IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
18.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 2672 (1.7.2008 alkaen)
Koko
161 jäsentä
Tyttöjä: 91 (57 %)
Poikia: 70 (43 %)
Keski-ikä
31,7 vuotta
Otos: 95 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,2 vuotta

Jäsenet (161)

Faiblemintsukka^^^anniiHanszuTeddybeercongirlJakeisJakeStrangerrQualiasar^-^OlliiH[MinSky]-mankutietäskibeaverpieaprillilapsi
« Uudemmat - Vanhemmat »
täs vois saman tien laittaa blogin viel ku päivä on 2011 puolella
itellä ei mitään tietoa toivominen on sallittua tuleeko 2012 parempi kuin 2011
ainaskan odotukset ovat korkeella

kuinkas moni viettää sitä uuttavuotta?? laittakaas kommenttii miten, millo ja mis saatais puheen aihetta

raketit tais jäädä pois tältä vuodelta alkaa jo tuntuu silt ku ostelee sama ku otat rahaa suoraan ja poltat sen ilmaan


saman tien täst näin sosiaalisen median poliisien toiveesta mc mane teki viime vuonna kyseisen biisin nuorille eihän me tota mietitä mut entä ku sattuu omalle kohalle?


kaikki kommentoi

MaraiaOlen miettinyt yhtä juttua.Luonut: MaraiaTorstai 09.07.2009 13:51

Seksuaalisuus on kovassa huudossa. Halutaan olla vapaasti sitä mitä ollaan, oltiin sitten hetero, bi, homo tai lesbo. Ilmaisunvapaus on korvannut kaappielämän eikä ole sallittua enää puuttua siihen kenellä on pinkki paita ja kuka tykkää pussata ketä.

Tosin törmäsin tässä viime aikoina artikkeliin aseksuaalisuudesta. Se on käytännössä sitä, ettei ole seksuaalinen ihminen, kokee seksuaalisuuden väkinäisenä ja ahdistuu helposti. Vaikka en ole aseksuaali, tunnistan itsessäni joitakin aseksuaalisia piirteitä ja näin ollen jäin miettimään miksi yhdet tabut ovat muotia ja toiset vielä suurempia tabuja.

Nykyään on kovaa huutoa kailottaa omaa seksuaalisuuttaan, jokaisella on kerho mihin on kiva kuulua ja jokaisella on oma suunta jonka puitteissa itseä tutkia. Mutta jos on ihminen, joka ei koe panetusta mitään ihmisryhmää kohtaan, joka ei kaipaa seksiä lehtiin, televisioon ja päiväuniin, on tämä omituinen. Jos ei tuijota tissejä ja pyllyjä ja pakkauksia, eikä rakasta dildoja ja seksimessuja, on sulkeutunut, ahdasmielinen ja sievistelijä. Sellainen ihminen saa helposti ylimielisen leiman, muut näkevät että tämä ihminen pitää itseään parempana kuin muita.

Olen pahoillani, mutta kaiken tämän avoimen elämän keskellä voin todeta että oli se sitten tiukka kasvatus, kristilliset opit tai ahdasmielisyys; minusta huoraaminen tekee ihmisestä jossain määrin likaisen, sekasaunat muiden kanssa eivät kuulu parisuhteeseen, hiplaus sun muu häsläily on täysin luvanvarainen asia sinkkuelämässä ja dildot pitää pitää piilossa. En pidä muita ihmisiä huonompina enkä itseäni parempana, mutta mielestäni ansaitsen oikeuden olla kokematta häpeää niistä tunteista, joita omaan joitakin asioita kohtaan. Minusta on hienoa että maailmassa on erilaisuutta ja varsinkin niitä ihmisiä jotka ovat täysin erilaisia kuin minä, mutta luonnollisesti erilaisuus on sellaista, joka tuottaa itsessäni negatiivisen tunteen. Tämä tunne on henkilökohtainen, luonnollinen reaktio jonka ilmaisemiseen tulisi jokaisella olla oikeus.

Vaikka yhteiskunnassa rakastetaan erilaisia seksuaalisuuksia, ei ole sallittua omata negatiivisia tunteita muita kohtaan vaikka kyseessä ei olisi mikään viha tai dissaaminen. Heteron on rakastettava homoelämää vaikka ei sitä harrastakaan, homon on elettävä yhteisymmärryksessä heteroelämän kanssa. Kumpikaan ei saa dissata toista, vaikkakin sorrossa eläneellä on oikeus purkaa jossain määrin kielteisiä ajatuksiaan jotka kumpuavat menneisyyden vääryyksistä.

