IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
23.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 944 (1.7.2008 alkaen)
Koko
152 jäsentä
Tyttöjä: 66 (44 %)
Poikia: 86 (56 %)
Keski-ikä
36,1 vuotta
Otos: 104 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,2 vuotta
Ylläpitäjä
-Riikkis-

Jäsenet (152)

täyslontiKrypto`vivizkiMokkapala{_OLA_}samu_ilBigDaddyvietman[M_T_S]ninah]KarvatonKaleviPouserifastflow_artty_Viivi^Lunacy-
« Uudemmat -

TheOdoshihyväpäivä.Luonut: TheOdoshiTiistai 27.05.2014 23:08

En kehtoo Facebookkiin taas höpistä, joten höpisen tänne. Mulla on ollut jotenkin tosi kiva päivä, vaikka se alkoikin huonosti. Näin inhottavaa painajaista, nukuin pommiin ja myöhästyin kallotohtorilta. Noh, siitä se sitten parani.

Sain kutsun työhaastatteluun perjantaiksi. Okei puhelinmyyntiä, mutta samapa se ois osa-aikasena soitella joinain päivinä filkkarin työn ohella. Ja minähän myyn vaikka käpyjä, jos siitä maksetaan. Viime kertainen puhelinmyynti ei tosin sujunut ihan niin hyvin, mutta voihan sitä aina uudestaan kokeilla. Kukaan ei tykkää puhelinmyyjistä, mutta onneks minua ei tuommoset pikkuseikat häirihe. :D

Tajusin pitäväni mun kallotohtorista. Ensimmäistä kertaa mulla tuntuu tosiaan olevan ihminen, jota oikeasti kiinnostaa tai ainakin se osaa kysellä oikeita asioita ja huomaa juttuja, millaiset ei muita kallotohtoreita ole edes kiinnostaneet. Eipä ole ennen harmittanut, että aika loppui lyhyeen (okei oma moka kun olin muutenki myöhässä), mutta kivaa tajuta kerrankin pystyvänsä juttelemaan. Ainakin jollain pienellä tasolla, joka on jo enemmän kuin ennen. Yksityisellä käydessä tosiaan sain potkastua itseäni eteenpäin jo aika harppauksen.

Tykkään mun työpaikasta. Hengasin siellä tänään viidestä puoli kahdeksaan ja lähdin käymään kotona vain koska työkaveri lupasi, että saan tehdä sen loppuvuoron. En voinut vaihtaa lennosta koiran takia, joten sovittiin et meen sit ysiin. JEE! Uskallan ehkä vihdoin huomenna kysyä sitä ylennystä vastuumyyjäksi.

Löyisin kirpparilta söpön takin. Vähän steampunk -henkinen. Ja makso vaan kolme euroa!

Eikä musta enää tunnu niin pahasti, että oon hukassa kaikkien asioiden kanssa. Ei sillä, että mulla olisi joku suunta elämälle, mutta jokatapauksessa tajuan mennä eteenpäin enkä seistä paikallani.

Nyt lähden kuitenkin töihin ja toivottavasti muillakin on ollu kiva päivä. Sekin on mukavaa, että osaan taas nauttia elämän pienistä iloista. Välillä tuntu, ettei mikään oo hyvin, eikä mistään tuu mitään, eikä sängystä kannata nousta.

MarsalkkaOnnellisuus osa 1.Luonut: MarsalkkaMaanantai 14.03.2011 04:43

Mitkä teille tuovat suurinta iloa/onnellisuutta maailmassa, asioita joita ilman olisit onneton? Meikäläistä ihmetellään, kun mulla ei oo huonoja päiviä juurikaan koskaan ja olen lähes aina yhtä hymyä. Tässä on ensimmäinen merkintä asioista jotka meikäläiselle tuovat onnellisuutta.

1. Eläminen; vapaus tehdä mitä haluaa, pelkkä hengissä oleminen, mitä muuta muka voisin vaatia onnellisuuteen? Eihän tässä yhteiskunnassa edes tarvitse tehdä mitään, kun kaikki on suoraa tarjottimella nenän edessä?

