IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
8.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 294 (1.7.2008 alkaen)
Koko
22 jäsentä
Tyttöjä: 4 (19 %)
Poikia: 18 (81 %)
Keski-ikä
30,0 vuotta
Otos: 13 jäsentä
Poikien keski-ikä: 30,0 vuotta

Jäsenet (22)

OneOnlyLichUDOVololittle_caesarSläbbim_in_painGötterdämmerungSand-damnJuho_MaYnSasmanJulleo]kille-rblack39Mult-TuleeVenomous
« Uudemmat - Vanhemmat »
Tilasin lipun 3kk aiemmin kaverin kanssa, tätä keikkaa oli odotettu vuosia! Se todella lunasti odotukset, 10+ KEIKKA, Hyvä meininki. Paras Keikka Ikinä Jolla Oon Ollu IKINÄ!!!!!!!!

Keikalle mentiin Junalla, hyvissä ajoin kello 4 junalla. Paikanpäällä olin puol 7 aikoihin, siinä Nosturin oven edessä. Porukkaa oli paljon ja odotus jatkui malttamattomana. Sitten vihdoin ja viimein Nosturin ovet aukes ja porukka pääsi sisään. Menin heti ostaan Gamma Ray To The Metal-paidan ;) - Todella Upee <3!!!

Sitte matka jatkui kohti yläkertaa ja konserttisalia. Konsettisalissa on sillain et mitä Hel-vettiä tää on hiton pieni sali :P... mut äänentoisto oli erinomaista luokkaa, joka Yllätti täysin ;). Sitten Freedom Call tulikin jo lavalle klo. 8 ja porukka sytty lähes liekkeihin - Metelii pidettiin todellakin =).

Freedom Call heitti mahtisetin, soitti around tunnin ja porukka oli iha fiiliksis. Ite AINAKI ;)!!! Ja sitte vaan jäätii odottaa Gammaa joka hirvättävän melun saattelemana saapuikin lavalle 21:19.

Gamma Ray soitti kokonaista 1h 55 min, hirvittävä setti!!!!!! Gamma Todellakin osoitti minulle ja monelle muulle että on HELVETIN KOVA live-bändi ja Kova bändi muutenkin!!! Gamma Ray Vaan On PARAS!
Ja sekin plussaa et Hansen veti sisul keikan läpi vaikka jotain flunssaa oli... Oli muuten super-siisti silmälappu Henjol =D... Ja repesin kun Hansen heitti et: " Henjo Richter, Jack Sparrow" :D hahah. Se oli yks parhaista. Gamma soitti Hianosti, taivaallisesti ja lunasti kaikki odotukset, todellakin!
En huomannu Kain äänes mitään vikaa, ei ollut kauheen paha flunssa <3!!!!!!

Yks keikan parhaista oli kans se kun Gamman jätkät paineli pois lavalta ja yleisö jäi huutaan Gamma Ray, Gamma Ray jne :D... sitte Hansen tuli takas mukanaan lasi kaljaa ja tupakka kädes :D - Se oli helmi! Repesin täysin ;) ja Hansen osotti et on tavallinen ihminen jolla on yliluonnollinen kyky soittaa kitaraa ja erittäin mahtava ääni!!!!!
Gamman voittanutta EI OLE - Helloween kyl pääsee lähelle, mut sen bändin taso on laskenu aika paljon Kisken ajoista.

Keikka oli vuosien odottamisen arvoinen, osanottoni toki Oulun keikan peruuntumisen johdosta Oululaisille jotka ei Gammaa päässy näkee :( MUT ehkä Gamma järjestää jonkun hyvityskeikan festareilla kun se kesäki eka saapuu =).

Ps. Oli super-hianoo et satuin saamaan Dirkin plekun ja Freedom Call-kitaristi Larsin nimmarin <3!!!

Gamma soitti uudelta albumiltaan 5 kappaletta - Hianoa, koska uus albumi on perkeleen kova kuten kaikki muutkin Gamman albumit, jotka on kuunneltu läpi vissii sata kertaa.
Vähän harmitti ettei Gamma soittanu Eagle ja Heaven or Hellii enkä saanu Kain tai muidenkaa jäsenten nimmareita, mut ei se mitään. Gamma veti niin hyvän setin ettei haitannu yhtään :D. I want out, Send me a Sign ja Ride the sky korvas hianosti tollaset <3
Porukka oli aivan liekeissä koko ajan ku Gamma oli laval - Yleistö ei olis ees malttanu päästää Gammaa lähteen - oltas voitu jäädä katsoon Gammaa vaikka koko yöks <3!!!! Ainaki Mä, joka huusin ääneni käheeks, kurkun kipeeks ja korvis soi viäkin :D haha
Oli Helmee ku Dan Zimmerman soitti molemmis bändeis, Kova jätkä! Ja sitten kun se veti sen rumpusoolonsa, siitä ei TODELLAKAAN meininkii ja menoo puuttunu, kaikki oli mukana =))... Ja huumorii oli mukana kanssa!!

Ja sitte paineltiin ulos Nosturista ja kamun kanssa Taksil Helsingin Linja-auto Terminaaliin jossa sitte venattiin 1,5h. Mut onneks siä oli mukavii tyyppei, joiden kanssa juttelin. Tulipaha käytyy yöllä Helsingin mäkkäris vetämäs Big Mac-ateria oh yeah, Oh Yeah et se maistu hyvälle sen kaiken laulamisen, huutamisen ja pomppisen jälkeen mitä keikal tuli harrastettuu :D.
Bussi Tampereelle lähti 1 aikoihin ja Tampereella oltiin 3:45... Pitkä reissu oli - koko päivä meni, mutta SE OLI TODELLAKIN SEN ARVOISTA, TOTTA HELVETISSÄ!!!!!!!!!!!! 10+++ Gamma Ray Rules Forever!!!!!!!!!!

Gamma Ray = Täyttä Rautaa! Kai ja Henjo fiilistelee <3

Kai Hansen <3
mun lempparikuva - hianot värit =)
Henjo fiilistelee kitaran kanssa =)
Asennetta tarjoilee Gamma Ray!
Hyvä Ilme Henjol =)
Henjo Richter :D
Kai Hansen ja Henjo Richter ihan fiiliksis <3
Kai Hansen ja Henjo Richter ihan fiiliksis <3
Tutuistuin Gamma Ray'hin sattumalta Youtubessa n. 1½ vuotta sitten... siitä lähtien Gamma Ray on ollu olennainen osa mun elämää... Oon kuunnellu koko saatanan tuotannon kymmenii kertoja. Mul on kaikki levyt tietokoneella ja mp3:ssa. Tulee kuunneltuu Gamma Raytä säännöllisesti - odotan innolla Gamma Rayn uutta levyä, joka julkastaan tänä syksynä ja EHDOTTOMASTI keikalle pääsyä. Gamma Ray on paras bändi, jonka tiedän ja sen laulaja-kitaristi-sanottaja-säveltäjä Kai Hansen on /\/\etalli-Jumala! Kai Hansen vetää niin hyvin soolot ja laulaa mahtavasti. He's got the talent!
« Uudemmat - Vanhemmat »