IRC-Galleria

[KisuKilljoy]

[KisuKilljoy]

(ಠ_ಠ) ~♥ † Nec possum tecum vivere, nec sine te. °^° †

[Ei aihetta]Maanantai 07.04.2014 01:08

No joo, kiva. Menin tänään pesemään pyykkiä, kummitädin jo siitä jonkin aikaa miulle marmatettua. Ei siinä mitään, mutta eka pyykkivuoroni oli klo 10 ja olin jo 10 min etuajassa paikalla, laitoin pyykit koneeseen, vesihanat auki ja koneen päälle... Siitä se hupi vasta alkoikin; käänsin koneesta tietyn asteen päälle ja aioin läntätä vielä esipesun ja sitten pesu päälle, mutta kas kummaa! Se heittikin 7 minuutin pesuohjelman ihan yllättäen! Odottelin siinä sitten että se kävisi sen läpi, ja ajattelin että taas joku tampio käynyt repimässä koneen auki ENNENKUIN ohjelma on läpikäyty. Ei siinä mitään.
Kun about tunti oli kulunut, lähdin tyhjennys- ja uusintatäyttöreissulle pyykkitupaa kohti - kummitäti soittaa, haluaa märistä miulle kun joku muu ei vastaa puhelimeen, viesteihin, mihinkään - mikä minä olen aikuiselle ihmiselle sanomaan mitä sen pitää ja ei pidä tehdä? Itsekin haluaisin välillä olla ihan rauhassa, ja ymmärrän toisen tilanteen hyvin.
Sanoin että olen menossa pyykkituvalle, on oma vuoro eikä aikaa lätistä turhia, sain hymähdykset niskaan. Jaha. Taas miulle suututtiin - turhasta.

Myöhemmin illalla sain uuden puhelun, ja taas sama märinä siitä kun toinen ei vastaa puhelimeen, pitäisi tehdä sitätätätota - yhäkin, MIKÄ minä olen näihin asioihin vaikuttamaan? ENKÄ AINA JAKSA OLLA SE KUUNTELEVA KORVA JOLLE MÄRISTÄÄN KAIKKI, miulla on muitakin huolenaiheita!! (Poikkeuksena tässä bestis, se saa märistä miulle vaikka maailmantappiin asti <3 )

Sanoin ettei ole miun vikani, sain kuulla huudon "NO EN MÄ OLE NIIN VÄITTÄNYTKÄÄN!" vaikka äänensävy koko ajan kieli siitä että syy on vain ja yksinomaan miun.

MINÄ EN OLE TEHNYT TAHI LUVANNUT TAHI SANONUT MITÄÄN SELLAISTA JONKA TEKEMISESTÄ, UNOHTAMISESTA TAHI KIINNIPITÄMISESTÄ MINUA VOITAISIIN PITÄÄ SYYLLISENÄ MIHINKÄÄN.

Perkele.

En voi luvata sen jonkun toisen puolesta että juu juu, aina kiinnisaatavissa 24/7 tai aina valmiina tekemään kaikkea tai menemään kaikkialle.
Jos toisella on huono päivä ja se ei halua tiettyjen ihmisten kanssa puhua, niin se ei niiden kanssa halua puhua.
EI. OLE. MINUN. VIKANI.

Vittu kun vituttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.