IRC-Galleria

Lähdimme Eskon kanssa käymään myllärillä, mutta miniveneilijät oli siellä joetn jätettiin väliin ja jatkettiin tietä Laitamaalle."Tuoll on muuten turun motari" kerroin huvikseni eskole."No ei vitussa oo" "No mennää kattoo nii mä näytän" ja nii lähettiin katto sitä.
Sit kun sinne asti päästiin nii aateltii ihan huvin vuoks lähtee veikkolaan kävellen, tietenkin turun motarii pitkin;D Veikkolasta Käytiin nostaa rahaa et saatiin juna liput Helsinkiin ja eikun hesan bussiin ja menoksi

Hesassa Esko-setä oli aivan varma, että eduskuntatalo on Jonten kyläkauppa juksi sisälle ostamaan Atrian lihapullia ja Fami pussit minä tietty perässä.Sisällä vartian pysäytti meijät"Ei tänne saa tulla" "Mitä?Me halutaan Atrian lihapullia 1,20e ja Fazerin Fameja 0,90e pss!" "Mistä nii halvalla Fameja saa??!jos kerrotte nii me annetaan teille junalipun himaan" "No sieltä Jonten kyläkäupasta!" "Tässä liput, menkää jo!!" ja niin me sit mentiin juna asemalle.
Junassa huomattiin et ne liput olikin Lontooseen, elikkä ei sit päästy junalla nii aateltiin huvinvuoks lähtee sinne Lontooseen.
No lontoossa mä sit soitin mutsille"Meillä voi venyy tää kävely reissu hiukan, kun päästiin Lontooseen" "Huijaatte" "Eikä huijata, kuuntele vaikkka (Play Paranoiiid!!)" "No yrittäkää päästä kotiin sieltä! ... ... ..." ja puhelu katkesi.
Aateltiin näin juhlan kunniaksi mennä käymään Sex Pistolssin keikalla ja kun ne kuuli et me oltiin suomesta nii meistä tuli vähän niinkuin viptyypei.Ne sano et meijän housut on hienot ja et ne vois vaihtaa niiten kitaran ja rummut(Nimmareilla tietenkin) meijän housuihin.No me sit suostuttiin ja keikan jälkeen tallusteltiin sit ympäri Lontoota boksereissa.Sit yhtäkkii semmonen saakelin pitkä limusiini kurvas meijän eteen ja otti meijät kyytiin.se vei meijät lentokoneelle Tarja Halosen toimesta.
Lentokentällä selvis et ne vartiat oli antanu meille vahingossa Tarjan liput johonkin ties mihin puhetilaisuuteen "Nyt pojat perskule lentokoneeseen!!saatte sieltä sitten housut!!" näin se kotimatka sit alkoi.
Lentokoneessa meille annettiin semmoset himmeet Dress Mannin puvut ja juna liput hesasta Kirkkonummelle ja sieltä Veikkolaan.Sieltä sit käveltiin samaa tien vierustaa metsien läpi himaan päin, mulla kitara Eskolla rummut.Rummut kävi liian painaviks ja me jätettiin ne yhteen ojaan mätänee.
Matkalla nähtiin Jemppa* ja kerrottiin sille tää tarina jonka jälkeen se kysy"mihin v*****n ten e rummut jätitte!!!!????" "sinne jonnekkin ojaan" ja sit se lähti juosten ettii niitä.No me päästiin himaan siitä sitten, mut Jemppa* ei meitä uskonu, kun ei rupujakaan löytäny ja meni himaan kattoo Sex Pistolssin Live keikkaa telkusta ja sit se huomas kun ne veti mun ja Eskon housuissa siel ja huus"This is for Jore and Esko, Anarchy in the U.K!!!!" ja näin päättyy meidän viikonloppu sähellys. TOIVOTTAVASTI NAUTITTE KORKEALENTOISESTA TARINASTAMME JA KIITOS JO ETUKÄTEEN ETTÄ LUITTE SEN!
(MUT EI SILTI SAATU ATRIAN LIHAPULLII JA FAZERIN FAMEJA!!!!VOI ***** **** *********!!!!)
(((* on henkilö jonka oikeaan nimen käyttöön ole saaneet lupaa, joten hänen salanimensä on Jemppa)))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.