IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Prkl vittu tänää xtremellä vedettiin parin kaverin kaa mein mökille saunomaan.. Ei vittu tulis ekana mieleen tämmösillä prkl vitun kylmillä keleillä mut SIIS MITÄ VITTUA fiilis on ihan taivaissa.!? Mökille prkl myrskylyhdyt palaa,kelo sauna tulille ku samalla joutsen lentää matalalla siitä ohi ja "laulaa".. Istuttiin terassille istuu ja heti alko kaikesta paskasta jauhaminen.. No sauna valmis niin saunaan istuu myrskylyhtyjen tuomaan valoon,pihalta kylmä gini messiin ja lisää paskan jauhamista.. sit siitä vittu järveen pulahtaa ja mitä vittua järvee valasee ihan jumalaton tähtitaivas kaikkineen tähden lentoineen ja järven pää viel vähän loistaa auringon laskusta,sit siitä veteen pulahtaa vitun kylmää mutku sieltä nouset ja veri kiertää ja se vitun tähtitaivas loistaa niin mitä siinä muuta ku vittu hymyilemään ja fiilistelemään prkl..!! Sit makkarat grilliin ja bisse auki ja sit saunaa ja sit pois syömään makkaroita makkarat syöty niin ruoka spajari suuhun ja jauhamaan paskaa samalla radiosta soit bluessia voiko olla mitään hienompaa fiilistä siinä tähtien ja myrskylyhtyjen valossa..
Ei niinku oikeesti mitään rajaa vittu suosittelen fiilistelyä ja levyttämistä vaikka suomessa! :D

SiiS Mitä Vittua..Perjantai 23.05.2008 21:45

Tossa yks päivä kuulin radion uutisista että ihanat ruotsalaiset vitun neropatit ehotti nyt semmosta juttua/laki muutosta päästöjen suhteen ku päästö arvot pitäs saada alas ennen 2010 vai 2020 et nostetaan pensan hintaa vittu puolella elikkäs semmoset 3 vitun euroo litrasta..! siis mitä vittua,miettikää..! eikö kumminkin ois helpompi poistaa amerikasta kaikki yli 3litraset vitun jenkki bensa imuri autot niin ei tarviis vittu meiltä ryövätä saatana 3€ litralta!! kyllä vittu rupee ottamaan päähän tää vitun toiminta PERKELE! Ja vitun Eu:sta ei oo ollu mitään vitun hyötyä paisti ehkä se et aika monessa maassa on nyt sama valuutta mut siihen se vittu jäikin :D
Ei muuten naurata.:!

Noniin Päivitetääs..Maanantai 05.05.2008 01:02

Nonii eihän tässä kesää odotellessa,tuokokuussa jos 20 astetta lämmintä ja
saatana ukkonen jyrisee,SIIS MITÄ HELEVETTIÄ..!? Siis mitä miä muistan,niin miun elin aikana ei ole ollu näin lämmpintä vappua tai saatikka ukkosta..!
Oikeesti kohta täältä itä suomesta saatikka lapista voi ostaa loma patetteja Helsinkiin kaheks viikkoo (etelän) aurinkoon palmujen alle tai sit Suomen Ibizalle eli ahvenanmaalle :D sinnekkin kuule kohta rakennetaan 100m korkeita hotelleja ja rannoille levitellään tiimalasi hiekkaa ja rakennetaan bungaloveja.. Ei hyvältä näytä :DD
Uij aatelkaa onko ees pelottavaa,oikeesti nyt rupee jo ehkä vähän tajuamaan/pelkäämään tuota kaasuhuone ilmiötä..
Varmaan 10v päästä jo itä suomessa kasvaa viidakko..! :DD

Mut eihän tässä nautitaan lämpimistä keleistä ja vielä toistaseks suomen oloista :DD

Huom.! Muistakaa myös joulukuun raporttini.! ;DD

Eiku Entä Jos ....Torstai 20.12.2007 18:43

Joo eihä tässä Jouluu odotellessa..! <3
Luntakin maassa ihan sikana,ehkä ainut on musta jää ja sekin suolataan poies. :D
Pakkasta just sopivasti ettei pääse tykittää rinteisiinkään lunta ja snoukka himot vaan kasvaa,Nyt ei mee hyvin. Elämä potkii pahasti päähän. :DD

Ja eihän kohta tarvii enää lähtee eteläänkään hankkii rusketusrajoja ku kanervat kukkii ympäri vuoden ja eiköhän tässä muutaman kymmenen vuoden päästä palmutkin rupee komistaa tätä Itä-Suomee,kuhan vaan malttaa odottaa.. :DD
On se siistii katella sit 60 kieppeillä ku olot on ku Kanarialla :>

Et eihän siinä ketään..

[Ei aihetta]Maanantai 30.07.2007 15:51


Horoskoopit Rapu 21.6. -22.7.

Avainsanat: Koti, hellyys, syli, hoiva, kokkaus

Hallitseva planeetta: Kuu

Onnen päivä: Maanantai

Onnen väri: Hopea, sininen

Onnen kivi: Kuukivi, helmi

Elementti: Vesi

Luonne: Johtava

Laatu: Feminiininen, negatiivinen

Terveys: Rapu hallitsee rintakehää. Vatsavaivat yleisiä.

Kuuluisia Rapuja: Jean-Paul Sartre, Nelson Mandela
Rapu 21.6.-22.7.

Intuitiivinen Rapu kätkee kovan kuorensa alle äärimmäisen herkän ja tunteellisen ytimen. Tämä kunnianhimoisesti niin kotiinsa kuin työhönsäkin suhtautuva saksiniekka on puolustuskannalla koko ajan, mutta on suojauksensa laskiessaan äärimmäisen viehättävä, hellä ja aistillinen ihminen.