Miettikää nyt hetki miten simppeliä on täydentää ihmisen kolme perusvaatimusta eli ravinto, lämpö ja suoja? Ravinto? Senkun käyt kaupassa, ei tarvi lähtee metsältä ettimään ravintoa, lämpö ja suoja? Suomi on täynnä asuntoja, ennemmin tai myöhemmin onnistutte kyllä löytämään vielä vapaan asunnon, saatte syyttää kyllä ihan itseänne jos nirsoilette niin paljon ettei avoimena olevat kämpät kelpaa.

Ja näistä asioista ei edes osata ottaa iloa irti, mitä helvettiä oikeesti ihmiset? Muistatteko vielä sen tunteen, kun pääsitte muuttamaan ensimmäistä kertaa omaan asuntoonne? Koska viimeksi olette tunteneet sen saman ilon siitä asunnostanne? Mieti, sinulla on asunto josta maksat tietyn määrän rahaa kuukaudessa, etkä edes arvosta sitä, vaan kiroat kun vuokrat nousevat ja huoltomies ei tule ajoissa paikalle.

Oletteko te oikeasti tosissanne? Kiroatte siitä kun kämpässä ei toimi patterit ja on niinkin kylmä kuin 20 astetta samaan aikaan kun niin paljon maailman väestöstä elää tunneleissa ja viemäreissä eikä edes valita vaan ovat onnellisia niinkin vähästä. Ne ihmiset ottaisivat teidän "murjunne" ihan koska vaan, mutta kuvitelkaapa itsenne elämään viemäriverkoissa, joissa ei olisi edes mahdollisuutta päästä peseytymään säännöllisesti. On aivan uskomatonta miten itsestäänselvyytenä te pidätte asioita. Miettikää miten uskomattomia yleellisyyksiä se teidän asuntonne oikeasti tarjoaa. Tiedän yhden ylellisyyden mistä ihmiset ovat valmiita taistelemaan, löytyy keittiöstänne, kutsutaan hanaksi. Oletteko ikinä edes pysähtyneet ajattelemaan miten paljon se helpottaa elämäänne?

Oletteko edes koskaan ajatelleet miten helppoa ravinnon saaminen on? Mitä tarvii tehdä? Nousta ylös ja mennä kauppaan, ja sitten valitatte jossain facebookissa kun unohditte juuston, mielessänne ei toki käy se asia, että joskus sitä juustoa ei ollut saatavilla 20 minuutin kävelymatkan päästä.

Ja vapaus tehdä mitä haluaa, tätä oon puhunut ennenkin, mutta ihmiset vaan eivät ymmärrä. Miettikää nyt oikeasti miten paljon teillä on vaihtoehtoja näinkin rahan ahneessa yhteiskunnassa? Miksi, teidän pitäisi mennä 8-16 duuniin ja tehdä sitä 5 päivää viikossa jos te ette oikeasti pidä siitä? Kertokaa oikeasti yksikin hyvä syy? Itse en löydä kuin kaksi syytä jotka molemmat ovat aivan uskomatonta skeidaa: koska se on "normaalia" ja te olette ahneita.

Miten ihmeessä voi olla normaalia se, että teet sitä mistä et oikeasti tykkää? Kertokaa mulle miten?! Ja ahneus, juoksette rahan perässä jotta saatte telkkaria, hienoja vaatteita, pleikkareita, koneita, autoja, yms. kysynpä vaan että tarvitsetteko te näitä kaikkia asioita oikeasti? Siis ihan oikeasti tarvitsetteko te näitä ollaksenne onnellisia? Onko jollekkin käynyt niin, että hetken huuman jälkeen se pleikkari pölyyntyykin siellä hyllyssä, vaatteita ei enää käytetä, tietokone onkin vain ihan perusmylly, autolla ei jaksa enää brassailla?

Ne ovat vaan perusosa elämää, ette pidä niitä enää mitenkään erikoisena, ja väitättekö oikeasti vielä että raha ja materia tekee teidät onnellisiksi? Kuinka onnellisia te olette lomalla verrattuna töihin/koulutuksiin? Miettikää, te ette saa rahaa, mutta teillä on vapaus tehdä ihan mitä huvittaa, ihan koska huvittaa? Saako rahalla mitään vastaavaa? Minun mielestäni ei todellakaan saa, joten miksi juoksisin 3000 euron kuukausitulojen perässä, kun tulen toimeen puolet pienemmällä rahalla ja saan viiden päivän viikonlopun jota ei raha ikinä korvaa? Miten noin pieni summa rahaa voisi ikinä korvata sitä ettei tarvi käyttää viittä päivää viikosta puurtamiseen työssä joka aiheuttaa stressiä ja vitutusta?

Kuinka monta kertaa olette itse heränneet aamulla ja ensimmäinen tunne on vitutus? Kuinka monta kertaa olette kuulleet muiden valittavan töistään? Miksi te ette tee asialle mitään? En minä väitä että se olisi helppoa, mutta se ei todellakaan ole mahdotonta, miksi et lopettaisi töitä mitä inhoat? Mitä saavutat siellä työpaikalla? Stressiä, vitutusta, masennusta ja rahaa jonka tuhlaat asioihin mitkä eivät sinua oikeasti tee onnelliseksi? Miksi? Voitko mitenkään puollustella kantaasi? Eroa, näytä keskisormea, rupea tekemään sitä mitä oikeasti haluat, vietä vaikka aikaa työttömänä kunnes löydät sen sinulle oikean asian.

Vai pelkäätkö elintasosi putoamista, kun joudut työttömäksi? Mieti mitä asioita sinun oikeasti pitää karsia, jotta tulet toimeen? Asunto? Ravinto? Tuskin. Alkoholi? Tupakointi? Roskaruoka? Taksimatkat? Yksityisautoilu? Kalliit vaatteet? Pelit ja vempaimet? Luultavasti, mutta vaikuttaako noista asioista luopuminen oikeasti elämääsi mitenkään negatiivisesti? Mitä saat vastineeksi? 24 tuntia vuorokaudesta aikaa tehdä ihan mitä haluat, eikö se merkitse mitään?

Jos joskus päädyt työttömäksi/toimettomaksi syystä tai toisesta suosittelen kokeilemaan seuraavaa: piilota kellot, hylkää kellonaika, mene nukkumaan ja herää silloin kun haluat, tee asioita silloin, kun siltä tuntuu. Mieti oikeasti kuinka kauan ihminen on elänyt ilman kelloa, joka määrää vuorokausirytmin? Pystytkö oikeasti väittämään olisi jotenkin vaarallista? Jos se ei ole ollut satoihin tuhansiin vuosiin tarpeellista, miksi se yhtäkkiä muutamassa sadassa vuodessa olisi kehittynyt tarpeelliseksi osaksi terveyttä ja selviämistä? Kokeile tätä seuraavalla pidemmällä lomallasi ja kerro mitä mieltä olit.

Tässä ensimmäinen osa ja mietittävää. Saatan vielä joku päivä laajentaa blogimerkintääni, mutta tässä so far. Ihmiset, arvostakaa niitä pieniä asioita mitä pidätte itsestään selvyytenä. Tai sitten älkää, eihän oikea onnellisuus voi olla kaikkia varten. Muistakaa pyytää uudet laakerit välillä pomolta.

MarsalkkaDaadadaadadäyng.Luonut: MarsalkkaMaanantai 21.02.2011 14:21


http://open.spotify.com/track/6Rw9ec2XBnSvKipCbuM0tD

kertosäe:
Paikoillanne, valmiina naiset ja herrat
Juoksemaan kunnes suus maistetaan verta
Kaikkea kerral, aine vaan merkkaa

Ja jos ei oo katetta, nii laitetaa velaks

Juokse poika, juokse, niinku viimestä päivää
Kiireessä väännä sitä bisnestä äijä
Aja su kiesil, saa ne ihmeissää äimää
Mieti su gucceis, näytän viileimmält näissä
Huuda köyhät kyykkyyn, löydä typy
Jonka vaihdat nuorempaa kun leikkautat
Löysät ryppys. jos seki pimu kasvaa
Nii rasvaimu natsaa
Kaiken saa ku rahakirstun avaa
Rahaa tulee, rahaa menee.
Aivan vitun sama
Ja onni tulee kuhan viel saat laivanki su rantaa
Pahan alku sanoo köyhä sairas piruparka
Vaik susta tuntuu siltä et taivaast tippuu rahaa

Pyöritä lafkaas, työllistä kansaa
Vanno ettet ikin enää syö mitää paskaa
Osta korui, vie ne mukanas kalmistoo
Sit maalissa kaikki viedää sulta pois palkinnoks


kertosäe (2x)

