat »