IRC-Galleria

[Mind3]

[Mind3]

on onnellinen <3

Vuoden kiitoksetKeskiviikko 19.12.2007 23:47

Mä nyt aattelin tehä tälläsen kiitos merkinnän tänne sitte.. eli siis kiittelen täs nyt kaikkia ketkä ovat mua auttaneet ja annan niille ketkä kiitoksen nyt ansaitsevat. Mun mielestä tää nyt oli tarpeellinen :)

Siis kiitos sukulaisille ja perheelle kun olette mua jaksaneet tähän asti ainakin.
Kiitos myös tuttaville ja luokkatovereille kaikesta. Kiitos kaikki jotka olette tiiviisti mukana mun elämässä, jotka annatte mulle iloa tähän elämään.

Mutta kuitenkin tärkeimmät kiitokset menevät ystäville, rakkaille ystäville. Te olette sekä nauraneet että itkeneet kanssani. Te ootte ollu tukemassa mua tärkeinä hetkinä jolloin en olisi ilman teitä jaksanut olla itseni. Mulle on todella tärkeää että te ootte siinä. Mä en kyl ansaitsis tällästä ihanaa porukkaa joka mulla nyt on ollut. Mä en tulis toimee ilman teitä, en päivääkää. Mä en kestäis olla tässä ilman teitä. Esim. Krista, Milla, Jonna J, sielunveljeni Jori, Tanja sekä monet muut mulle hyvin tärkeät ihmiset. Teitä on niin paljon! Älkää loukkaantuko keiden nimiä en maininnu, kyllä te tiiätte mitä te mulle merkitsette. KIITOS KAIKESTA! Te olette mulle hyvin tärkeitä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.