Oikeasti, sen kerran kun törmään heteroon ja homoseksuaaliin jotka ihan suoraan voivat keskustella siitä, miten ällöttävää toisen elämä on, nautin ja seuraan keskustelua innolla. Ehkä silloin on tilaa minunkin ajatuksilleni ilman että saan ikävää leimaa otsaani ja joudun selittelemään asioita.
saatana pistän pään viemärii taas sellanen hyrrä meneillää voisin kirjottaa ihan mitä tahansa mutta alotetaan tästä

kun alat seurustella ja rakastut voi sen myös luokitella itserakkaudeksi koska alunperin ehkä halusit kumppanin vierellesi koska yksin ollesasi tuntui olo tyhjältä mutta kun saat viereesi jonkun ja olosi on täydempi joten sisimmässäsi taidatkin rakastaa itseäsi koska et halua olla yksin ja jos et ole jonkun kanssa olet surkea sisältä hyh hyh

eli siis miten voit rakstaa toista olematta itse rakas tai itserakas:D kieroa ja niinhän jossain kirjotetaan että rakasta ensin itseäsi niin sinua rakastetaan mutta sitten taas lukee myös näin tee niin heille kun heidän haluat tekevän sinulle jos rakasta suoraan ensin itseäsi ja kaikki toimii niin kuten on neuvottu ei taaskaa löydy kuin itseään rakastavaa porukkaa joten öö kunnioittakaa toisianne itseänne ja rakastakaa toista ja itseänne taspuolisesti mutta se ei tee meitsä anti itserakkasita koska sitä me kaikki olemme joka tapauksessa teimme mitä yahansa phuuuuuuuuuuh nyt lopetan kyllä ainak i hetkeks ahaha ja kirjotus virheistä ei sitten vittuilla tai muuten kalahtaa

cörrigmietiskelin ja kirjotinLuonut: cörrigSunnuntai 14.06.2009 19:05

mustasukkaisuus on ihmismielen pahimpia vihollisia mutta jossain määrin jos mustasukkaisuus pistää sinut töihin ja olet hyvää kaveria sen kanssa voit löytää kaikkien laheistesi syvimmät salaisuudet pelkällä ajattelulla heidän huomaamatta mitään ja käyttää sitä aseena. silloin sinusta tulee pahin vastus ja laitat heidän omat heikkoudet heitä vastaan jotka sitä ansaitsevat. he kaatuvat omaan oveluuteensa ja saat heistä mustasukkaisia ja sillin sinusta tulee voittamaton jos et itse sokeudu ja kaadu omaan oveluuteesi etkä annamustasukkaisuuden kampittaa itseäsi jeaaaaaaaah
mutta koita itse olla olematta mustasukkaisnen niin että se ei saa sinusta valtaa joka on lähes mahdotonta

nopea rävellys kirjotin heti mitä mieleen tuli joten aika raaka versio mutta toivottavasti kaikki tai edes osa tajuaa pointin mitä ajantakaa

voisin kirjottaa miljonia tälläsiä ihmejuttuja mutta ehkä se tästä saatte lisää joskus jos en pakene luolaan

ninamudodih!Luonut: ninamuSunnuntai 05.10.2008 04:47

elikkäs:

Miksi olen juuri minä?

Kuka minä olen?

Miksi elän?

Miksi täällä ja nyt?

Miten minusta tuli tällainen?


Miksen osaa olla objektiivinen?

Miksi ihmiset luovat hassuja sääntöjä ja normeja sille kuinka tulisi käyttäytyä ja ajatella?

Miksi on niin vaikeaa olla rehellinen ja aito?

Miksi ajattelen?

Miksi kirjoitan ajatukset ja kysymykset joita päässäni liikkuu IRC-Galleriaan?

Miksi istun tässä ja pohdin vaikka minua väsyttää ja tahtoisin mennä nukkumaan?

Miksi kaikki muuttuu?Miksi ihmiset eivät puhu toisilleen suoraan, sano kaikkea mitä ajattelevat? Miksi kaikki pitää sensuroida?

Miksi ihmisillä on paineita?

Miksi ihmisiä pelottaa eri asiat?


Miksi?
Miksi ei?frosseri[Ei aihetta]Luonut: frosseriMaanantai 23.06.2008 19:57

älä ota harha-askelta,
horjahdat pois..

kaipaus pakottaa hänet muistamaan,
älä syytä ihmistä..
Häiriintyneet yöunet
ovat molemminpuolisia

vain pieni tönäsy, ja olet
loukannut häntä syvästi.

käteen tarttuminen tuo vain vahvemman olon
tartu minua kädestä
tartu minua kädestä
tartu minua kädestä

Juuri niin! niistä! aivasta! yskäise!
tapa kirkollinen hiljaisuus ennen
kuin se tappaa minut
tapa aikaa
tapa aikaa

älä mene, jätä häntä oven väliin
tunne kaipaus, tunne ikävä,
tunne pieni hönkäily takaasi sen takia,
koska jään tänne
tänne
tänne
yksin
yksin.

parempi aamu alkaa aina kunnon kahveilla, toivot herättä entisten hautaamisen.
hautakiveen kirjoitetaan asioita, jotta ymmäretään mitä haudataan..
loppuuko?
loppuu.
millon?
nyt.


nyt.

« Uudemmat - Vanhemmat »