Menneisyys kulkee Ravun mukana aina. Koti, lapsuus, perhe ja niiden tuoma turvallisuuden tunne ovat Ravulle äärimmäisen tärkeitä. Jopa niin, että Ravun kumppanin täytyy tehdä aikamoinen työ päästäkseen elämään tämän silmissä omana itsenään, eikä äidin roolin jatkajana. Rapu on omistushaluinen ja ottaa tiukan saksiotteen rakkaistaan, eikä suhteen päättäminen ole hänelle koskaan helppoa. Mutta Ravun rinnalla rakkaus voikin olla ikuista.

Objektiivisuus ei ole Ravun vahvimpia puolia. Hän suhtautuu asioihin tunteella, ja arvioi tilanteita vain ja ainoastaan omien kokemustensa pohjalta. Vastapainoksi hän on saanut eläinradan herkimmän intuition, ja kykenee aistimaan kanssaihmistensä tunnetilat ja tarpeet tarkkuudella, joka on jopa pelottavaa. Anna Ravun seurata vaistojaan. Jos asetut poikkiteloin, joudut näkemään tämän intohimoisen rakastajan ja hellän hoivaajan herkkänahkaisen kääntöpuolen: oikuttelevan ja pisteliään kiukkupussin, joka osaa tehdä elämäsi todella tukalaksi.

Tunteiden vahvasti ohjaama Rapu on usein myös erittäin taiteellinen. Herkkyys heijastuu kyvyssä luoda kauneutta niin taiteessa kuin arjen askareissakin. Rapu on usein loistava kokki, koska ruoan valmistuksessa hän voi yhdistää sekä luovuutensa että hoivaamisviettinsä. Rapu on myös usein herkkä ja taitava muusikko. Ammatillinen kunnianhimo aiheuttaa varsinkin naisravuille suuria omantunnon tuskia silloin, kun lapset ovat pieniä, mutta hän yleensä menestyy sekä työssään että äitinä. Talous on Ravulla useimmiten varsin hyvässä hallinnassa.

Suhteen alkuvaiheessa Rapu on yleensä hyvin varovainen, kuoreensa käpertyvä ja arka. Hänen on luotettava kumppaniinsa täydellisesti ja oltava varma siitä, että tunne on molemminpuolinen, ennen kuin hän uskaltaa avautua. Mutta kun pelko poistuu, Rapu on intohimoinen, hellä, aistillinen ja hurmaava kumppani. Hän tosin haluaa omistaa sinut täysin, joten jos rakastat omaa vapauttasi, älä rakastu Rapuun. Jos haluat sinua palvovan, kodista täydellisesti huolta pitävän ja vuoteessa kekseliään, sinulle jatkuvaa mielihyvää tuottavan kumppanin, Rapu on Sinun valintasi. Jos vielä satut itsekin kuulumaan veden merkkeihin, liittonne on täydellinen. Toiset Ravut, Skorpionit ja Kalat ymmärtävät täydellisesti Ravun herkän intohimon. Kauris, Neitsyt ja Härkä luovat hänen kanssaan kestävän ja onnellisen liiton, jossa koti on kaiken keskipiste. Tulen merkkien kanssa Rapu voi kokea ohimenevän, intohimoa pursuavan rakkaussuhteen, mutta etäiset ilman merkit puhuvat hänen kanssaan aivan eri kieltä.

Kömmähdykset top 10Perjantai 17.03.2006 00:38

Kertokaapa minulle 10 teille sattunutta kömmähdystä.....ja millo ja miten ne sattu.....


1. Sveitsissä joskus käänsin juna asemalla junan aikataulu kelloa semmosesta kammesta pienenä.. ja selkäähän siitä tuli..
2. Nais sotkut yleensä ja niitä on melkein aina..
3. Oltiin 5vuotta sitten Sulkavalla porukoitten kaa ja sit satuttiin veljen kaa leikkii autos ku porukat lähti käymään jossain niin pistettiin ovet lukkoon ja läntättiin ovet kii ku avaimet oli virtalukos niin selkäähän siitäkin tuli..=)
4.Riparilla vuos sitten lunttasin loppu kokees ,mut pappi päästi sit säälistä läpi.
5. Kun olin 5 tai 6 lehmä potkas mahaan ja haimaan tuli reikä ja sit heräiltiin Kuopion keskus sairaalasta.Muitutksena puolet haimasta puuttuu ja mahassa on 21 tikin arpi..
6. Ja sit joskus pienempänä ku opin ajaa traktorilla niin kerättiin kiviä pellolta niin veli istu siin miun kaa kopis,niin nostin kytkimen liian nopee niin se nykäs sen liikkeelle niin veli tippu siitä taka ikkunasta alas siihen pellolle ja meinasit sit ajaa yli ku traktorin peräs oli peräkärry mut onneks mein ukko kerkes vetää veljen siit peräkärryn renkaan alta poies..
7.
8.
9.
10.
lisää tulee ku muistelen..

Haastanpa
> johannah- , kallee_ , Jarsski

_-_-_-_-_-_-_-_-_Torstai 16.03.2006 00:15

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.


1. Diablo-Symbol Of Eternity
2. Diablo-Mimic47
3. Ruoska-Kosketa
4. Ruoska-Darmstadt
5. Ruoska-Kuka Luopuisi Kuolemastaan
6. King Star-Knight Rider
7. Leevi And The Leavings-Vasara Ja Nauloja

Haastan: Johannah-
m_a_c_c_e
- Vanhemmat »