IRC-Galleria

[^hansu]

[^hansu]

on mulla unelma...

Koirien työväenopistoTiistai 10.07.2007 01:47

Hyvä koirien työväenopiston rehtori, hyvät opettajat ja muu henkilökunta.

Löysimpä Bichon Frisé Ry:n lehdestä "ilmoituksen" koirien työväenopistosta, ja huomasin heti että meidän Perttukin sen on nähnyt. Ainakin kaikille puutyökursseillenne hän on ilmiselvästi osallistunut. Lehti nyt ei satu olemaan käden ulottuvilla, mutta muistelisin että 1 kurssillanne opetellaan oikeaa otetta, ja tekniikkaa puun kanssa työskentelyyn, 2. kurssinne on vähän edistyneemmille, ja siellä opetetatte syömään lipastot ja tv tasot, ja 3. kurssilla perehdytätte rottinkihuonekaluihin.

Perttu on selvästi viettänyt salaista elämäänsä ja livahtanut ykköskurssille huomaamatta, mutta kakkoskurssin kotiläksyt onkin jo huomattu. Vanhempieni luona on muutaman lipaston ja kirjahyllyn kulma syöty uuteen uskoon, sekä ikivanha mutta entisöity keinutuoli joka on muistaakseni aikoinaan kuulunut nyt 86- vuotiaan mummuni isovanhemmille, on kokenut kovia.

Viimeviikolla Perttu on perehtyny rottinkihuonekaluihin, niistä saa hyviä keppejä, kun ulkoa ei saa tuoda sisälle luonnonkeppejä. Ilmeisesti toimintanne jatkuu myös kesällä.

Joku vahtikurssi oli myös, jota markkinoitiin suurinpiirtein niin että kuunnellaan hiirenhiljaa jos joku sattuu menemään pääovien editse, ja räjähdetään korvia huumaavaan haukkuun. Tällä kurssillanne on selvästi olleet isä ja poika, poika todennäköisesti kurssin priimus. Pessi kiertää aidan vieriä ja haukkuu haukkumistaan vaikka ketään ei menisi ohi. Lenkillä Peso haukkuu omissa pihoissaan olevat ihmiset ja koirat. Se vasta törkeää on jos joku kehtaa kulkea samalla kadulla. Olette siis onnistuneet erinomaisesti koirieni kanssa!

Hyvä työväenopiston väki. Ystävällisesti pyydän teiltä kursseja myös aiheista "Kuinka tulen toimeen ilman puutöitä 1-3" sekä "Elämäni ilman vahtimista" ja "Kumpi pelkää enemmän, minä vai se kenelle haukun- itsevarmuutta normaalielämään." Toivoisin myös että ette enää ota koiriani kursseillenne kysymättä minulta lupaa. Olen kuitenkin papereissa jokaisen koiran viralliseksi huoltajaksi merkitty, joten koirani eivät ole oikeutettuja noin vaan osallistumaan. Tämän johdosta odotaankin että järjestätte edellä mainitsemani kurssit ja otatte koirani vapaaoppilaiksi.

Työtänne kunnioittaen

Hanna Kanerva

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.