Sä juokset ja kävelet, konttaat ja ryömit
Heitä homo voltti, ja sä pomppaat ja pyörit
Vaik pomo solvaa, sä porhallat yölki
Unissas maratonii, osaathan työsi
Porsaana röhkit ja mudassa hyörit
Tongit sielt tryffeleit, ite et syö niit

Vaa lätis tähteit, saat mätii jätteit
Kuhan pidät pääs kii,
Tääl ei suvaita juttui läskeist ja kinkust
Huumeist tai pillust, lääkkeist tai pirtust
Nukahda hiljaa su olkipatjalles
Hanki hästens sit ku onni paranee
Pidä tavarast kiinni, älä menetä sitä
Oo joka paikas samaa aikaa, älä menetä mitää
Ja jos tylsistyt kamoihis, hanki enemmän niitä
Jäde- ja leipäkone niinku kunnon perheellä pitää


kertosäe (2x)

Mä otan mitä tulee, mut selviän ilmanki
Safka o halpaa ja hengitän ilmasiks
Jos nukun myöhään, ehdin mä illaksi

Piti mennä studioo, mut ensin mä chillasi
En tee mitää, jos ei satu huvittaa
Mä en tee sitä, jos se tuntuu duunilta

Saatan hyvin pleikan eteen päiväks jäädä jumittaa
Jos tarjoot yhteistyöt, ni päätä pudistan
Jos joku tarjoo rahaa, otan avosylin vastaan
Sponssidiileil pystyy sporasakot hyvin maksaa
Mä luotan et kaikki tää hoituu itestää
Mä keskityn musaan ja roikun viihteellä
Mul ei oo kiire mihinkää, sul kiire ei minnekkää

Aina peril joudut vaa risteilee pidempää
Elämässäs pistelet pisteit ees itekkää miettimät
Et ku oot valmis, arkul itketää


kertosäe (2x)

Zumbaku[Ei aihetta]Luonut: ZumbakuPerjantai 18.06.2010 15:24

Ja taas näitä töitä :D

HyönteismyrkkyNONIII!!Luonut: HyönteismyrkkyTiistai 25.05.2010 09:55

Hyvin lähtee tää työpäivä liikenteesee ko kyytii ei nävy viä misää ja sit selviiki et se nukku pommii eli 30min nii pääsee läks vast töihi et täälä nyt stalkkailen sen 30min :D

_MuSHu_Siivouspäivä <3Luonut: _MuSHu_Keskiviikko 20.01.2010 16:03

...ja illalla töihin! voi että kun on reipas olo! :)

^---ii---^[Ei aihetta]Luonut: ^---ii---^Maanantai 05.10.2009 15:04

töihin kohta puoliin. :)
Jenna & Linda: Nea sitte ku sä täytät 5vuotta nii sä meen suoraan töihin

Nea: muttaku mä haluun kouluun eka

Jenna & Linda: Ei enään saa mennä kouluun, nykyään mennään suoraan töihin. Säki meet sitte töihin tuonne lintuviidalle tuohon entiseen kouluun, siitä tulee kenkätehdas. Ja sä meet sinne tekeen krokseja koko päiväksi aina.

Nea: no äiti sano että mä saan mennä kouluun. ei mun tarvi mennä töihin..

Jenna & Linda: Kyllä sun pitää, josset sä mee nii sit poliisit tulee hakemaan sut ja sut viedään Kiinaan rakentamaan kiinanmuuria, sitte susta tulee kiinalainen ja sulle tulee vinot silmät. Kannattais varmaan mennä tonne kenkätehtaalle töihin.
Ja sitte ku sä oot töissä nii sä saat ostaa kaljaa ja
tupakkaa. ja loppurahat meille mitä saat palkaksi.

Nea: eikä....
auh jalkoihin sattuu eikä ees ollu ku vaan 8,5 tunnin työpäivä D: toisaalta tänään sai niin juosta ja kävellä enkä istunu koko aikana ku kaks kertaa ja neki kerrat vaan syömään :) mut on se kisakallio vaan niin mun paikka vitsit siel on nii kivaa olla duunissa :D

elinawOOOHOOOOO !!Luonut: elinawTiistai 25.08.2009 23:18

mie sain töitä !!
saan palkkaa sne mukaaan mitä teen eli en varmaan kovin paljon,
MUTTA SAIN TÖITÄ :DDD
« Uudemmat -