IRC-Galleria

Kaunis.Maanantai 18.12.2006 22:47

Jokainen on omalla tavallan kaunis.

Ärsyttääkö suaki ku kuulee tyhjän päivästä "mä oon ihan sika ruma" tai "mun hiukset on ihan sika tyhmästi, voisimpa värjää ne" -kommenttei?
Ihmisten on pakko valittaa ulkonäöstään taukoomatta, vaikka kukaan ei voi mtn sille mille näyttää... Ellei mee johonki kauneusleikkaukseen... Mut se nyt on kallista ja turhaa..

Sitten ku kadulla kävelee ja rupee haukkuu ihmisten ulkonäköö, vaatteit, hiuksii, meikkei? Mitä ideaa siinä on? Kaikki tekee sitä, jopa mä ja sä, mut loppujen lopuks, tuleeko siitä hyvämieli?
Ei! Entä helpottaako se haukkujen saajan kohtaloa tai omaatuntoa? Ei! Siinä ei ole mtn järkeä, toisten haukkumisessa siis, silti kaikki tekevät sitä.

On kurjaa kuulla toisilta että omia vaatteita ja meikkejän on haukuttu. Siitä tulee vaan kurja olo ja pakkomielle puhua pahaa toisesta. Sitten alkaa varmaankin pukeutua ja meikata eritavalla.. Vaikka oma tyyli olisi kuinka rakas.. Onko mitään järkeä luópua jostain niin rakkaasta, vain sen takia että kaverit ja luokkalaiset eivät tykkää pukeutumisestasi ja meikeistäsi?

Oma mielipide on tärkein. Ei se että muut eivät tykkää tyylistäsi. Samoin kuulee tosi usein sanottavan "toi pukeutuu ku huora" tai "toi näyttää ihan homolta"
Mikä luokittelee huoran tai homon? Jos on lyhyt hame, on automaattisesti huora? Tai jos pojalla on vaikka vaaleanpunainen kauluspaita? Jokaisen pukeutuminen on jokaisen yksityis asia. Kommentteja saa tulla, ja pitää antaa, mutta toisen vaatteita ei tarvitse haukkua, vaikka niistä ei tykkäisikään..

Kadulla kuullaan ja tullaan jatkossakin kuulemaan kun toiset ihmiset haukkuvat tuntemattomien ihmisten vaatteita. Se ei varmaan koskaan lopu, mutta jättäkää sentään kaverit ja tutu rauhaan haukuilta. Yksikin paha sana, jonka toisesta sanoo, jättää ikuisen haavan...

Jokainen on kaunis ainakin sisältä, omalla tavallaan<3


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.