IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Tasan kaksi viikkoa!Lauantai 06.09.2008 17:37

Nonni nyt on takana kaksi viikkoa lapsia,irlantia ja englantia... Eilenki meni yli toiks...aamulla 7;30 ylos ja illalla 9 aikaa loppu tyot.host mamalla vahan venahti toissa. Ja taa pienempi poikanen ulis koko paivan millon mistakin. Mie voin kuvitella etten tan reissun jalkeen kesta lapsen itkemista.
Tanaan aijon kylla levata ja ilmakin on siihen suostuisa(sataa) mut huomenna vois kayda Dundrumissa. Mie oon miettiny kauheesti tulevaisuutta. Mietin jos olisin taalla sen puoli vuotta(en yhtaan enempaa!) ja sit jotain...mut mita?
Miule tulee 14 paiva vieras tanne suomesta:) JEE!
Taalla kay joka keskiviikko siivooja(oonko jo kirjottanu siita?) ja siivoo koko huushollin..myos miun huoneen,mut arvatkaa! se on unohtanu nyt kaks kertaa siivota miun huoneen!! taalla on ihan hirveen sotkusta. ja ku miusta on tullu tammonen suurkaupungin hianostoleidi ni enhan mie ite ala omaa huonettani siivoomaan:D Host mama sit soitti kyseiselle siivooja neidille ja valitti hyvin karkkaasti asiasta. ehka mie saan ens viikolla puhtoisen huoneen:)
En mie oikeesti oo niin paha kun saa ymmartaa:(
Tanaan on jannilla karkki paiva,kavin ostelemassa vahan suklaata:) Eilen oli palkka paiva..Host mama maksaa kateisella miun palkan O.o pitaa ostaa iso possu:P Miula on muuten nyt punaset takut! sit vois hankkii viela kielikorun,laihduttaa 10kg(ei talla suklaan syonilla:S) ja ruveta polttelee pilvee... ei tosissaan.
Taalla on ihana kun koirat saa juoksennella vapaana<3 mie oon vahan huono au pairi...Ainakun Janni nakee koiran ni lapset saa juosta vaikka auton alle ku Janni au pairi kuolaa koiran peraan...tosi ahistavaa ku nailla ei oo koiraa.. onneks naapurissa on ja janni paasee pussailee aina niita<3
Mie oon nahny nyt monena yona painajaisia..ei kiva:/ ja miettiny hirveesti asioita...ei nain... Minuu arsyttaa ku en naa salkkareita:(
Ikava...
ps. mie loysin unelmieni hatun<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.